Įkraunama...
Įkraunama...

Nežinantis ko nori vyras

QUOTE(Paradoksualė @ 2009 09 17, 09:59)
o siaip vyrai zino ko nori,jie tik nezino ko nori su  butent Ta moterim  mirksiukas.gif isvadas pacios darykites  smile.gif

nezinau. pastaruoju metu man atrodo, kad jie is viso negalvoja kas Ta moteris, kas ne Ta.... na, retais atvejais. labai retais. kazkaip, daznokai tenka isgirsti "cia ji norejo vestuviu - as cia ne prie ko".
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 09 17, 13:58)
nezinau. pastaruoju metu man atrodo, kad jie is viso negalvoja kas Ta moteris, kas ne Ta.... na, retais atvejais. labai retais. kazkaip, daznokai tenka isgirsti "cia ji norejo vestuviu - as cia ne prie ko".

o man nesvarbu ka jie galvoja ir ko jie nori,as zinau ko noriu as- ir as to siekiu,jei dar nesu pasiekus bigsmile.gif jei tas asmuo man tam kazkaip kliudo-pasalinamas ir tiek... ir nesvarbu ar tai vyras ar draugas su drauge bigsmile.gif ...
Tie vyrai apie kuriuos snekam gyvena kaip nori,jei jiems gerai kad boba veda juos prie altoriu be ju noru-tai ko nepazidziaugt dar vienu asileliu thumbup.gif ..kam kaip tinka...ar ne taip?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 09 17, 15:45)
Tie vyrai apie kuriuos snekam gyvena kaip nori,jei jiems gerai kad boba veda juos prie altoriu be ju noru-tai ko nepazidziaugt dar vienu asileliu  thumbup.gif ..kam kaip tinka...ar ne taip??  ax.gif

as nusisauciau, jeigu apsizenyciau su asilu... vaikai asiliukais liktu... ne ne.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 09 17, 16:45)
as nusisauciau, jeigu apsizenyciau su asilu... vaikai asiliukais liktu... ne ne.

vo vo,genai visagaliai..negimdykim tokiu asiliuku moterys,isgelbesim kiek anukiu nuo kanciu biggrin.gif
Atsakyti
skaičiau skaičiau...o galvon įkyriai brukasi ta pati banali mintis...kad vyrams geriausios svetimos žmonos... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 09 18, 10:43)
skaičiau skaičiau...o galvon įkyriai brukasi ta pati banali mintis...kad vyrams geriausios svetimos žmonos... rolleyes.gif

kazkodel man irgi.. drinks_cheers.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 09 18, 10:43)

Ne, kategoriskai nesutinku, as savo vyrui pati pati geriausia,..Bet tema ne apie tai...As esu jau labai didele mergaite, pro manis akis pralekia ir mano gyvenimo pamokos ir mano draugiu, pazystamu, esu liudininke daugelio skyrybu atveju.ir dazniausiai kaltos pacios moterys.Isteriskumas,netvarkingumas, i kyrumas, savo vyro nuolatinis menkinimas, priekaistavimas del trukumo pinigu, reikalavimas nauju daiktu, lygina geresnius vyrus t.y geriau uzdirbancius,susipykus iskritikuojama vyro isvaizda, budas, rekimas, kriokimas, nesugebejimas taupyti, pigiau koki laika prasimaitinti, palaikyti vyra, kai jis susinervines, dar labiau jo neerzinti...sie isvardinti perliukai isvaro vyrus is namu...Sugyventi reikia ismokti...Kaip mums biauru, kai mano drauges, musu akivaizdoje menkina savo vyrus, na noretu tokio kaip manasis, bet as joms atsakau, kad jos ne viena su tuo manuoju nepagyventu ne dienos...Nes matau kaip jos elgiasi...
Atsakyti
QUOTE(Vivianet @ 2009 09 21, 18:06)
Ne, kategoriskai nesutinku, as savo vyrui pati pati geriausia,..Bet tema ne apie tai...As esu jau labai didele mergaite, pro manis akis pralekia ir mano gyvenimo pamokos ir mano draugiu, pazystamu, esu liudininke daugelio skyrybu atveju.ir dazniausiai kaltos pacios moterys.Isteriskumas,netvarkingumas, i kyrumas, savo vyro nuolatinis menkinimas, priekaistavimas del trukumo pinigu, reikalavimas nauju daiktu, lygina geresnius vyrus t.y geriau uzdirbancius,susipykus iskritikuojama vyro isvaizda, budas, rekimas, kriokimas, nesugebejimas taupyti, pigiau koki laika prasimaitinti, palaikyti vyra, kai jis susinervines, dar labiau jo neerzinti...sie isvardinti perliukai isvaro vyrus is namu...Sugyventi reikia ismokti...Kaip mums biauru, kai mano drauges, musu akivaizdoje menkina savo vyrus, na noretu tokio kaip manasis, bet as joms atsakau, kad jos ne viena su tuo manuoju nepagyventu ne dienos...Nes matau kaip jos elgiasi...

drinks_cheers.gif Kiek teisybes tavo poste! Negalima nesutikti! Kiek daug klaidu pridaro jaunos, grazios moterys. Net nepagalvodamos, kad meile ne amzina. Tas amzinas isterikavimas, savo vertes pripazinimas varo vyrus is proto, o paskui ir is namu. doh.gif Sako nera namu be dumu? Yra, bet reikia nepamirsti, kad nuo meiles iki neapikantos tik vienas zingsnis. Po to viskas, kelio atgal nera. Galima rauti plaukus sau nuo galvos, galima apeliuoti i vaikus, galima priminti prie altoriaus istartus zodzius : Ir mirtis mus iskirs. Niekas nepades, niekas, jei vyro jausmai atsalo. Ir lieka paskui rasyti, i skyreli "Kai isimaiso trecias". Rasyti, ka jis gero rado pas ja? Ji tokia neisvaizdi, pilka pelyte. Manau, ta ko reikia vyrams. Ramiu santykiu, kai moteris gali isklausyti, paguosti, pakritikuoti ir visada pasakyti savo vyrui Tu pats geriausias vyras pasaulyje. Zinau, kad dauguma sukritikuos mane, bet patikekit, jei girsim savo vyrus, mums gris tai su kaupu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivianet @ 2009 09 21, 17:06)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Net nesugalvoju, kaip galeciau papildyti, nes tikrai labai gerai paraset thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2009 09 26, 16:00)
drinks_cheers.gif Kiek teisybes tavo poste! Negalima nesutikti! Kiek daug klaidu pridaro jaunos, grazios moterys. Net nepagalvodamos, kad meile ne amzina. Tas amzinas isterikavimas, savo vertes pripazinimas varo vyrus is proto, o paskui ir is namu.  doh.gif Sako nera namu be dumu? Yra, bet reikia nepamirsti, kad nuo meiles iki neapikantos tik vienas zingsnis. Po to viskas, kelio atgal nera. Galima rauti plaukus sau nuo galvos, galima apeliuoti i vaikus, galima priminti prie altoriaus istartus zodzius : Ir mirtis mus iskirs. Niekas nepades, niekas, jei vyro jausmai atsalo. Ir lieka paskui rasyti, i skyreli "Kai isimaiso trecias". Rasyti, ka jis gero rado pas ja? Ji tokia neisvaizdi, pilka pelyte. Manau, ta ko reikia vyrams. Ramiu santykiu, kai moteris gali isklausyti, paguosti, pakritikuoti ir visada pasakyti savo vyrui Tu pats geriausias vyras pasaulyje. Zinau, kad dauguma sukritikuos mane, bet patikekit, jei girsim savo vyrus, mums gris tai su kaupu. 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Nemanau, kad jus labai kritikuos. As sutinku su tuo, kad pacios moterys savo vyruku nevertina, ju neparemia, pastoviai kritikuoja, o paskui kai jie tampa tokiais, kokiais juos laiko, jos vel nepatenkintos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RedLady: 26 rugsėjo 2009 - 20:29
Shis vyras puikiai zinantis ko jis nori. Paprasciausia - jis megsta linksmintis. As su savo artimais draugais einu isgert, papjaut. Kartu budavo ir bernelis. juk draugai bendri. Matyt tau reikia kitokio. Esu panasi i jusiski, nes mane rutina nuzudytu, todel turedama namiseda vyra lekciau kazkur su draugais prasiblaskyt. FAKTAS! tokio netureciau, nes ismokau pamoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaveja: 29 rugsėjo 2009 - 18:17
Niekas ir nesake, kad as buvau/esu namiseda ir nesilinksmindavau:)

Ieskojau savo vienos temos, radau sita, kaip juokiausi, kai viska perskaciau. Papasakosiu kuo viskas baigesi, kad kitos merginos, zinotu ko galima laukti is "nezinancio vyro".

Issiskyrem ta karta galutinai, nes paklausiau jusu ir nebeprisileidau jo. Dar metus jis mane persekiojo naktiniu klubu ir baru koridoriuose (megstam ta pacia muzika, todel susidurimai neisvengiami, iki dabar), pasakodamas kokia as "sauni, protinga, nuostabi, kaip as kvepiu "tais kvepalais", busiu puiki zmona/mama". Lindo buciuotis, kartais elgdavosi grubiai, buvo net istoriju su policija. Kai budavau su kitais vyrais, jis budavo demonstratyviai izulus.

Tada pradejau rimtai draugauti su vienu vyru (su juo nieko nesigavo, bet tuo metu laikiau santykius rimtais, istempem gal puse metu), ji kaip supratau sitas dalykas "paveike", ko pasekoje jis irgi susirado moteri:) Kai issiskyriau, o jis ir toliau draugavo, buvo atvejis, kai izuliai lindo buciuoti man kakla ir, sake, kad "as ragana" ir pan., bet myli savo mergaite. Pabegau namo, nes maciau jo mergaite anksciau, ji buvo ir yra visiska fainuole, pagalvojau, kad nenoreciau, jei man taip nutiktu.

Paskui jis buvo isvykes i kita sali, jo mergaite buvo cia, as jau draugavau su dabartiniu savo vyru. Sia vasara vel susikirto keliai viename renginyje. Vyras tuo metu dirbo, o as isvaziavau su draugais. Jis ta pastebejes, vaiksciojo paskui mane kaip uodega, nors tame renginyje buvo ir jo mergina. Tas pats izulumas, dirbtinis intymumas ir pan., buvo labai juokinga. Gan atvirai pasisnekejom, kad jis nesikeicia ir manes nebestebina, ir, jeigu nori bendrauti, galim bendrauti be visu situ praeities sleifu, nes kaip ir minejau, susidurimai su juo yra neisvengiami del panasaus laisvalaikio.

Zodziu, pasimatydami viesuose renginiuose, kartais persimetame pora zodziu, issiskyre jis su savo mergaite, del tos pacios priezasties, kaip ir kadaise su manim;) Galbut kada nors jis pasikeis, nezinau, taciau net neabejoju, kad jo mergaitei dabar teks praeiti visus tuos gan slykscius suns kelius. Tad merginos, jeigu jusu vaikinas elgiasi panasiai, kaip kad mano istorijos pradzioje, siuskit kuo toliau ax.gif

P.S. Vivianet, as tikrai nesu is tu, kurias aprasei, nemenkinau jo ir nebuvau jam mama, rutinos taip pat nebuvo, nes as daug dirbau ir jis turejo daug laisvo laiko. Jis iki dabar sako, kad esu ragana ir padariau is jo vyra (jis labai sekmingas karjeroje ir labai savimi pasitikintis, nes pries mane buvo isvis plevesa)smile.gif
Atsakyti
nezinantys ko nori vyrai yra paprasciausi liurbiai, mazvaikiai, ir geriau jau nuo tokio begti kuo toliau, nes pasekmes bus pyyyyyp.
Atsakyti