Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo požymiai

QUOTE(olajju @ 2008 04 12, 08:51)
mano ciklas 21-24 dienos, ir tai negaliu ištvert mm dienos, kai noriu sužinot ar  nestuke.gif  ar ne,  o man nuo ovuliacijos iki kitu men kazkur 12 dienu reikia laukt,  tai nedaug skaitosi, bet kai kitom ciklas po 30 d, nu neįsivaizduoju kaip čia tiek išlaukt, aš turbūt numirčiau nuo laukimo  smile.gif

p.s skaičiau kad temp reikia matuoti 3 vietose: po liežuvių, makštyje ir dar kažkur..nepamenu, o kaip dėl pažasties?

Pazastyje, netinka. Burnoje nera tikslu. Tiksliausiai parodo makstyje ir uodegutyje/
Atsakyti
QUOTE(wwwvilma @ 2008 04 11, 06:31)
tuk tuk atnesu graziu liniuosiu  nestuke.gif  galit pasidaryti net susavo foto ar paziuret kaip mazius atrodo tokios ar tokios sav .  jei ka rasykit padesiu
stai cia

Aciu 4u.gif , buvau paziureti, labai grazu! wub.gif
Idedu nestumo kalendoriu ir as:

http://www.ehd.org/p...cy_register.php
Atsakyti
Skrandyje jauciu lyg perversmas butu, valgyti nieko nenoriu, nes viskas neskanu atrodo, vidurius leidzia, krutys padideje ir skausmingos ir siaip tokia apzujus jauciuosi, tai katik pasidariau testa, nu ir ka antra juostele pasirodo, bet labai jau neryski. Kazin cia jau galetu buti zenklas kad jau uzkibo? Labai bijau per anksti apsidziaugti
Atsakyti
QUOTE(Sarllotte @ 2008 04 12, 23:47)
Skrandyje jauciu lyg perversmas butu, valgyti nieko nenoriu, nes viskas neskanu atrodo, vidurius leidzia, krutys padideje ir skausmingos ir siaip tokia apzujus jauciuosi, tai katik pasidariau testa, nu ir ka antra juostele pasirodo, bet labai jau neryski. Kazin cia jau galetu buti zenklas kad jau uzkibo? Labai bijau per anksti apsidziaugti

Užkibo užkibo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarllotte @ 2008 04 12, 13:47)

Dar kol kas tyliai tyliai sveikinu wub.gif , palauk pora dieneliu ir vel pasidaryk, zenklas jau yra, dabar dar reikia patvirtinimo.Gali jau dziaugtis, tik dar per daug neisisvaik, kai jau antras NT parodys, tada jau gali garsiai dziaugtis. 4u.gif
Atsakyti
Ir antras testukas parode antra juostele, bet vel neryskia. O vakar rudos iskyros pasirode, tai bijau kad kas nors negerai nebutu
Atsakyti
O ka reskia, kai tiesiog visa diena skauda kiausides? g.gif Darbe taip reikejo visur lakstyti, o as kaip "pompa" gavus. Vis prisilaikiau, nes tikrai maude. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarllotte @ 2008 04 14, 08:35)
Ir antras testukas parode antra juostele, bet vel neryskia. O vakar rudos iskyros pasirode, tai bijau kad kas nors negerai nebutu

Kada tau mmm turejo buti?
Atsakyti
Va ta diena kai pasirode isskyros ir turejo buti mmm
Atsakyti
o as pasidariau testuka, ir ka dvi juosteles, man viduriai kaip tik uzkieteja, pilva vis maudzia, ir krutine padidejus ir skauda. ketvirtadieni uzsirasiau pas gyditoja-pasakys teisybe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2008 04 15, 13:48)
o as pasidariau testuka, ir ka dvi juosteles, man viduriai kaip tik uzkieteja, pilva vis maudzia, ir krutine padidejus ir skauda. ketvirtadieni uzsirasiau pas gyditoja-pasakys teisybe thumbup.gif

Sveikinu wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2008 04 15, 04:48)

Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti