Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės:Vandenis

Jei nepateks mano vaikas, o pateks kas nors iš esančių po manęs arba ne iš šio rajono, rašysiu skundą- tegul ministerija patikrina stebuklingąją žaliąją eilės laukiančiųjų knygą ir sutikrina su patekusių vaikų duomenimis g.gif .
Atsakyti
O ką daryti tiems, kurių išvis neįrašė į sąrašus... Juk šiaip tai, man atrodo, jie turėtų įtraukti į sąrašus visus prašančius, tik priimti pagal tai, kiek vietų yra... O mus išvarė pro duris... Tai ką dabar daryt?... Gėėėėėda šiam darželiui ir jo direktorei...
Atsakyti
QUOTE(Raseta @ 2007 04 15, 19:19)
O ką daryti tiems, kurių išvis neįrašė į sąrašus... Juk šiaip tai, man atrodo, jie turėtų įtraukti į sąrašus visus prašančius, tik priimti pagal tai, kiek vietų yra... O mus išvarė pro duris... Tai ką dabar daryt?... Gėėėėėda šiam darželiui ir jo direktorei...

Mes su vyru jaučiu nufilmuotume ją slaptai lotuliukas.gif , kaip atsisako priimti prašymą blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(venddetta @ 2007 04 14, 20:54)
čia kažkuri mamytė šnekėjo, kad 1,8 ankstoka, tai galiu pasakyti, kad šį rudenį lopšelinukų dauguma buvo tokio amžiaus..daugiau nei pusė neturėjo 2 metukų smile.gif

aciu dievui doh.gif
o tai jau galvojau kad busiu mama "kankintoja" tokia mazyte lelyte i "kalejima" taip anksti atidavus tongue.gif

QUOTE(Soul @ 2007 04 15, 19:24)
Mes su vyru jaučiu nufilmuotume ją slaptai  lotuliukas.gif , kaip atsisako priimti prašymą  blush2.gif .

nu prajuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti
atleiskit uz tikrai subjektyvia nuomone, bet tokios slykscios bobos, kaip "Vandenio" vedeja, jau senai nebuvau girdejusi schmoll.gif cool.gif
bet koks noras pradejo leist vaika i toki darzeli.
is pradziu rekt pradejo, kol galu gale isvis nutrenke rageli blink.gif
tai ar cia ugdymo istaigos vadovas taip turi elgtis???
esu tikrai pasibaisejusi. galvoju net koki skunda rasyti, nes panasu, kad truputeli perlenkia lazda su darzelio populiarumu ir nesiskaitymu su paprastu zmogum unsure.gif
tik nuotaika visai dienai sugadino unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktusas: 24 balandžio 2007 - 13:59
QUOTE(kaktusas @ 2007 04 24, 14:53)
atleiskit uz tikrai subjektyvia nuomone, bet tokios slykscios bobos, kaip "Vandenio" vedeja, jau senai nebuvau girdejusi  schmoll.gif  cool.gif
bet koks noras pradejo leist vaika i toki darzeli.
is pradziu rekt pradejo, kol galu gale isvis nutrenke rageli  blink.gif
tai ar cia ugdymo istaigos vadovas taip turi elgtis???
esu tikrai pasibaisejusi. galvoju net koki skunda rasyti, nes panasu, kad truputeli perlenkia lazda su darzelio populiarumu ir nesiskaitymu su paprastu zmogum  unsure.gif
tik nuotaika visai dienai sugadino  unsure.gif

blink.gif O tu čia šiandien skambinai?

Nu negaliu patikėt g.gif Kokia ji skirtinga su skirtingais žmonėmis. Mes nuo pat pirmo susitikimo buvom "apgaubti" dėmesiu ax.gif Įdomu, kuom taip patikom g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2007 04 15, 19:52)
Man su vyresnėliu staigiai reikėjo darželio, nes atvykau iš užsienio ir kaip tyčia apsigyvenau prie Vandenio.... aišku nepriėmė  schmoll.gif . Tai skambinau į visokius švietimo skyrius ir ministerijas. Po valandos atsirado vieta, bet ne Vandenyje, o Karuselėje. Tai va- netgi tetos iš ministerijų nieko nepešė... o pinigais, kiek žinau, kaimynai mano dar pusę metų po manęs keletą vietų pramušė  doh.gif - atsirado ir vietos, ir lovų. Fuj  ph34r.gif .

reikia valdziai pagalvoti apie nauja darzeli kad nejeskoti svetimu tetu ministerijai .o pinigai jau ne padeda! g.gif
Atsakyti
įtariu valdžiai naują darželį (kaipo pastatą) nebūtų sunku suorganizuoti, tačiau klausimas kas jame dirbtų? jau vien dabar vien vilniaus mieste trūksta apie pusantro šimto kvalifikuotų auklėtojų...o pastačius naujų darželių? dar daugiau trūktų... g.gif

p.s. aš tikrai neinu UŽ vedėją, bet tiesiog sakau kokia situacija... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(venddetta @ 2007 05 02, 19:20)
įtariu valdžiai naują darželį (kaipo pastatą) nebūtų sunku suorganizuoti, tačiau klausimas kas jame dirbtų? jau vien dabar vien vilniaus mieste trūksta apie pusantro šimto kvalifikuotų auklėtojų...o pastačius naujų darželių? dar daugiau trūktų... g.gif

p.s. aš tikrai neinu UŽ vedėją, bet tiesiog sakau kokia situacija... verysad.gif

Trūksta kvalifikuotų auklėtojų, nes atlyginimus už tokį sunkų darbą juokingus moka blink.gif
Atsakyti
sveikos, mielosios mamos smile.gif

na, skaitau, skaitau apie ta Vandeni - kiek mamyciu, tiek nuomoniu... manoji, deja, irgi tik nuomone smile.gif bet issakyti ja noriu...
savo mazaja i si darzeli uzrasiau vos tik jai gimus, nes jis mums pagal gyvenamaja vieta priklauso. taip pat ten todel, kad bendradarbe ten leido savo vyresneli ir buvau girdejusi viena ausim, kaip jos vaikas turi daug uzsiemimu, sportuoja, ivairios sventes vyksta. pamaniau - kadangi maniskei reikia taip pat daug veiklos, noreciau, akd ir ji lavetu sitam darzely...
Apie vedeja nieko nebuvau girdejus, todel neturedama jokios susiformavusios nuomones ir nudroziau i ta darzeli. Ji, toji visaip minima Vedeja, mane sutiko, liepe parasyti prasyma, parasiau, pridejau vaiko dokumenta - gimimo liudijimo kopija ir tiek. pasake, kad grupes bus nuo triju metuku, nes i nuo 2m. nebera vietu. na ka, sutikau - ka darysi. nesiplesiau ir nesidraskiau, nes nebuvo del ko. isleidau mazaja nuo 1.2 m. i kita darzeli.
Dabar istorija atsinaujina, nes pagaliau maniskei sueis treji ir kaip zadejo - turetu eiti i si darzeli. taigi - si treciadieni pasiskambinusi, kada bus vedeja, nuejau su ja susitikti. siek tiek reikejo palaukti, nes vyko isleistuviu svente vyresneliams. beje, turiu pasakyti, labai grazi - daug daineliu, graziu zodziu. vienzo, su vaikais dirbama tikrai sauniai.
Vedeja atejo, maloniai pasiteiravo, ar ilgai laukiu, pasakiau, kad ne, nors laukiau apie 50 min... na, yra kaip yra. zinojau, kad bus svente, zinojau, kad reiks palaukti, tai ir palaukiau.
Tada pakviete i kabineta; pasakiau, kad pries trejus metus rasem prasyma ir ar mus priims. Sako, tai jus tur but esate sarasuose. Atsakiau, kad nelabai zinau. Ji ramiai patikrino, pasake, kad esam pirmam 10, vadinas priima. Tada atvirai paklause - ar galesim kuo nors padeti darzeliui. Aisku, toks atviras klausimas mane kiek suglumino, nors per tuos kelis metus jau buvau girdejus tokiu situaciju su sita vedeja. Taciau kita vertus, darzelis ir atrodo visai kitaip nei dabar maniske lanko... Taigi, atsakiau, kad taip, nors viduje kiek bijau tokiu "reketu" vien del to, ar isgalesim. Taciau, kaip supratau is kitu mamyciu, tolesniu rinkliavu per metus nebuna jokiu. Kol kalbejausi su vedeja, maniske nuverte jos didziule gele, pribarste zemiu. aisku, mazoji apsiverke, o as puoliau valyti. Vedeja prisoko - sako, nesijaudinkit tik, ir nevalykit... Isejusi pakviete kita aukletoja, kuri suslave viska. As galvojau prasmegsiu kiaurai is gedos tongue.gif taciau viskas ramiai baiges - ji sako, tam jie ir vaikai...
Tada vedeja aprode man ir mano vaikui baseina, leido pametyti kamuoliukus i ji, parode sale ir paliko joje mus zaisti. Taip pat uzklause del pagalbos darbu remontuojant koridoriu - tipo des naujas duris ir paskui reikes padet sutvarkyt viska. Tai pasakiau, kad padesim, kuo galesim. Taigi, esu kiek rami, nes kaip suprantu, mazaja priims i darzeli. Zinoma, isipareigojau kaip dirbanti su knygomis jiems padeti paziureti tinkamu priesmokyklinuku knygu. Bet viena - maniskei kada nors reikes is tu knygu mokytis, o man - tai mano darbas, taip kad nematau nieko bloga, jei padesiu.
Vienintele abejone dabar kankina - tai del labai dideliu grupiu... Taciau irgi kaip supratau, ne visi sarase esantys vaikai lanko... Taip, kad lauksim rudens ir ziuresim, kaip mumi seksis.
Ir dar. tiesiog eilinikart susidariau ispudi, kad kaip su zmogum kalbesi, taip jis atsisauks - neturejau jokiu isansktiniu nuostatu, apskirtai, esu zmogus, gerbiantis vyresnius ir mandagiai bendraujantis, plius niekad nesoku i akis, tai gal ir toji vedeja ramiau reagavo i viska... kai nepuoli jos, tai jai ir gintis nereikia?..... As jos neginu, ji savotiskai moka nauda spausti, ir man gal tas budas nelabai artimas dusiai, bet yra sito darzelio tokios zaidimo taisykles, ir arba jas priimu ir leidziu vaikui aktyviai vystytis, arba nepriimu ir ieskau kitu darzeliu.
Sorry, kad as cia taip isamiai ax.gif ir visa tai tik mano subjektyvi nuomone smile.gif
Atsakyti
Mielosios mamytes ir teveliai,
kaip jau supratau yra dvi nuomones: teigiama ir neigiama. Tik kyla klausimas: kodel apie vaiku lopseli-darzeli "Vandenis" blogai atsiliepia tik tie, kuriu neprieme? g.gif o gal as kazka praziopsojau? unsure.gif Vaiku l/d "Vandenis" yra tikrai geras visais aspektais nors mano vaikai jo dar nelanko. Priima tikrai visus vaikus , kurie yra gime tais paciais metais, kuriais ir registruojami vaikai. Pvz. jei dabar 2007, o mano vaikutis gime butent siais metais, tai jokiu problemu nekyla. Jei zinau, kad mano vaikas tikrai sulaukes tam tikro amziaus eis i darzeli, as rupinuosi jo ateitimi ir uzregistruoju vaika. Paprasta tiesa? Atsinesu gimimo liudijima ir pazyma apie mano deklaruota vieta, pasisveikinu su darzelio direktore ir iteikiu jai dokumentus. Stai ir viskas. Dazniausiai nirsta tie, kurie susisgrimba tik po 2-3m., kad jau reikia vesti vaika i darzeli. Hm... As taip pat savitvarda prarasciau, jei pas mane ateitu teveliai ir pradetu reiksti savo nuomone, kad Jus neturite teises nepriimti mano vaiko! doh.gif ir taip kokiu simtas lotuliukas.gif uoj... Tad mielieji mano, ne varnas saudykit ir forumuose derkites, o vaikus reikiamu laiku registruokit tongue.gif sekmes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelo_sparnai @ 2007 06 22, 11:58)
Mielosios mamytes ir teveliai,
kaip jau supratau yra dvi nuomones: teigiama ir neigiama. Tik kyla klausimas: kodel apie vaiku lopseli-darzeli "Vandenis" blogai atsiliepia tik tie, kuriu neprieme?  g.gif o gal as kazka praziopsojau?  unsure.gif Vaiku l/d "Vandenis" yra tikrai geras visais aspektais nors mano vaikai jo dar nelanko. Priima tikrai visus vaikus , kurie yra gime tais paciais metais, kuriais ir registruojami vaikai. Pvz. jei dabar 2007, o mano vaikutis gime butent siais metais, tai jokiu problemu nekyla. Jei zinau, kad mano vaikas tikrai sulaukes tam tikro amziaus eis i darzeli, as rupinuosi jo ateitimi ir uzregistruoju vaika. Paprasta tiesa? Atsinesu gimimo liudijima ir pazyma apie mano deklaruota vieta, pasisveikinu su darzelio direktore ir iteikiu jai dokumentus. Stai ir viskas. Dazniausiai nirsta tie, kurie susisgrimba tik po 2-3m., kad jau reikia vesti vaika i darzeli. Hm... As taip pat savitvarda prarasciau, jei pas mane ateitu teveliai ir pradetu reiksti savo nuomone, kad Jus neturite teises nepriimti mano vaiko! doh.gif ir taip kokiu simtas  lotuliukas.gif  uoj... Tad mielieji mano, ne varnas saudykit ir forumuose derkites, o vaikus reikiamu laiku registruokit  tongue.gif sekmes  cool.gif

butent taip smile.gif teisinga nuomone! thumbup.gif maniske gime 2004 liepa, iskart, vaikui tesant tik savaitei, registravau i si darzeli. taisykles yra taisykles, vadinas, priimu jas arba atmetu. as siuo atveju priemiau, rezultatas toks - vaikas greit keliaus i si darzeli. dabar dar uzbaigiam su senuoju...
Atsakyti