Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo požymiai

QUOTE(dolina @ 2008 05 28, 10:41)
as tai praktiskai jokiu pozymiu nejauciau, na nebent kad pradejau nakti keltis i tualeta, ko niekada nebudavo (bet galvojau, kad del to, kad vakare daug skysciu geriu) ir rytais labai vidurius susuka  smile.gif mmm velavo 3 dienas ir vyras priverte testa pasidaryti - teigiamas. Nepatikejau, dar du pasidariau ir tie teigiami, vis tiek nepatikejau ir dar du pasidariau smile.gif vel tas pats smile.gif iki siol netikiu, kol gydytojas nepatvirtins netikesiu. Kol kas neskubu pas gydytoja, mama patare palaukti kokias 3 - 4 savaites, nors itariu, kad as nescia kokias 3 savaites  4u.gif

Na jei jau tiek testuku dareisi ir visi teigiami,tada jokiu abejoniu,kad tu nestuke.gif
Dideli sveikinimai!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2007 11 07, 02:09)
Zinok, cia buvo vieninteliai mano viso nestumo pozymiai - jautrios krutys (po I trimestro jos pasodare nejautrios) ir keista ramybe del visko... Dabar atsirado dar vienas pozymis - didelis pilvas trukdo uzsimaut kojines ir batus ir netelpa i palta  lotuliukas.gif

laba diena 4u.gif nors postas rasytas senokai bet as jauciuosi dabar lygiai taip pat cool.gif mm turetu but uz penkiu dienu,krutine skauda nepilnai antra savaite blink.gif (grinai nuo turejusios but O, kurios nelabai ir jauciau si cikla doh.gif ), ir tokia ramybe..jokio jausmo ar nuojautos kad mum si cikla pavyko ar kad mm atkeliauja blink.gif nu labai keistai cia man g.gif seip buvau viena is tu kur prisigalvojau visokiu pozymiu ir svaiciodavau kad as turbut nestuke.gif blush2.gif blush2.gif o dabar nic nieko g.gif
Atsakyti
o cia jums visoms tokie nestumo pozymiai,kai krutine padideja,sujautreja? unsure.gif kiek paskaiciau, tai joo..krutines padidejimas,apie 2 savaiciu dirglumas, retkarciais galvos svaigimas, nugaros skausmai, pilvo maudimas..cia mano mm simtomai rolleyes.gif ir dar mm toookios nereguliarios..nuo pat pradziu sitaip..tai kaip cia suprast? kad pas mane visi jusu nestumo pozymiai? doh.gif joo..tai kas bus kai sunestesiu unsure.gif
Atsakyti
tai kad mm ir nestumo pozymiai labai panasus, uztai daugelis prisisvaigsta, kad jau nestuke.gif , o paskui tenka nusivilt unsure.gif
Atsakyti
na as kai suabejodavau,kad gal kartais nescia, tai apsidziaugdavau,kad va, krutine pradejo skaudet, va nugara, vadinas mano mm pareina rolleyes.gif o cia pasirodo tokie paty pozymiai kaip nestumo doh.gif lotuliukas.gif labai gerai, dabar zinosiu ax.gif
Atsakyti
Laba diena,
Norėjau pasiteirauti, ar kam nors nėštumo pradžioje atsirado baltų išskyrų? blush2.gif Bet gana gausių unsure.gif
Mane kažkaip lyg pykinti nori, ir tos išskiros neduoda ramybės. iki mmm liko 3 dienos g.gif
Atsakyti
SVeikos,

Kaip ir visos cia esancios, manau kad uzkibo arba mm pareina bet vienas skirtumas yra kad mane niekada pries mm nevarydavo taip i tualeta, ir pilva pamaudzia pastarosiom dienom, turiu susirgt iki penktadienio siandien treciadienis liko 2 dienos kazkaip keistai delsia tos mm tada. I tualeta tikrai lakstau labai daznai net paciai keista, tai sitas tikras nestumo pozymis kaip suprantu?
Atsakyti
Man į toletą lakstymas visada būna didesnis prieš mmm... Tai vienas iš pirmūjų požymių, kad jos artėja... Bet kiekvienam būna individualiai... Jei tau organizmas taip nedarydavo, gali būti pirmas požymis thumbup.gif
Atsakyti
Nu panos darausi testa, nieko as nesusigaudau cia, bus ramiau...laukiam 5 minutes dabar smile.gif laikom spygas
Papildyta:
nera smile.gif nu palaukiam dar truputi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Prrreciouss @ 2008 06 11, 17:01)
Nu panos darausi testa, nieko as nesusigaudau cia, bus ramiau...laukiam 5 minutes dabar smile.gif laikom spygas
Papildyta:
nera smile.gif nu palaukiam dar truputi  blush2.gif

Geriausia testuką darytis ryte, sako teisingiausiai rodo 4u.gif
Aš nusipirkau, ryt ryte sugadinsiu biggrin.gif
Atsakyti
ir as dar atsargini turiu, siandien i tualeta jau dazniau lakstau,skausmai kaippries mmm, manau palauksiu iki pirmadienio ryto, tada antra darysiu, o tu pranesk kai sugadinsi blush2.gif smile.gif
Papildyta:
ir dar kazkaipman keistai pilvo apacia kieta, pasiciupinejau ten kad net neimanoma pirstuko italpint kaip viskas istine ir padideje...nezinot kokie pakitimai gimdoj kai patampi nescia? g.gif
Atsakyti
Gerai dabar jau keista tikrai, pajutau pykinima tik uzkandus sausainiu, ir ispyle prakaitas. Testa ryt ryte jau darysiu, o gal ir siandien, nes su nezinia sunku gyenti. Kaip jum ten sekasi issiaiskinti?
Atsakyti