QUOTE(tina1235 @ 2008 05 23, 03:28)
man ir kaip speju kokios 2sav gal todel NT dar nerodo,darysiu pirmadieni ir eisiu pas gydytoja,nu man tas pilvas idomiai,seniau taip nesijausdavau ir tas pykinimas itartinas as isitikinus kad 99 proc laukiuosiu,nes anskciau tokiu pozymiu nera buve,ypac pikinimo.o pilvas tai taip svelniai paskauda kazkas ten gurgia,ir tas tustinimasis ,dar vienas dalykas kad lb megstu saldumynus o dabar net nenoriu ir valgyt beveik nenoriu
Papildyta:
sakykit Sarllotte ar jums visa nestuma leido vidurius ar tik pradzioj?
Papildyta:
sakykit Sarllotte ar jums visa nestuma leido vidurius ar tik pradzioj?
ivyko ansktyvas persileidimas man - kai buvo kokios 5-6 savaites
Papildyta:
QUOTE(jura-rura @ 2008 05 23, 01:16)
o kiek laiko jums ta pilva maudzia ir kurioje vietoje konkreciai?
man tai uzeina tokie pasvaigimai, kad einu einu ir atrodo suktis viskas pradeda ir rodos pusiausvyros netenku.. paskui irgi tas pilvo maudimas ir pulsavimas desiniame sone... atrodo, kad kazkas su virskinimu negerai ar kazkoks panasus jausmas, tustinimasis padaznejes, mieguistumas, sioks toks sleikstuliukas buna apie vidurdieni... nors mums tik trys savaites.
..
man tai uzeina tokie pasvaigimai, kad einu einu ir atrodo suktis viskas pradeda ir rodos pusiausvyros netenku.. paskui irgi tas pilvo maudimas ir pulsavimas desiniame sone... atrodo, kad kazkas su virskinimu negerai ar kazkoks panasus jausmas, tustinimasis padaznejes, mieguistumas, sioks toks sleikstuliukas buna apie vidurdieni... nors mums tik trys savaites.
Pilva maudzia taip lyg atrodo, kad jau mm prasides ir vis atrodo, kad skrandis sustojes, todel nelabai ka ir valgyt nerodavau ir svoris krito. Jei esi