Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo požymiai

Sveikos, nėštukės smile.gif
ar kuriai nors iš jūsų buvo tokia situacija, kad pastojot žindant. Ar skyrėsi nėštumo požymiai nuo ankstesnio pastojimo? rolleyes.gif

Ačiūsmile.gif
Atsakyti
sveikos.Ar galima pajusti niestumo pozymius praejus vienai savaitei po pastojimo?
Atsakyti
QUOTE(Sandrutė @ 2008 06 19, 16:40)
Vaje merginos...vakar vakare pasidariau testa ir jis parodė II  wub.gif  jau nuo praeitų metų spalio bandėme, paskutinius du mėn nusispjoviau į viską ir maniau kad jau reiks gydymo vyrui ar man, tai darysime leliu vėliau... smile.gif prisidariau  krūvas įvairiausių testų ir vis nusildavom  unsure.gif  o vakar vakare...parodė II, šiandien atlėkus ryte dar pasidariau darbe testuka ir tas II parodė, bet nesuprantu pas mane jokiu išskirtinesniu nėštumo požymių nėra...tai kad mm vėluoja gal 2-3 nes jos paskutiniais mėn patapo nereguliarios, dar rūgštys pradėjo kilti ...o daugiau kaip ir nieko  unsure.gif  nei krūtine skauda nei pilvą maudžia...gal dar viskas prasidės  unsure.gif  o gal tai ką nors negero reiškia...ir dar tai kad namų darbus su vyru nelabai kaip atlikinėdavome  ax.gif  tikrai nesitikėjau.... 4u.gif skaraidome padebesiais su vyru, bet labai baisu kad viskas gerai būtų....man tai jau antras lelius  wub.gif  o dabar sprendžiu kada man jau pas gine reiktų nuvykti ar kuo greičiau ar dar palaukti  4u.gif ?

Nuosirdziai sveikinu ax.gif Mes jau nuo praeitu metu geguzio bandom, jau visko prisigalvojau, testu prisidariau g.gif na su namu darbais irgi visko buna lotuliukas.gif Prisiskaiciau visko ir uzsimaniau testuka pasidaryt ax.gif Pilva maudzia nezinia kodel...Sekmes visoms nestuke.gif
Atsakyti
Sveikinu visas besidžiaugiančias II 4u.gif Noriu jūsų paklausti: ar visoms jums pasirodė kraujas apie 10-11 dieną po pastojimo, t.y. implantacijos metu? Ar būtinai taip turi būti? g.gif Ir nuo kada jums pradėdavo skaudėti krūtinę, ar nuo ovuliacijos pradžios, ar vėliau? Ačiū už atsakymus ir lengvo visoms nešiojimo nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KAROLIUKAS80 @ 2008 07 02, 07:35)
Sveikinu visas besidžiaugiančias II  4u.gif Noriu jūsų paklausti: ar visoms jums pasirodė kraujas apie 10-11 dieną po pastojimo, t.y. implantacijos metu? Ar būtinai taip turi būti? g.gif Ir nuo kada jums pradėdavo skaudėti krūtinę, ar nuo ovuliacijos  pradžios, ar vėliau? Ačiū už atsakymus ir lengvo visoms nešiojimo  nestuke.gif  thumbup.gif

Man nebuvo jokio kraujo nei per pirma, nei per si nestuma 4u.gif Su dukra, tai krutine buvo baisiai skaudi, net prisiliesti neimanoma buvo-pradejo skaudeti kazkur tuo metu, kai turejo prasideti MM. O va si karta, visai neskaudejo jos. Visai kitaip viskas. As net buvau paketus nusipirkus, nes galvojau, kad niekas ir vel nepavyko, Bet va wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KAROLIUKAS80 @ 2008 07 02, 07:35)
Sveikinu visas besidžiaugiančias II  4u.gif Noriu jūsų paklausti: ar visoms jums pasirodė kraujas apie 10-11 dieną po pastojimo, t.y. implantacijos metu? Ar būtinai taip turi būti? g.gif Ir nuo kada jums pradėdavo skaudėti krūtinę, ar nuo ovuliacijos  pradžios, ar vėliau? Ačiū už atsakymus ir lengvo visoms nešiojimo  nestuke.gif  thumbup.gif

Ma pasirode siek tiek kraujuko tuo metu kai su vyru smileysex.gif
Buvo 27 ciklo diena, tai jau pagalvojau kad mmm atejo anksciau pora dienu (mano ilgesnis ciklas)
Bet tai ju ir nesulaukiau, o po savaites pasidariau kraujo tyrima ir suzinojau kad nestuke.gif
Krutines ir dabar neskauda (3 sav. mano nestuke.gif ) tik spenekiai jautrus.
Na ir siaip ipatingu pozymiu dar nejauciu, tik jautresne siek tiek.
O nestumo bibliojoj sklaiciau, kad pykiniai prasideda daznaiusiai 5-6 sav., tai dar ir ne laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
o manes niekada nepykino tongue.gif tik jautresne kvapam buvau, bet pykinimu jokiu schmoll.gif o mano pussesere laukesi ir nuo pat pradzios, iki pat gimdymo, veme kekviena ryta doh.gif kelis kart prie manes, net nespejo nubegti i tualeta, sake simtus kartu reikedavo islipti is autobuso ar mikriuko, o viena kart teko ir i pirstines vemti doh.gif uzjauciu ka pykina nestumo metu .... as tai kaip agurkelis jauciausi, uztat vel noreciau neuzilgo nestuke.gif
Atsakyti
[quote=kootwellaa,2008 07 01, 17:19]
sveikos.Ar galima pajusti niestumo pozymius praejus vienai savaitei po pastojimo?
[/quote

As bent jau pajutau biggrin.gif , nors testas buvo dar neigiamas, bet pakartojus testa dar po keliu dieneliu - jau rode teigiama...
Papildyta:
[quote=joviliukste,2008 07 02, 15:54]
o manes niekada nepykino tongue.gif tik jautresne kvapam buvau, bet pykinimu jokiu schmoll.gif o mano pussesere laukesi ir nuo pat pradzios, iki pat gimdymo, veme kekviena ryta doh.gif kelis kart prie manes, net nespejo nubegti i tualeta...

...manes ir nepykino, bet skrandis 2 men. streikavo kaip reikiant, nuolat buvo sunkumas pavalgius, padedavo tik mineralinis vanduo...
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

susiduriau su problemele, tiksliau jokios cia problemos nera, tik siek tiek nesuprantu ir gal jus galesite man padeti, gal kuriai taip buvo rolleyes.gif Kelias dienas jauciausi ne kaip, skrandis streikavo, kava pasidare neskani, galiu visa diena miegoti, tad pati netikedama nestumu, nusprandziau siandien pasidaryti nestumo testa ir ka jus galvojate, po keliu sekundziu pasirode kuo graziausios dvi juosteles thumbup.gif wub.gif O stai kur iskilo klausimas. Mano paskutines menesines prasidejo geguzes 29d., dabar veluoja 7 d. tai kiek suprantu nestumas dar vos pora savaiciu ne daugiau, ar galiu jausti nestumo pozymius esant tokiam ankstyvam nestumui g.gif ??? Ar as galejau pastojusi dar viena menesi sulaukti menesiniu, siaip jos buvo kaip ir yprastos 6 dienas, tik gal ne tokios gausios kaip paprastai unsure.gif
Labai lauksiu atsakymo, aciu is karto uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2008 07 02, 17:35)
Sveikos mergaites  4u.gif

susiduriau su problemele, tiksliau jokios cia problemos nera, tik siek tiek nesuprantu ir gal jus galesite man padeti, gal kuriai taip buvo  rolleyes.gif  Kelias dienas jauciausi ne kaip, skrandis streikavo, kava pasidare neskani, galiu visa diena miegoti, tad pati netikedama nestumu, nusprandziau siandien pasidaryti nestumo testa ir ka jus galvojate, po keliu sekundziu pasirode kuo graziausios dvi juosteles  thumbup.gif  wub.gif O stai kur iskilo klausimas. Mano paskutines menesines prasidejo geguzes 29d., dabar veluoja 7 d. tai kiek suprantu nestumas dar vos pora savaiciu ne daugiau, ar galiu jausti nestumo pozymius esant tokiam ankstyvam nestumui  g.gif ??? Ar as galejau pastojusi dar viena menesi sulaukti menesiniu, siaip jos buvo kaip ir yprastos 6 dienas, tik gal ne tokios gausios kaip paprastai  unsure.gif
Labai lauksiu atsakymo, aciu is karto uz atsakymus  4u.gif

Tikrai gali jausti nėštumo požymius esant nedideliam nestuke.gif Man net nevėluojant menstruacijoms, organizmas atsisakė alkoholio (tavo - kavos). Žinoma, gali būti ir taip, jog tavo nėštumas yra ir didesnis, jei paskutinės mm buvo negausios. Apsilankyk pas ginekologę - ji atsakys į visus tavo klausimus mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje, pamiršau pasveikinti su nėštumu wub.gif
Atsakyti

susiduriau su problemele, tiksliau jokios cia problemos nera, tik siek tiek nesuprantu ir gal jus galesite man padeti, gal kuriai taip buvo  rolleyes.gif  Kelias dienas jauciausi ne kaip, skrandis streikavo, kava pasidare neskani, galiu visa diena miegoti, tad pati netikedama nestumu, nusprandziau siandien pasidaryti nestumo testa ir ka jus galvojate, po keliu sekundziu pasirode kuo graziausios dvi juosteles  thumbup.gif  wub.gif O stai kur iskilo klausimas. Mano paskutines menesines prasidejo geguzes 29d., dabar veluoja 7 d. tai kiek suprantu nestumas dar vos pora savaiciu ne daugiau, ar galiu jausti nestumo pozymius esant tokiam ankstyvam nestumui  g.gif ??? Ar as galejau pastojusi dar viena menesi sulaukti menesiniu, siaip jos buvo kaip ir yprastos 6 dienas, tik gal ne tokios gausios kaip paprastai  unsure.gif

Sveikinu su nestuke.gif Priklauso nuo to koks tavo ciklas, kiek dienu. Kai MM veluoja jau 7 dienas, tai yra normalu jausti nestumo pozymius. 4u.gif
Atsakyti

Šiaip paskaičiavus, jei neklystu, tai tavo nėštumui jau 5 savaitės bigsmile.gif SVEIKINU 4u.gif Lengvo nestuke.gif
Atsakyti