Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės:Vandenis

QUOTE(Erika-amerika @ 2007 03 20, 11:37)
Iš kur taip užtikrintai žinot, kad priims? mastau.gif. Gal ten dirbate? wink.gif

nu ne, nedirbu, bet tiesiog gyvenam salia, einam i Vandeni, o kaimynu vaikai dauguma eina i Karuseles, kiek paklausiu - uzsiraso vos pries kelis menesius ir visi papuola, dar ne vieno neisvare g.gif ( o tokiu gal kokie 8 vaikai, skirtingo amziaus), tai ir pamaniau, kad ten tikrai priims doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Amo @ 2007 03 20, 19:48)
pastate susikta Super neto... butu geriau 3 aukstu darzeli pastate....

nu cia tai tikrai doh.gif , kam ten ta parde, tik vieta uzima .......
Atsakyti
QUOTE(Rutata @ 2007 03 21, 15:59)

nu cia tai tikrai  doh.gif , kam ten ta parde, tik vieta uzima .......

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif Na, matot, iš darželio - jokio biznio, o iš pardės gal užsidirbs. Visiems dzin, kad vaikai neturi darželio, dzin, kad yra tampomi velniai žino kur aggressive.gif
Atsakyti
jojo...
as dar galvoju gal koki audita reikia uzsiundyt, kad patikrintu kas ten ir kaip uzrasinejama ir kaip ir is ko grupes formuojamos g.gif galvoju meiliuka koki anonimini parasyti i savivaldybe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amo @ 2007 03 21, 17:49)
jojo...
as dar galvoju gal koki audita reikia uzsiundyt, kad patikrintu kas ten ir kaip uzrasinejama ir kaip ir is ko grupes formuojamos g.gif galvoju meiliuka koki anonimini parasyti i savivaldybe g.gif

man atrodo nepades g.gif , nes direktore ne vienai mamytei sake - eikit i Savivaldybe, kad ir pas pati ministra - ta pati suzinosit - visos instancijos situacija zino ..... tai va .... verysad.gif
Atsakyti
O ka jai sakyti? Tik neikit i savivaldybe?! Ir neskambinkit jokiems pazistamiems ir tikiuosi jus nesat ministro gimine ?! lotuliukas.gif

Vakar man rodos per SOS pagalba sake skambinti, jei yra kokios problemos su darzeliais. Gal pades, gal ne, bet pabandyti pasiulyti sarasus patikrinti is kokiu gatviu lanko vaikai gal verta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2007 03 22, 07:54)
O ka jai sakyti? Tik neikit i savivaldybe?! Ir neskambinkit jokiems pazistamiems ir tikiuosi jus nesat ministro gimine ?!  lotuliukas.gif

Vakar man rodos per SOS pagalba sake skambinti, jei yra kokios problemos su darzeliais. Gal pades, gal ne, bet pabandyti pasiulyti sarasus patikrinti is kokiu gatviu lanko vaikai gal verta blink.gif

as ir pati bandziau savivaldybej teirautis, apsidrausdama - jeigu nepriims - kokios mano teises - todel ir sakau - nepades.
zurnalistai - kas kita, o Savivaldybe ar ministerija - netikiu kad ka nors pades.
Atsakyti
O gal savo nusiskundimus dėl darželių Fabijoniškėse nusiųsti LRS mastau.gif . Dabar gi visiems Fabijoniškėse pamėtė į pašto dėžutes savo reklamufkes liberalai demokratai, tipo: - Visi drauge mes pajėgūs nugalėti korupciją! Visi drauge mes privalome įgyvendinti teisingumą kiekvienam ir tvarką visiems! lithuania.gif Tai davai tegul sutvarko darželių problemą help.gif
Nors man realiai atrodo, kad čia šūksniai lieka tik šūksniais, kaip visada hihihi.gif
Atsakyti
Na as issigandau kaip cia visi raso, vaiko uzrasiau tik gimusi i si darzeli nes jis palei langus mums labai patogus
siandien uzlekiau su maze paziureti ar mus dar priims ax.gif
na ir sake priims kad tikrai rudeni pateksim vedeja labai maloni buvo, net nesitikejau smile.gif viska aprode,pabendravo, kava pavaisino smile.gif
tikiuosi rugseji pradesim lankyti darzeli, mums jis patiko nes tvarkingas, atnaujintas.
Atsakyti
QUOTE(Saulytes @ 2007 04 02, 17:30)
Na as issigandau kaip cia visi raso, vaiko uzrasiau tik gimusi i si darzeli nes jis palei langus mums labai patogus
siandien uzlekiau su maze paziureti ar mus dar priims ax.gif
na ir sake priims kad tikrai rudeni pateksim vedeja labai maloni buvo, net nesitikejau smile.gif  viska aprode,pabendravo, kava pavaisino  smile.gif
tikiuosi rugseji pradesim lankyti darzeli, mums jis patiko nes tvarkingas, atnaujintas.

tai gal draugausim, jus i lopseline ar darzeline grupe?
Atsakyti
Sveikutės,
mano dukrytė jau dvejus metus lanko šį darželį. Užsirašėme anksti, vos tik gimus, atėjome į darželį ne trijų metukų kaip buvau rašiusi prašyme, o dar neturėdamos dviejų, ir visgi mus maloniai priėmė. Tiesa, gyvename prie pat darželio. Žinoma, suprantu tų mamyčių pyktį, kurių vaikučių nepriėmė, tačiau darželis irgi ne guminis, grupės ir taip jau nemažos, o norinčių į jį patekti tikrai daug ir ne tik iš Fabijoniškių, bet ir Bendorėlių, Klevinės ir t.t. O šiaip tai tikrai fainas darželis, dukrytė labai noriai eina.
Atsakyti
QUOTE(Kishkute @ 2007 04 03, 17:27)
Sveikutės,
mano dukrytė jau dvejus metus lanko šį darželį. Užsirašėme anksti, vos tik gimus, atėjome į darželį ne trijų metukų kaip buvau rašiusi prašyme, o dar neturėdamos dviejų, ir visgi mus maloniai priėmė. Tiesa, gyvename prie pat darželio. Žinoma, suprantu tų mamyčių pyktį, kurių vaikučių nepriėmė, tačiau darželis irgi ne guminis, grupės ir taip jau nemažos, o norinčių į jį patekti tikrai daug ir ne tik iš Fabijoniškių, bet ir Bendorėlių, Klevinės ir t.t. O šiaip tai tikrai fainas darželis, dukrytė labai noriai eina.

Užrasyti galima ką tik gimųsi, tas tikrai nesunku. Tik beda tame, kad kai vaikui reiks pradeti lankyti darželį gali tam rajone nebegyventi.... arba atvirksciai. Iš kur gali žinoti, kad nusipirksi butą gatvėje, kuri priklauso pagal lankymą šiam darželiui, ir kad ten, būdamas paprastas mirtingasis gyvenime nepateksi neužsirašęs nuo gimimo. schmoll.gif
Atsakyti
Na mes buvome vaikutį užrašyti kai jam buvo 1,5 metukų. Mes norėjome lankyti nuo 3 metų darželį. Bet mūsų net neužrašė į sąrašus. Gyvename visiškai prie pat darželio. Tai kaip čia suprasti? Kodėl vėliau atėję vaikučiai papuola į darželį, o mes ne? Vadinasi tikrai kažkas ne taip g.gif Sakykit ką norit, bet taip jau yra dry.gif
Atsakyti