Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo požymiai

QUOTE(Diax @ 2008 07 02, 19:34)
Tikrai gali jausti nėštumo požymius esant nedideliam  nestuke.gif Man net nevėluojant menstruacijoms, organizmas atsisakė alkoholio (tavo - kavos). Žinoma, gali būti ir taip, jog tavo nėštumas yra ir didesnis, jei paskutinės mm buvo negausios. Apsilankyk pas ginekologę - ji atsakys į visus tavo klausimus  mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje, pamiršau pasveikinti su nėštumu  wub.gif

QUOTE(Adalija @ 2008 07 03, 07:02)
Sveikinu su  nestuke.gif Priklauso nuo to koks tavo ciklas, kiek dienu. Kai MM veluoja jau 7 dienas, tai yra normalu jausti nestumo pozymius. 4u.gif

QUOTE(KAROLIUKAS80 @ 2008 07 03, 08:00)
Šiaip paskaičiavus, jei neklystu, tai tavo nėštumui jau 5 savaitės  bigsmile.gif SVEIKINU  4u.gif Lengvo  nestuke.gif

Aciu, mergaites, labai uz atsakymus ir sveikinimus 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif viskas bus aisku po vizito pas gydytokja, vakar pasidariau kraujo tyrima, tai turetu buti aisku del laiko, nes pas ginekologe tik liepos 29d., tai iki to laiko smalsumas nuzudys biggrin.gif Apskritai mes planavom gandrus kviestis tik po menesio, todel ir pas gine tokia velyva data, o cia leliukas be jokiu planavimu eme ir atejo wub.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, mano kolegei sako kai ji sėdi jai skauda pilva, kai pradeda vaikscioti skausmas dingsta. Ji itaria, kad yra nestuke.gif. Kas gali buti? Ar jautetes, kuri nors taip????
Atsakyti
QUOTE(jurlai @ 2008 06 11, 16:20)
Laba diena,
Norėjau pasiteirauti, ar kam nors nėštumo pradžioje atsirado baltų išskyrų?  blush2.gif Bet gana gausių  unsure.gif
Mane kažkaip lyg pykinti nori, ir tos išskiros neduoda ramybės. iki mmm liko 3 dienos  g.gif

Pas mane irgi buvo daug baltų išskyrų tuo metu kai turėjo būti mmm, o dabar jos visai išnyko. Nors mmm vėluoja jau gal 5-6 d, bet aš vis dar bijau darytis testuką, nes ir vėl nenoriu nusivilt. verysad.gif Nors kai buvau nestuke.gif su pirmuoju vaikeliu tai kažkaip irgi man tos baltos gausios išskyros buvo. O jau tiek testų sugadinau, kad turbūt būčiau metams paketų už tuos pinigus nusipirkus lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis, nagi isreikskit savo nuomone... smile.gif
Nugi vat taip, ciklas mano apie 28 d (dazniausiai, lb kada retai buna diena ar dviem ilgesnis, gine sako jog skaitosi reguliarus) turejau pradeti duphastona gerti nuo 16 c.d. o gavosi kad pradejau gerti nuo 17 c.d. o dabar yra 31 cd. menesiniu nera, jautri labai krutine, ir maudzia pilva, temperaturos nera auksciau 37...ka manot? verta kazko gero tiketis ar nlb? nes jei skaiciuojant cikla kaip 28 d, turejo mmmm pasirodyti pries 3 dienas, liepos 6. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2008 07 09, 08:27)
Labutis, nagi isreikskit savo nuomone... smile.gif
Nugi vat taip, ciklas mano apie 28 d (dazniausiai, lb kada retai buna diena ar dviem ilgesnis, gine sako jog skaitosi reguliarus) turejau pradeti duphastona gerti nuo 16 c.d. o gavosi kad pradejau gerti nuo 17 c.d. o dabar yra 31 cd. menesiniu nera, jautri labai krutine, ir maudzia pilva, temperaturos nera auksciau 37...ka manot? verta kazko gero tiketis ar nlb? nes jei skaiciuojant cikla kaip 28 d, turejo mmmm pasirodyti pries 3 dienas, liepos 6. g.gif

Manau gali jau tiketis, bet kad netektu nusivilt gereu pasidaryt NT tada jau bus aisku, man pvz 1 diena velavo as iskart pasidareu testa ir jis buvo teigiamas smile.gif tikiuosi ir taus bus wink.gif
Atsakyti
Mergaites, labai reikia jusu patarimo, nes pas ginekologe einu tik penktadieni, o galva jau pilna visokiu minciu verysad.gif su draugu labai planavom pastoti, bet man buvo nustatytas policistiniu kiausidziu sindromas ir pastoti jau yra sunkiau. Bet viena diena man pradejo mausti pilvo apacia, krutine pasidare jautri - ir as tiesiog jau sirdyje jutau, kad esu nescia. Testas irgi parode II, bet va nuo vakar vakaro labai stipriai maudzia pilvo apacia ir desini sona. Zinau, kad maudimas yra kaip ir vienas is pozymiu, bet as sunkiai galejau nakti uzmigti, nors tai buvo ir ne skausmas, o grynai stiprus maudimas. Diena va kai dirbu - as jo nejauciu, bet tiesiog labai baisu kad nebutu kas rimta verysad.gif gal kartais buvo kuriai taip? Nes prisiskaiciau, kad prie negimdinio nestumo irgi tokie pozymiai buna, tai sedziu ir nezinau kur detis is to nerimo verysad.gif o ir pas ginekologe tik penktadieni verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 07 09, 12:15)
Mergaites, labai reikia jusu patarimo, nes pas ginekologe einu tik penktadieni, o galva jau pilna visokiu minciu  verysad.gif su draugu labai planavom pastoti, bet man buvo nustatytas policistiniu kiausidziu sindromas ir pastoti jau yra sunkiau. Bet viena diena man pradejo mausti pilvo apacia, krutine pasidare jautri - ir as tiesiog jau sirdyje jutau, kad esu nescia. Testas irgi parode II, bet va nuo vakar vakaro labai stipriai maudzia pilvo apacia ir desini sona. Zinau, kad maudimas yra kaip ir vienas is pozymiu, bet as sunkiai galejau nakti uzmigti, nors tai buvo ir ne skausmas, o grynai stiprus maudimas. Diena va kai dirbu - as jo nejauciu, bet tiesiog labai baisu kad nebutu kas rimta  verysad.gif gal kartais buvo kuriai taip? Nes prisiskaiciau, kad prie negimdinio nestumo irgi tokie pozymiai buna, tai sedziu ir nezinau kur detis is to nerimo  verysad.gif o ir pas ginekologe tik penktadieni  verysad.gif

As patarciau lekt pas gine dabar ir nelaukt to penktadienio, arba bent jau jai paskambint jei turi numeriuka ir pasiklaust, ir paciai butu ramiau, kad dabar taip nerimauji irgi ne i gera g.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 07 09, 12:15)
Zinau, kad maudimas yra kaip ir vienas is pozymiu, bet as sunkiai galejau nakti uzmigti, nors tai buvo ir ne skausmas, o grynai stiprus maudimas.

Aš kai pastojau man irgi maudė dešinį šoną ir labai bijojau negimdyvinio, bet viskas buvo gerai. Svarbiausia nusiramink ir pasiskambink savo ginekologei. Bet aš tikiu, kad viskas tau gerai 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz patarimus 4u.gif maudimas nurimo, tad ir as pati apsiraminau ir islaukiau penktadienio. Siandien jau eisiu pas gydytoja ir tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif na va nezinau,ko man tiketis,antra diena nesusergu,bet savijauta,kaip ir visos mini,lyg ir pries mm,tik toks dalykas nustebino per mm man pries jas skaudedavo krutine labai,o dabar atvirksciai nieko,be to labai pucia pilva, ar gali taip buti,kad as nestuke.gif o gal tik issigalvoju? be to pries kelias dienas nuo laiptu nuktitau,na paslydau,tik nugara susitrenkiau,bet ar del to galetu veluoti menesines? aciu uz atsakymus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(majutes @ 2008 07 11, 23:58)
Labutis visoms 4u.gif  na va nezinau,ko man tiketis,antra diena nesusergu,bet savijauta,kaip ir visos mini,lyg ir pries mm,tik toks dalykas nustebino per mm man pries jas skaudedavo krutine labai,o dabar atvirksciai nieko,be to labai pucia pilva, ar gali taip buti,kad as  nestuke.gif  o gal tik issigalvoju? be to pries kelias dienas nuo laiptu nuktitau,na paslydau,tik nugara susitrenkiau,bet ar del to galetu veluoti menesines? aciu uz atsakymus  unsure.gif

Manau,pabandyk pasidaryti NT ir viskas paaiškės smile.gif ,nors dvi dienos,tai dar ne taip jau stipriai ir vėluoja,juk dabar vasara - karšta,gali ir ciklas šiek tiek durniuoti g.gif ,bet jei labai neramu,tai NT puiki išeitis smile.gif Sėkmės,linkiu,kad NT nenuviltų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dadrija: 12 liepos 2008 - 15:46
QUOTE(dadrija @ 2008 07 12, 14:33)
Manau,pabandyk pasidaryti NT ir viskas paaiškės smile.gif ,nors dvi dienos,tai dar ne taip jau stipriai ir vėluoja,juk dabar vasara - karšta,gali ir ciklas šiek tiek durniuoti g.gif ,bet jei labai neramu,tai NT puiki išeitis smile.gif  Sėkmės,linkiu,kad NT nenuviltų 4u.gif

pasidariau siandien NT parode,kad nesilaukiu,bet savijauta isliko tokia pati,daznai supykina ax.gif
Atsakyti