QUOTE(Meda01 @ 2008 07 23, 22:25)

ot teisingai parašyta, aš nors ir neturiu STOKKE, esu juos labai įsimylėjus, gaila, kad kai ieškojau savo zuikiui karietos, jais LT dar niekas neprekiavo, bent jau nemačiau
As irgi dar neturiu Stokke, nes "neatradau" jo pirmam vaikeliui, bet uztat antram ji butinai pirksiu
QUOTE(rimas19 @ 2008 07 24, 08:41)
Na nepasakyčiau kad labai protinga nuo gimimo autokėdutėje vaiką auginti.Tada gal visai vežimuko nereikia, nes galima ir su kokiomis dydimos juostom išsiversti. Kas dėl stokke tai šiek tiek jis man ufo. apie praktiškumą netį nekalbėsiu. Svarbu kad nors jis saugus būtų, nes svorio centras tikrai aukštai, o pas mus ir duobių ir šaligatvių pasitaiko. Na bet manau reikia ir tokių čia kaip su šarkom-blizga ir reikia.
As nesakau kad protinga, as sakau kad imanoma. Mes pirkome visa komplekta: lopsi, autokedute ir sportine dali. Ir antram lopsi pirksiu, Tiesiog is patirties galiu pasakyti, kad pagal musu gyvenimo buda ir aisku atitinkamai toki pat vaiko charakteri lopsi mes naudojom maziausiai ir trumpiausiai.
QUOTE(Deborah @ 2008 07 24, 15:12)
niekad nepirkciau hauck ar tako ar vel ten kokios "tipo" firmos vezimo, kaip ir wv golfo ar opel cadeto...
taigi cia kiekviena renkasi pagal gyvenimo buda, kultura ir finansus. nes deja, vezima skainuoja neviena ir ne du tukstantelius
QUOTE(alfa159 @ 2008 07 24, 16:20)
Apskritai tai gerai, kad mazai kam tokie vezimai patinka. Gi nuvalkiotu zmones modelius, pataptu jie ne isskirtiniais, o pilka mase. O dabar vaziuoji mieste ir nesutinki antro tokio vezimo. O jei netycia karta metuose sutinki, tai su kita mamyte susimirksi (na, kaip alfistai buna susimirksi irgi

).