Įkraunama...
Įkraunama...

STOKKE vežimėliai

wub.gif Lengvo sulaukimo tau. wub.gif
Mums liepos pradzia,tai reikia rimtai apziureti.Nors vasarai uzteks, ziemai kazka sugalvotume.Nesiruosiam n vaiku tureti, galima leisti sau ir smagiau bent per vasara pavazineti.
Atsakyti
atejau ir as pas jus pasidziaugti, kad jau apsisprendem pirkti xplory clap.gif
tik dar galvojam, juoda ar kremini rinktis, bet greiciausiai juodas bus, man jis fantastiskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2006 01 24, 09:28)
O man tas STOKKE XPLORY visai nepatiko  schmoll.gif

Man irgi as ji isbandinejau jav , jis paziuret grazu stiliovas bet nepraktiskas bent jau man, kai rinkaus vezima antrajam, tai ziurejau ir sita ir isodinus buvau savo pirmagimi pavezinau su juo, bandziau ji vietoj zodziu, man jis ne, vaikas kazkur padebesiais ir tiek biggrin.gif

QUOTE(indra* @ 2008 02 23, 10:14)
atejau ir as pas jus pasidziaugti, kad jau apsisprendem pirkti xplory  clap.gif
tik dar galvojam, juoda ar kremini rinktis, bet greiciausiai juodas bus, man jis fantastiskas  thumbup.gif

As maciau morkytes spalvos biggrin.gif nu bet nepatikesi jis graziai atrode lauke ta spalva tokia mergaitiska bigsmile.gif o siaip kreminis labai labai grazus tik gal sakyciau labai teplus, o juodas mano manymu niekuom neiisiskiriantis is minios g.gif drauge turi jis man kazkaip paprastai atrodo g.gif zinoma tavo sprendimas tau geriau zinot, tau miela vadinasi grazu 4u.gif
Atsakyti
Mano svajoniu vezimaitis wub.gif Kai tik pribres reikalas kitam leliukui, jau zinau kokiais ratais ji veziosiu smile.gif Teko ta vezimeli visa isnagrineti skersai isilgai Norvegijoje - dideliu minusu neradau, kiekvienas vezimas man kazkuo neitinka doh.gif bet siaip sitam uzdejau daugiausiai pliusiuku kolkas rolleyes.gif Nors patys norvegais jus nelabai megsta - renkasi didesnius - Simo arba emmaljunga, taciau man kompaktiskumas daug reiskia ax.gif
Atsakyti
Na va, mes jau turime ka vezioti sitame puikiame vezime biggrin.gif jau teko ir mieste pasivazineti, ir parduotuveje - thumbup.gif: manevringas be galo, viena ranka vezima stumdziau, kita prekes rinkausi smile.gif
Atsakyti
Nerealus vezimelis thumbup.gif pasigirsiu, nebe uz kalnu ir mano lelius tokiam vezinsis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 03 18, 10:13)
Nerealus vezimelis thumbup.gif  pasigirsiu, nebe uz kalnu ir mano lelius tokiam vezinsis mirksiukas.gif

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2008 02 11, 16:02)
Aciu labai. Visai nemazas tas lopsiukas ilgiu, bet plotis tikrai tik 32?Taigi siauras labai.

o tu palygink su kitais vezimai (apie universalus nekalbu), tai pamatysi, kad daugumos plotis 30cm, pvz kad ir populiariojo quinny wink.gif
Atsakyti
Lietuvoje turbūt dar nedaug jų, gatvėje tik vieną kitą teko matyti. Kas turite, pasidalinkite įspūdžiais, ar tikrai jie tokie nuostabūs, kaip rašoma? Jeigu galima, atskirai apie lopšinį ir apie sportinį variantus. Man, pavyzdžiui, atrodo, kad turėtų būti labai manevringi, bet štai pirkinių krepšys atrodo mažokas...
Atsakyti
QUOTE(kriste77 @ 2008 06 05, 21:45)
Lietuvoje turbūt dar nedaug jų, gatvėje tik vieną kitą teko matyti. Kas turite, pasidalinkite įspūdžiais, ar tikrai jie tokie nuostabūs, kaip rašoma? Jeigu galima, atskirai apie lopšinį ir apie sportinį variantus. Man, pavyzdžiui, atrodo, kad turėtų būti labai manevringi, bet štai pirkinių krepšys atrodo mažokas...

Labas vakaras, šiais vežimėliai yra parduodami Lietuvoje...parduotuvėje www.babycenter.lt smile.gif
Atsakyti
Idomu butu isgirsti nuomone ir atsiliepimus apie si vezimaiti... ax.gif Pliusus, minusus... ax.gif Teko skaityti atsiliepimus tarptautiniuose mamu forumuose - dauguma kaip minusa mini dideli STOKKE svori... ar tikrai jis sunkus? Idomu, ar telpa i mazo automobilio bagazine? Butu smagu, jei bruksteltu keleta komentaru mamos veziojancios savo dziaugsmelius STOKKE keturraciuose thumbup.gif
Atsakyti
Nera vazinejanciu Stokke Xplory? unsure.gif Gal zinote kokia jo kaina LT parduotuvese?
Atsakyti