Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės:Vandenis

QUOTE(Erika-amerika @ 2007 03 16, 12:54)
Žodžiu su darželiais Fabuose KATASTROFA!!!!!!!! Nežinau ką daryti? Gal pas V.Adamkų kreiptis, kad darželių pastatytų? Kas čia dabar per bardakas? Aaaa?

adamkus nepadės, nes ne jis reguliuoja darželių statybą. reikėtų kreiptis į savivaldybę. būtent savivaldybė steigai darželius. o šiaip tai girdėjau, kad kažkur mama paprašė raštiško įrodymo, kad nėra vietų, nes tipo būtų nešus į savivaldybę aiškintis kodėl nėra vietų ir kad reikai tų vietų, tai iškart priėmė tą jos vaikutį...
neseniai su drauge šnekėjau. jos sesutė gimus 2006 pabaigoj. klausiau į kurį darželį užrašyta, nes gyvena tarp vandenio ir kito (gal jovarėlio). tai taip akis išvertė. pirmą kartą girdi, kad vaiką tokį mažą rejk užrašinėt, tai liepiau mamai išaiškint situaciją ir sakiau, kad į vandenį gali net nebeiti...
bet ta direktorė su praktikantėm tai gerai elgiasi. aš per praktiką buvau sužavėta ja. nu ne sužavėta, žmogus kaip žmogus, bet tokai rūpestinag ir šiaip...aišku iš auklėtojų visko girdėjau, o či akai paskaitinėju, tai....
Atsakyti
QUOTE(Akorus @ 2007 03 16, 11:40)
Karusėlėse šiaip laisviau, pabandykit, tikrai 4u.gif

mes uzsirasem i "Karuseliu"direktores "knygele",liepe vasara pasiskambint,bet sake,kad vaiku nuo3m.grupe tik 1-a,o ir ji bus sudaryta is esamos lopselinuku plius priims keleta"naminiu"(jos zodziais tariant),dave dar kortele su tel.nr.,tai kitoj pusej parasyta,kad mes nr.15,bentjau as taip supratau.Direktore buvo maloni,bet nieko nezadejo.kaip supratau-tai vilciu nera.uzsirasinejom sausio pradzioje.o grupe sudaroma rugsejui.
darzelis,kas nezino,yra visai salia "vandenio".
Papildyta:
QUOTE(Mama Agnė @ 2007 03 15, 13:08)
Noanoa, pabandykit į "Papartį" Šeškinėj užrašyt. Mus ten be problemų užrašė. Mes irgi pagal gyvenamą vietą "Vandeniu" priklausom, bet mūsų irgi neužrašinėjo. O "Pipiras" be problemų priėmė. O nuo 3 metukų užrašėm į Pašilaičių "Aušrą" - ten irgi niekas sąrašais nemojavo ir per 5 min. užrašė. Sėkmės.

Labai aciu uz patarimus,bandysim kita savaite nuvaziuot i tuos darzelius.Aciu,kad patariat,nes kai mes tik naujai kepti vilnieciai,tai kiekviena informacija vertinga.
Parasysiu kaip sekesi.
Atsakyti
Mes buvome Vandenyje, tikrai geras darzelis. Patekom per tokius "blatus", kad geda net pasakoti. Nereikejo ir kysiu. Bet labai suprantu, kaip pikta. I keleta darzeliu ir as buvau nuejusi ir isejau lyg paplovomis apipilta, pasijautusi lyg is trecio pasaulio, kuriai vieta kur nors, tik ne "musu auksiniame darzelyje".
Labai daug nauju namu Fabuose, o darzeliu nauju nera. Prie viso to priima vaikus is kitu rajonu, o saviskius vaiko. Netoliese yra privatus darzelis (prie Jovarelio), tarp privaciu namu, mano dukterecia ten lanke. Gal bent ten yra vietos...
Atsakyti
QUOTE(Rutata @ 2007 03 16, 13:14)
Siaip tai nereikia vezti vaiko i kita miesto gala - juk salia - "Karuseles", kitas darzelis, kur tikrai priims. Ar bandet?

Iš kur taip užtikrintai žinot, kad priims? mastau.gif. Gal ten dirbate? wink.gif
Atsakyti
norėjome ir mes užsirašyti į fabijoniškių darželį - aha, kaip durniai pavarstėm duris ir viskas. nuo metų priima tik vienas daržas, kur šalia sakalėlio yra, bet jis rusiškas (bet man jau vienodai buvo, galvojau nors pusė metų pavaikščios), bet ir ten sako, atsiprašau, jūsų namo numeris vandeniui priklauso, pas mane mano numeriai ateis ir negalėsiu priimti.. va taip.
o nuo 1,5m. užsirašė gandriukas, bet kažkaip jau nenoriai. nu žiūrėsim... tikrai siaubas kažkur vaiką palikti,,, sako man, auklę samdykitės... o aš sakau, kad man reikės dirbti visą mėn ir dar iš vyro paimti pinigų, kad tai auklei už visą mėn. sumokėt.
o apie "ozo" daržą irgi girdėjau, kad priima, bet man atrodo kad ten pagal montesori prigramą dirba jie. tai dar irgi galvoju.
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2007 03 20, 15:55)
norėjome ir mes užsirašyti į fabijoniškių darželį - aha, kaip durniai pavarstėm duris ir viskas. nuo metų priima tik vienas daržas, kur šalia sakalėlio yra, bet jis rusiškas (bet man jau vienodai buvo, galvojau nors pusė metų pavaikščios), bet ir ten sako, atsiprašau, jūsų namo numeris vandeniui priklauso, pas mane mano numeriai ateis ir negalėsiu priimti.. va taip.
o nuo 1,5m. užsirašė gandriukas, bet kažkaip jau nenoriai. nu žiūrėsim... tikrai siaubas kažkur vaiką palikti,,, sako man, auklę samdykitės... o aš sakau, kad man reikės dirbti visą mėn ir dar iš vyro paimti pinigų, kad tai auklei už visą mėn. sumokėt.
o apie "ozo" daržą irgi girdėjau, kad priima, bet man atrodo kad ten pagal montesori prigramą dirba jie. tai dar irgi galvoju.

Mes lankome "Ozo" darželį bye1.gif . Nepastebėjau nieko blogo jame.
O be to lopšelinukų grupėje labai fainos auklėtojos naujos atėjo (mes dabar pas jas lankome). Jos labai ženkliai aptvarkė grupę, taip, kad visai nieko tame darželyje, mes visai patenkinti. Tik, kad labai toli vežioti nuo namų, tai ieškomės kito, nes gyvename prie pat "Vandenio" verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika-amerika: 20 kovo 2007 - 14:22
Na ir mes prie vandenio gyvenam bet iš to jokios naudos, nes vandenio direktorė tai geriau net nerašyti kas per viena... smile.gif Tad nuoširdžiai patariu paieškoti darželių aplink darbovietę, ypač jei į darbą važinėjatės su mašina.
Atsakyti
QUOTE(Raseta @ 2007 03 20, 17:10)
Na ir mes prie vandenio gyvenam bet iš to jokios naudos, nes vandenio direktorė tai geriau net nerašyti kas per viena... smile.gif Tad nuoširdžiai patariu paieškoti darželių aplink darbovietę, ypač jei į darbą važinėjatės su mašina.

Nu tas tiesa, reikėtų prie darbo ieškotis darželio drinks_cheers.gif Bet jei darbas už Vilniaus Ukmergės plentu, tai PRAVALAS VISIŠKAS doh.gif Reikia vaiką per kamščius prie "Akropolio" gabenti pusvalandį ir paskui atgal grįžti pusvalandis blink.gif Iš darbo lygiai tas pats verysad.gif Va kur mūsų didelė problema verysad.gif
Atsakyti
vienu žodžiu, problema su tais mūsų lialiais...
erika-amerika, o ozo darželyje tikrai nuo metų priima??
Atsakyti
Mamytes, o gal kuri drasesne kvieskites TV g.gif SOS pagalba arba Paskutine instancija kokia g.gif nu gal per telika reik parodyt valdziai kokia situacija ir kad kazkokiu priemoniu imtusi g.gif pastate susikta Super neto... butu geriau 3 aukstu darzeli pastate....
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2007 03 20, 22:03)
vienu žodžiu, problema su tais mūsų lialiais...
erika-amerika, o ozo darželyje tikrai nuo metų priima??

Na mes vedėme 2 metukų (mūsiškis rugpjūtį gimęs), bet grupėje buvo ir daug mažesnių, dar su soskėmis ir vos vaikščiojančių, manau, kad tikrai net pusantrų metukų nesiekė, maksimum metai ir kokie 2-3 mėn. Gal Jums *drakosa* reikėtų pasiskambinti direktorei ir pasiteirauti kaip ten kas?. Labai faina moterėlė, jau amžiuje, bet labai miela. Mes jau nuo rugsėjo pereisim į darželinę grupę, tik gaila, kad auklėtojos lieka lopšelinėje, nes labai fainos abi ir rūpestingos, spėjome labai prisirišti wub.gif . Tai Jums palikimą gerą paliktumėme hihihi.gif
Atsakyti
o mus i Vandeni be jokiu kyshiu- paramu ar etc prieme-. neseniai snekejau su pachia dir- kzkp labai malonu ispudi padare- paslaugi- isaiskina viska - nu neturiu jokiu priekaistu kol kas.
Atsakyti