Tu sauniai laikaisi ir esi labai stipri moteris. Taip ir toliau. Nemanau, kad turetum suteikti jam sansa sugristi, mano manymu, jeigu jis taip daro, tai darys ir paskui. Manau, jeigu suteiktum antra sansa, jis sugrizes kuri laika butu geras ir pan., bet paskui...vel viskas is pradziu. Jeigu zmogus yra toks, niekas jo nepakeis, gali jis bresti ir augti kiek nori...tokia realybe. Tu esi sauni moteris, todel surasi saves verta, mylinti ir gera vyra, galbut, savo vaiku teva.
Sekmes

Jau visa savaite kaip nebera, as apsikrovus darbais, sportais ir kitokios veiklom, tai tik kartais paliudziu, o jis net nieko neparashe, jokios zinutes, jokio skambucio, keista
Gal jam is tiesu be manes geriau seksis. Bet man kazkodel galvoje tokia mintis, kad tegu jis pabuna vienas, supras, kad as esu pati geriausia pasaulyje ir grysh pasikeites ir daugiau tokiu nesamoniu nebedarys. Tik va, mama sako, kad zmones nesikeicia, o as optimiste, nes mums is tiesu puikiai sekesi apart tu dvieju "cirku"
Tik nesinori, kad vyras uzliptu man ant galvos ir tada jau nieko nebegaleciau pakeisti.
Ai, kazkaip, kaip pamastau - taip ir liudesys uzeina:[

Gal jam is tiesu be manes geriau seksis. Bet man kazkodel galvoje tokia mintis, kad tegu jis pabuna vienas, supras, kad as esu pati geriausia pasaulyje ir grysh pasikeites ir daugiau tokiu nesamoniu nebedarys. Tik va, mama sako, kad zmones nesikeicia, o as optimiste, nes mums is tiesu puikiai sekesi apart tu dvieju "cirku"

Ai, kazkaip, kaip pamastau - taip ir liudesys uzeina:[
as palaikau tave
net jei negris...nedidelis praradimas manau...

QUOTE(babel @ 2007 11 11, 23:43)
Tik va, mama sako, kad zmones nesikeicia, o as optimiste,
Tikrai keiciasi

Žaviuosi tavo ryžtu, priėmei teisingą sprendimą, o dabartinė tavo savijauta tokia, manau, pagrinde dėl to, kad šiuo metu esi nežinomybėj - neaišku, ką jis pasirinks.. Pritariu pasisakymui, kad turite apibrėžti terminą, iki kada šitokia situacija tęsis, nes dabar, kai esi nei su juo, nei viena, lyg ir negali gyventi toliau, o tik lauki ir tikiesi, kad jis pasikeis. Turėtum nepaleist situacijos iš rankų - buvusi padėtis tavęs netenkino, todėl jos ir atsisakei, jei ir toliau žinosi, ko nori - tai ir turėsi! Sėkmės

QUOTE(babel @ 2007 10 27, 21:21)
Nagi, noriu Jusu minciu;)
nesupykit, jei pasirodys,kad guodziuos, bet man dabar reiketu moteru supporto.
Su vyru gyvenam nesusituoke gan ilgai, viskas bendra: namai, pinigai, buitine technika, baldai ir tt. Gyventi kartu pradejom vos po menesio draugystes, nors ir as nenorejau, nes maciau, kad jis dar nepasiruoses tokiems santykiams, bet jis primygtynai reikalavo ir sake, kad tikeciau juo ir kad "susitvarkysim".
Pries pora menesiu atsitiko toks bajeris, kad po eilinio santykiu aiskinimosi jis isejo is namu, pasakes, kad eina gerti alaus su draugais, gryzho tik kita diena per pietus. Visa nakti nerimavau, galvojau, kad pranes, kaip ir visad, taciau nepranese. Po sito "finto" pasikalbejom, pasake, kad jaucia, kad su jausmais kazkas atsitiko, kad rutina ir, kad jam kartais reikia pabuti su draugais. Su draugais buna gan daznai - pora kartu per savaite, niekada jam nedraudziau ir panasiai, tik tie draugai man nepatinka, nes vienysiai, ir pastoviai stumdo ant moteru gimines. Visa menesi stengiam su rutina ir keitem viska koordinaliai. Buvo besirupinantis ir mylintis, taciau sia savaite jis vel pasidare, kaip nuo pavadzio pabeges, skyre man mazai demesio, buvo gan grubus ir ne meilus. Abudu turim naujus darbus, as daznai pasedziu iki 7-8 darbe, nes noriu, kad viskas butu idealu.
Tai iskeliau velgi pokalbi apie tai, kas vyksta. Na kagi, suzinojau, kad ji labaibaugina rimti santykiai ir jis nori kartais papjauti gryba su draugais, kartais nebenori net su manim buti pentadienio vakarais, o mieliau pagertu. Nors sako, kad as nuostabi moteris, tokios jis gyvenime neturejo ir, kad buciau jam puiki zmona, tik dabar atseit nelaikas. Isejo vel gerti alaus, vel nieko nepranese, gryzho 12 dienos. As tuo metu jam skambinau, bet nekele, na kagi supakavaujo daiktus parasiau laiska, kad to nebepakesiu ir kad jis dingtu. Isvariau is namu, kai gryzhau jis gulejo lovoje. Pamates lagaminus, pasiule laikinai issiskirti, kad suprastu, kas jam gyvenime svarbiau, ar kurti sheima ar buti dar vaiku, nes ji slegia tokie isipareigojimai ir ishvis pasake, kad nera sukurtas sheimai, nors santykiu pradzioje suoke kitaip ir pries pora menesiu nesiojo mane ant ranku.
Zinau, kad kitos moters nera, zinau, kad didele itaka daro draugai, zinau, kad myli mane, nes matau, kaip kencia. Bet nesuprantu, kodel negalima suprasti, ko nori is gyvenimo be tokiu kardebaletu. Rytoj issikrausto, jau siandien jo nebera, pasakiau, kad nenoriu jo matyti. neverkiu, bet atrodo, kad pasaulis sugriuvo po kojom, noriu tiketi, kad viskas bus gerai ir jis susipras, bet tuo paciu, pagalvojus, koks jis yra is charakterio, bijau, kad tai yra taskas. Ar padariau teisingai? ir kokie mano sekantys veiksmai turetu buti?
nesupykit, jei pasirodys,kad guodziuos, bet man dabar reiketu moteru supporto.
Su vyru gyvenam nesusituoke gan ilgai, viskas bendra: namai, pinigai, buitine technika, baldai ir tt. Gyventi kartu pradejom vos po menesio draugystes, nors ir as nenorejau, nes maciau, kad jis dar nepasiruoses tokiems santykiams, bet jis primygtynai reikalavo ir sake, kad tikeciau juo ir kad "susitvarkysim".
Pries pora menesiu atsitiko toks bajeris, kad po eilinio santykiu aiskinimosi jis isejo is namu, pasakes, kad eina gerti alaus su draugais, gryzho tik kita diena per pietus. Visa nakti nerimavau, galvojau, kad pranes, kaip ir visad, taciau nepranese. Po sito "finto" pasikalbejom, pasake, kad jaucia, kad su jausmais kazkas atsitiko, kad rutina ir, kad jam kartais reikia pabuti su draugais. Su draugais buna gan daznai - pora kartu per savaite, niekada jam nedraudziau ir panasiai, tik tie draugai man nepatinka, nes vienysiai, ir pastoviai stumdo ant moteru gimines. Visa menesi stengiam su rutina ir keitem viska koordinaliai. Buvo besirupinantis ir mylintis, taciau sia savaite jis vel pasidare, kaip nuo pavadzio pabeges, skyre man mazai demesio, buvo gan grubus ir ne meilus. Abudu turim naujus darbus, as daznai pasedziu iki 7-8 darbe, nes noriu, kad viskas butu idealu.
Tai iskeliau velgi pokalbi apie tai, kas vyksta. Na kagi, suzinojau, kad ji labaibaugina rimti santykiai ir jis nori kartais papjauti gryba su draugais, kartais nebenori net su manim buti pentadienio vakarais, o mieliau pagertu. Nors sako, kad as nuostabi moteris, tokios jis gyvenime neturejo ir, kad buciau jam puiki zmona, tik dabar atseit nelaikas. Isejo vel gerti alaus, vel nieko nepranese, gryzho 12 dienos. As tuo metu jam skambinau, bet nekele, na kagi supakavaujo daiktus parasiau laiska, kad to nebepakesiu ir kad jis dingtu. Isvariau is namu, kai gryzhau jis gulejo lovoje. Pamates lagaminus, pasiule laikinai issiskirti, kad suprastu, kas jam gyvenime svarbiau, ar kurti sheima ar buti dar vaiku, nes ji slegia tokie isipareigojimai ir ishvis pasake, kad nera sukurtas sheimai, nors santykiu pradzioje suoke kitaip ir pries pora menesiu nesiojo mane ant ranku.
Zinau, kad kitos moters nera, zinau, kad didele itaka daro draugai, zinau, kad myli mane, nes matau, kaip kencia. Bet nesuprantu, kodel negalima suprasti, ko nori is gyvenimo be tokiu kardebaletu. Rytoj issikrausto, jau siandien jo nebera, pasakiau, kad nenoriu jo matyti. neverkiu, bet atrodo, kad pasaulis sugriuvo po kojom, noriu tiketi, kad viskas bus gerai ir jis susipras, bet tuo paciu, pagalvojus, koks jis yra is charakterio, bijau, kad tai yra taskas. Ar padariau teisingai? ir kokie mano sekantys veiksmai turetu buti?
man tai čia eilinė santykių krizė su kuria galima susitvarkyti be pompastikos kaip laiškų rašymai kartu gyvenančiam asmeniui, lagaminų krovimas ir panašiai ir reiktų nepamirš, kad rimtesni konfliktai dažnai per dieną ar savaitę neišsisprendžia, o rutina santykiuose aplanko beveik visas poras, na gal tos išimtys, kurios neseniai kartu gyvena ir nebūtina toje rutinoje įžvelgt problemą, geriau į tai žiūrėt kaip į nusistovėjusius santykius

Galiu patarti nusipirkti knygą KODĖL VYRAI MYLI KALES ten viskas parašyta užsisakyti reikia iš www.knyguklubas.lt (jai suklydau su adreseliu pe google paieškok
)Knyga su pristatymu į namus 24 litus kainuoja.
Šiandien tik gavau tad ne visą perskaičiau, bet tikrai verta
,
Trumpai apie knygą, rašoma, kad vyrai nenori antros mamos; jie nori tokios moters, kuri pasitikėtu savimi, kuri nebūtu 100 proc. jam atsidavusi, nes jam bus neįdomu; negalima parodyti vyrui, kad tu jo naktį laukei; negalima vyrą vylioti visokiais gražiausiais naktinukais, nes jis galvos, kad tu jo nori, labiau nei jis tavęs ir jam bus neįdomu ir pan.
Nesuprasit kol knygos neperskaitysit
.

Šiandien tik gavau tad ne visą perskaičiau, bet tikrai verta

Trumpai apie knygą, rašoma, kad vyrai nenori antros mamos; jie nori tokios moters, kuri pasitikėtu savimi, kuri nebūtu 100 proc. jam atsidavusi, nes jam bus neįdomu; negalima parodyti vyrui, kad tu jo naktį laukei; negalima vyrą vylioti visokiais gražiausiais naktinukais, nes jis galvos, kad tu jo nori, labiau nei jis tavęs ir jam bus neįdomu ir pan.
Nesuprasit kol knygos neperskaitysit

Sprendimas tikrai geras, is tokio vyro nieko gero nebus, ir dziaukites , kad neturite vaiku su juo, nes prasidetu tasymasis, Jus viena islaikytumet seima ir viska temtumet ant saves. Saunuole, tik nepraraskit budrumo.Suprantama, kad kiekvienas issiskyrimas drasko sirdi, bet tai praeis, ir paskui juoksites, kai prisiminsit. Jus Protinga moteris ir tikrai rasit, puiku Zmogu, su kuriuo busit laiminga.

QUOTE(agnuzele @ 2009 09 11, 23:31)
Na mano vyras toks yra,dabar esame rimtai susipyke,ir as jo klausiu ko tu nori is gyvenimo.kaip toliau isivaizduoji musu sema,jis sako as nieko nezinau,jis niekada nieko nezino,jokiu planu i ateiti nera,nes jis nieko nezino.
tai kam jums toks neziniukas?