Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo požymiai

QUOTE(Fortuncike @ 2008 04 10, 17:58)
tiksliai nepamenu, bet kažkur 14 dienų iki mmm  smile.gif

tai tik įpusėjus ciklui ? g.gif tikiuosi labai, jog čia ne psichologinis nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Helė @ 2008 04 10, 15:12)
merginos, kurios jau esate  nestuke.gif  gal galit pasakyti, kada jum pradėjo krūtinę skaudėti ? man dar visa savaitė iki testo darymo, bet šiandien kažkaip nemaloni kairė pusė...

o man visai neskaudejo blush2.gif tik kokia 5 sav pradejo speneliai skaudeti, bet labai nezymiai
Atsakyti
QUOTE(Helė @ 2008 04 10, 05:12)
merginos, kurios jau esate  nestuke.gif  gal galit pasakyti, kada jum pradėjo krūtinę skaudėti ? man dar visa savaitė iki testo darymo, bet šiandien kažkaip nemaloni kairė pusė...

Visom buna skirtingai, vienom is viso krutine nejautri, kitom anksti jautri, dar kitom tik praleidus mmm pajautreja. Man buvo labai jautri nuo vidurio ciklo it tik diena pries mmm jautrumas sumazejo ir sulaukiau mmm.
Atsakyti
man pavz per pirma nestuma atrode kad plis krutine, nuo didumo ir skausmingumo, o va dabar tik speneliai jautrus, ir tai nepasakyciau kad labai na tik tiek kad jUTRESNI smile.gif
Atsakyti
tuk tuk atnesu graziu liniuosiu nestuke.gif galit pasidaryti net susavo foto ar paziuret kaip mazius atrodo tokios ar tokios sav . jei ka rasykit padesiu
stai cia
Atsakyti
Labukas, mano situacija tokia, kad mmm prasideda 29 ciklo diena, siandien 37, mmm nera, savaite, kaip labai skauda krutine, nakti net negaliu ant sonu guleti, nes skauda krutis, spenialiai labai jautrus, pilva vis maudena, strenas, rytais nesmarkiai, per pietus smarkiau, vakare nurimsta, dazniau, kai sedziu; nevimdo, tik labai alkis didelis, nuotaiku kaitos, tokia visa vangoka pasidariau, BT siandien ryte - 37, testo dar nedariau, nes vis manau, kad tuoj bus. blush2.gif gal kas galit pasakyt, pagal kokius dar pozymius galeciau sprest? g.gif smile.gif Aciu. 4u.gif
Papildyta:
Tiesa, nezinau ar cia kuo susije, bet paskauda ir skrandi, sukyla rugstys, ko gyvenime neturejau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Happy.Woman @ 2008 04 11, 18:27)
Labukas, mano situacija tokia, kad mmm prasideda 29 ciklo diena, siandien 37, mmm nera, savaite, kaip labai skauda krutine, nakti net negaliu ant sonu guleti, nes skauda krutis, spenialiai labai jautrus, pilva vis maudena, strenas, rytais nesmarkiai, per pietus smarkiau, vakare nurimsta, dazniau, kai sedziu; nevimdo, tik labai alkis didelis, nuotaiku kaitos, tokia visa vangoka pasidariau, BT siandien ryte - 37, testo dar nedariau, nes vis manau, kad tuoj bus.  blush2.gif  gal kas galit pasakyt, pagal kokius dar pozymius galeciau sprest?  g.gif  smile.gif Aciu.  4u.gif
Papildyta:
Tiesa, nezinau ar cia kuo susije, bet paskauda ir skrandi, sukyla rugstys, ko gyvenime neturejau.  unsure.gif

aš tavo vietoje tai daryčiausi testą nieko nelaukusi. nėščiųjų temperatūra visą nėštumą būna 37 4u.gif o iš visų tavo išvardintų požymių, manau, jog tu tikrai esi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Helė @ 2008 04 10, 15:12)

na man krutine pasidare jautri, padidejo mazdaug 10-14d. iki mmm, bet jos taip ir neatejo, o krutine dar gera menesi buvo didziule ir jautri 4u.gif dabar ji sugryzo i normalia padeti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(verona12 @ 2008 04 11, 15:49)
aš tavo vietoje tai daryčiausi testą nieko nelaukusi. nėščiųjų temperatūra visą nėštumą būna 37  4u.gif o iš visų tavo išvardintų požymių, manau, jog tu tikrai esi  nestuke.gif

Na, dar savaitgali palaukt zadu ir jei mmm neateina, darausi. ax.gif smile.gif Tikiuosi, kad jau turiu pilviuko gyventoja. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Happy.Woman @ 2008 04 11, 20:27)
Na, dar savaitgali palaukt zadu ir jei mmm neateina, darausi.  ax.gif  smile.gif Tikiuosi, kad jau turiu pilviuko gyventoja.  wub.gif

jau savaitgalis 4u.gif laukiam gerų nestuke.gif naujienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Happy.Woman @ 2008 04 11, 10:27)
Na, dar savaitgali palaukt zadu ir jei mmm neateina, darausi.  ax.gif  smile.gif Tikiuosi, kad jau turiu pilviuko gyventoja.  wub.gif

Pavydziu tau tokios istvermes, as tai pajutus kokius nors pozymius dar net neuzsilaikius mmm pradedu NT gadinti bigsmile.gif
Atsakyti
mano ciklas 21-24 dienos, ir tai negaliu ištvert mm dienos, kai noriu sužinot ar nestuke.gif ar ne, o man nuo ovuliacijos iki kitu men kazkur 12 dienu reikia laukt, tai nedaug skaitosi, bet kai kitom ciklas po 30 d, nu neįsivaizduoju kaip čia tiek išlaukt, aš turbūt numirčiau nuo laukimo smile.gif

p.s skaičiau kad temp reikia matuoti 3 vietose: po liežuvių, makštyje ir dar kažkur..nepamenu, o kaip dėl pažasties?
Atsakyti