nupirkau saviskiui sidabrini zieduka(europoj, berods aukso centre, jei neklystu...), paprastas, bet kartu ir labai vyriskas, rimtas

labai apsidziauge
 manau vien del sveikinimo proceduros

o kaip jo pirsto dydy suzinojai? ir as norejau ziedeli pirkt, bet pirkau grandinele, nes nesumasciau kaip dydy suzinot
  o kaip jo pirsto dydy suzinojai? ir as norejau ziedeli pirkt, bet pirkau grandinele, nes nesumasciau kaip dydy suzinot   ar ten lb brangu?
  ar ten lb brangu?

o kaip jo pirsto dydy suzinojai? ir as norejau ziedeli pirkt, bet pirkau grandinele, nes nesumasciau kaip dydy suzinot
  o kaip jo pirsto dydy suzinojai? ir as norejau ziedeli pirkt, bet pirkau grandinele, nes nesumasciau kaip dydy suzinot   ar ten lb brangu?
  ar ten lb brangu? Jo pirstai siaip standartiniai
  Jo pirstai siaip standartiniai  , tai pirkau 20, pasiseke tiesiog
 , tai pirkau 20, pasiseke tiesiog  Galvojau ar 19 ar 20 pirkt... o kaina 80lt
  Galvojau ar 19 ar 20 pirkt... o kaina 80lt  

na jau ryt iteiksiu jam dowanele... ziesim ar patiks... beje jis klausia o tu man ka nors dwanosi, sakau nu jo, sako tay jau laiko enbeliko, kada spesi, kur eisi?
  na jau ryt iteiksiu jam dowanele... ziesim ar patiks... beje jis klausia o tu man ka nors dwanosi, sakau nu jo, sako tay jau laiko enbeliko, kada spesi, kur eisi?  o as jau spejau pries savaite nupirkt, jis ne nepastebejo
 o as jau spejau pries savaite nupirkt, jis ne nepastebejo   

niekaip nieko nebesugalvoju, dovanos reikia mano berniukui, draugaujame mano akimsi dar trumpa laika, tačiau esame seniai pažįstami, ir kažkaip nekildavo problemu seniau su jo gimtadieniu, o va dabar visiškai net nežinau ką jam padovanoti, nes jis toks truputi išrankuolis
  niekaip nieko nebesugalvoju, dovanos reikia mano berniukui, draugaujame mano akimsi dar trumpa laika, tačiau esame seniai pažįstami, ir kažkaip nekildavo problemu seniau su jo gimtadieniu, o va dabar visiškai net nežinau ką jam padovanoti, nes jis toks truputi išrankuolis   jis piešia, tiksliau lipdo skultūras, bet ir piešia, aš esu truputi irgi prie meno, tai galvojau nupiešti jam piešinį, bet nežinau ar bus įdomu, nes jis man yra padovanojęs mano portretą, ir nežinau ar jam patiks mano piešinys, ir galbūt tai jau perdaug vaikiška dovana, ar blogai mąstau?
  jis piešia, tiksliau lipdo skultūras, bet ir piešia, aš esu truputi irgi prie meno, tai galvojau nupiešti jam piešinį, bet nežinau ar bus įdomu, nes jis man yra padovanojęs mano portretą, ir nežinau ar jam patiks mano piešinys, ir galbūt tai jau perdaug vaikiška dovana, ar blogai mąstau?  tai pat domisi ir užsiema tecktoniko šokiais, bet va šitas jo užsiėmimas man pačiai nepatinka, todėl nieko su tai susijusio tikrai nedovanosiu  ir ištikro net nežinau ka su šiuo užsiėmimu susijusio padovanoti, bet ir gerai:oh
  tai pat domisi ir užsiema tecktoniko šokiais, bet va šitas jo užsiėmimas man pačiai nepatinka, todėl nieko su tai susijusio tikrai nedovanosiu  ir ištikro net nežinau ka su šiuo užsiėmimu susijusio padovanoti, bet ir gerai:oh   tai va ką čia dar tokio sugalvojus, kažkaip jokių maikučiu nenoriu dovanoti ir kvepalų nenoriu
  tai va ką čia dar tokio sugalvojus, kažkaip jokių maikučiu nenoriu dovanoti ir kvepalų nenoriu  o gal nupirkti gražu megztuką?
 o gal nupirkti gražu megztuką?  ai kuo toliau galvoju, tuo viskių nesamonių labiau prisigalvoju..taigi gal Jūs kokių gerų minčių pasiūlysite?
  ai kuo toliau galvoju, tuo viskių nesamonių labiau prisigalvoju..taigi gal Jūs kokių gerų minčių pasiūlysite?  prisipažinsiu temeles naskaičiau, gal joje būčiau kanors radusi
 prisipažinsiu temeles naskaičiau, gal joje būčiau kanors radusi  bet dabar laiko nelabai yra, todėl jeigu ką nors sugalvosite brūkštelėkite. širdingai ačiū.
  bet dabar laiko nelabai yra, todėl jeigu ką nors sugalvosite brūkštelėkite. širdingai ačiū.   

Prie to pačio galima padovanoti ir masažinio aliejų. Galima persirengti geiša pvz. Veido, kūno procedūros. Masažas, po to pirtelė ir džakuzi.
 Prie to pačio galima padovanoti ir masažinio aliejų. Galima persirengti geiša pvz. Veido, kūno procedūros. Masažas, po to pirtelė ir džakuzi.  . Labai bijojau, kad nesprogtu, tuomet visas mano siurprizas butu nuejes suniui ant uodegos
 . Labai bijojau, kad nesprogtu, tuomet visas mano siurprizas butu nuejes suniui ant uodegos   . Tai kur tik as ju nepuciau ir tualete, ir vonioj ... Dekui Dievui viskas pavyko! Buvo
. Tai kur tik as ju nepuciau ir tualete, ir vonioj ... Dekui Dievui viskas pavyko! Buvo   . Jam patiko.
 . Jam patiko. 

tada pries einant uzristi akis ir tik tada i kamb ivest.kai atsigers tada jam iteikti dovana,
 tada pries einant uzristi akis ir tik tada i kamb ivest.kai atsigers tada jam iteikti dovana,

niekaip nieko nebesugalvoju, dovanos reikia mano berniukui, draugaujame mano akimsi dar trumpa laika, tačiau esame seniai pažįstami, ir kažkaip nekildavo problemu seniau su jo gimtadieniu, o va dabar visiškai net nežinau ką jam padovanoti, nes jis toks truputi išrankuolis
  niekaip nieko nebesugalvoju, dovanos reikia mano berniukui, draugaujame mano akimsi dar trumpa laika, tačiau esame seniai pažįstami, ir kažkaip nekildavo problemu seniau su jo gimtadieniu, o va dabar visiškai net nežinau ką jam padovanoti, nes jis toks truputi išrankuolis   jis piešia, tiksliau lipdo skultūras, bet ir piešia, aš esu truputi irgi prie meno, tai galvojau nupiešti jam piešinį, bet nežinau ar bus įdomu, nes jis man yra padovanojęs mano portretą, ir nežinau ar jam patiks mano piešinys, ir galbūt tai jau perdaug vaikiška dovana, ar blogai mąstau?
  jis piešia, tiksliau lipdo skultūras, bet ir piešia, aš esu truputi irgi prie meno, tai galvojau nupiešti jam piešinį, bet nežinau ar bus įdomu, nes jis man yra padovanojęs mano portretą, ir nežinau ar jam patiks mano piešinys, ir galbūt tai jau perdaug vaikiška dovana, ar blogai mąstau?  tai pat domisi ir užsiema tecktoniko šokiais, bet va šitas jo užsiėmimas man pačiai nepatinka, todėl nieko su tai susijusio tikrai nedovanosiu  ir ištikro net nežinau ka su šiuo užsiėmimu susijusio padovanoti, bet ir gerai:oh
  tai pat domisi ir užsiema tecktoniko šokiais, bet va šitas jo užsiėmimas man pačiai nepatinka, todėl nieko su tai susijusio tikrai nedovanosiu  ir ištikro net nežinau ka su šiuo užsiėmimu susijusio padovanoti, bet ir gerai:oh   tai va ką čia dar tokio sugalvojus, kažkaip jokių maikučiu nenoriu dovanoti ir kvepalų nenoriu
  tai va ką čia dar tokio sugalvojus, kažkaip jokių maikučiu nenoriu dovanoti ir kvepalų nenoriu  o gal nupirkti gražu megztuką?
 o gal nupirkti gražu megztuką?  ai kuo toliau galvoju, tuo viskių nesamonių labiau prisigalvoju..taigi gal Jūs kokių gerų minčių pasiūlysite?
  ai kuo toliau galvoju, tuo viskių nesamonių labiau prisigalvoju..taigi gal Jūs kokių gerų minčių pasiūlysite?  prisipažinsiu temeles naskaičiau, gal joje būčiau kanors radusi
 prisipažinsiu temeles naskaičiau, gal joje būčiau kanors radusi  bet dabar laiko nelabai yra, todėl jeigu ką nors sugalvosite brūkštelėkite. širdingai ačiū.
  bet dabar laiko nelabai yra, todėl jeigu ką nors sugalvosite brūkštelėkite. širdingai ačiū.  

Lb patogu, tinginiukems (neskaitancioms) temos
 Lb patogu, tinginiukems (neskaitancioms) temos 
 Arba koks filmas apie LT, kur iš auksčio filmavo.
 Arba koks filmas apie LT, kur iš auksčio filmavo.   
  Na kaip kažkada SM forume skaičiau jis priklauso tam žmonių tipui, tokiam santūresniam
 Na kaip kažkada SM forume skaičiau jis priklauso tam žmonių tipui, tokiam santūresniam  tai vat niekaip nesugalvoju ką jam galėčiau padovanoti, visokie parasparniai, šaudymai ir pan jam netiktu
  tai vat niekaip nesugalvoju ką jam galėčiau padovanoti, visokie parasparniai, šaudymai ir pan jam netiktu  Apie masaža net nėra minties, nei eitų, net laiko neturėtų
 Apie masaža net nėra minties, nei eitų, net laiko neturėtų  ir šiaip jis viska turi, grandinėles, kvepalų, (piniginę jau esu dovanojus)
 ir šiaip jis viska turi, grandinėles, kvepalų, (piniginę jau esu dovanojus)  

...Vaikino paklausiau ko noretu dovanu, tai jis atsake kad ko nors kas jam primintu mane
 ...Vaikino paklausiau ko noretu dovanu, tai jis atsake kad ko nors kas jam primintu mane    (jis pas mane romantikas)..tai vat mazytes suku galva ka cia padovanojus..kuo toliau, tuo labiau apsistoju ties mintim, kad reiktu kazka isgraviruoti..galbut ant raktu pakabuko... bet velgi problema-ka isgraviruoti..draugaujame tik trejeta menesiu, tai dideles meiles ir amzino gyvenimo drauge zadeti nesinori (dar isgasdinsiu-nors isties labai ji myliu
  (jis pas mane romantikas)..tai vat mazytes suku galva ka cia padovanojus..kuo toliau, tuo labiau apsistoju ties mintim, kad reiktu kazka isgraviruoti..galbut ant raktu pakabuko... bet velgi problema-ka isgraviruoti..draugaujame tik trejeta menesiu, tai dideles meiles ir amzino gyvenimo drauge zadeti nesinori (dar isgasdinsiu-nors isties labai ji myliu  ).. siuo metu jam ne patys geriausi laikai, tai kazkaip noretusi parodyti, kad ji palaikau ir visada busiu salia, kai jam tik reikes manes...tik va nezinau kaip visa tai sutalpinti ant pakabuko (trumpai ir aiskiai)
 ).. siuo metu jam ne patys geriausi laikai, tai kazkaip noretusi parodyti, kad ji palaikau ir visada busiu salia, kai jam tik reikes manes...tik va nezinau kaip visa tai sutalpinti ant pakabuko (trumpai ir aiskiai)