Gal psiūlymų turite geležinm vestuvėm

Mano staigmena buvo, kelionė į Egiptą, dar važiuojant i orouostą-nenutuokė kur
 o kita- vienoje foto sudėjau mūsų mažų fotkes:aš laputė, o jis zuikutis

Ir man toks jausmas, kad as jam kasmet galeciau tuos megztinius dovanoti, bet tai jau nebeoriginalu... Siaip esu puodeli su musu nuotrauka padovanojusi, irankius (jis taiso masinas), knyga apie automobilius.... Va nesu dar dovanojusi barzdaskutes
 Ir man toks jausmas, kad as jam kasmet galeciau tuos megztinius dovanoti, bet tai jau nebeoriginalu... Siaip esu puodeli su musu nuotrauka padovanojusi, irankius (jis taiso masinas), knyga apie automobilius.... Va nesu dar dovanojusi barzdaskutes   nors pas ji barzdos nera ziauriai daug, nu normaliai. Dar va kilo ideja (bet cia nebutinai vyrams, galima ir mamai, ir tetai, ir draugei) - ekologiskos kosmetikos!
  nors pas ji barzdos nera ziauriai daug, nu normaliai. Dar va kilo ideja (bet cia nebutinai vyrams, galima ir mamai, ir tetai, ir draugei) - ekologiskos kosmetikos!   o daugiau tai ideju nesauna, nors MB gimtadienis jau siek tiek daugiau nei po menesio!
  o daugiau tai ideju nesauna, nors MB gimtadienis jau siek tiek daugiau nei po menesio!

Parasiutu prisisokinejes taip pat,tevai tai dovanos i vandens parka pakvietima,o va as tai gilioj nevilty,nzn ka dovanoti
  Parasiutu prisisokinejes taip pat,tevai tai dovanos i vandens parka pakvietima,o va as tai gilioj nevilty,nzn ka dovanoti 
 )..paruoskite sventimo vieta,papuoskite,draugai tegul susirenka...o jus likite namie,ir lyg netycia paprasykite,kur nors nuvesti
 )..paruoskite sventimo vieta,papuoskite,draugai tegul susirenka...o jus likite namie,ir lyg netycia paprasykite,kur nors nuvesti  ....staigmena garantuota...as vienais metais taip padariau
 ....staigmena garantuota...as vienais metais taip padariau  
   vyras buvo soke,sako visi draugai tokie uzsieme,nepaskambino,nepasveikino....viena net pusvalandi pries staigmena buvo sutikes,sako taip greitai pabego nuo manes,apie gimtadienio pasveikinima,net neuzsimine
 vyras buvo soke,sako visi draugai tokie uzsieme,nepaskambino,nepasveikino....viena net pusvalandi pries staigmena buvo sutikes,sako taip greitai pabego nuo manes,apie gimtadienio pasveikinima,net neuzsimine  .....zodziu,tokios staigmenos ta diena padeda suvokti,kokie svarbus yra mums artimi zmones,ivertiname draugus..ir atvaziavus rasti tooookia staigmena
 .....zodziu,tokios staigmenos ta diena padeda suvokti,kokie svarbus yra mums artimi zmones,ivertiname draugus..ir atvaziavus rasti tooookia staigmena  

vyras iki siol prisimena ir sako,tai buvo geriausias gimtadienis

jau seniai zyze kad striptizo nepasoku jam tai sakiau nupirksiu sidabrine grandinele su pakabuku, sau naujus apatinius ir iteiksiu sokdama ar kaip nors...
 jau seniai zyze kad striptizo nepasoku jam tai sakiau nupirksiu sidabrine grandinele su pakabuku, sau naujus apatinius ir iteiksiu sokdama ar kaip nors...  bet siaip nezinau koki pakabuka mazdaug pirkt, noreciau kanors isgraviruot kitoj pusej... o tu vyrisku pakabuku tai nelabai pasirinkimjas yra... gal ka patartumet?
 bet siaip nezinau koki pakabuka mazdaug pirkt, noreciau kanors isgraviruot kitoj pusej... o tu vyrisku pakabuku tai nelabai pasirinkimjas yra... gal ka patartumet?  

)..paruoskite sventimo vieta,papuoskite,draugai tegul susirenka...o jus likite namie,ir lyg netycia paprasykite,kur nors nuvesti
 )..paruoskite sventimo vieta,papuoskite,draugai tegul susirenka...o jus likite namie,ir lyg netycia paprasykite,kur nors nuvesti  ....staigmena garantuota...as vienais metais taip padariau
 ....staigmena garantuota...as vienais metais taip padariau  
   vyras buvo soke,sako visi draugai tokie uzsieme,nepaskambino,nepasveikino....viena net pusvalandi pries staigmena buvo sutikes,sako taip greitai pabego nuo manes,apie gimtadienio pasveikinima,net neuzsimine
 vyras buvo soke,sako visi draugai tokie uzsieme,nepaskambino,nepasveikino....viena net pusvalandi pries staigmena buvo sutikes,sako taip greitai pabego nuo manes,apie gimtadienio pasveikinima,net neuzsimine  .....zodziu,tokios staigmenos ta diena padeda suvokti,kokie svarbus yra mums artimi zmones,ivertiname draugus..ir atvaziavus rasti tooookia staigmena
 .....zodziu,tokios staigmenos ta diena padeda suvokti,kokie svarbus yra mums artimi zmones,ivertiname draugus..ir atvaziavus rasti tooookia staigmena  

Tai va pasitariau su juo ir isrinkom abu dovana,tatuiruote, nes labai jau nori pasidailinti savo senaja, kazka naujo prilipdyt, tai susitariau su meistru del priemimo, tik jis dabar svarsto,ar vis delto dabar nori jos
  Tai va pasitariau su juo ir isrinkom abu dovana,tatuiruote, nes labai jau nori pasidailinti savo senaja, kazka naujo prilipdyt, tai susitariau su meistru del priemimo, tik jis dabar svarsto,ar vis delto dabar nori jos  Pats nzn,ko nori
  Pats nzn,ko nori  

Tai va pasitariau su juo ir isrinkom abu dovana,tatuiruote, nes labai jau nori pasidailinti savo senaja, kazka naujo prilipdyt, tai susitariau su meistru del priemimo, tik jis dabar svarsto,ar vis delto dabar nori jos
  Tai va pasitariau su juo ir isrinkom abu dovana,tatuiruote, nes labai jau nori pasidailinti savo senaja, kazka naujo prilipdyt, tai susitariau su meistru del priemimo, tik jis dabar svarsto,ar vis delto dabar nori jos  Pats nzn,ko nori
  Pats nzn,ko nori  

tai dabr galvoju ko gero pirksiu barzdaskute ir kadangi paskaudena daznai nugara kogero bus ir masazai prie to pacio
  tai dabr galvoju ko gero pirksiu barzdaskute ir kadangi paskaudena daznai nugara kogero bus ir masazai prie to pacio   

) ir vakariene kokia idomesne padarysiu, o veliau planuoju isiverzt i namus su dovanele ir sampano buteliu
 ) ir vakariene kokia idomesne padarysiu, o veliau planuoju isiverzt i namus su dovanele ir sampano buteliu