Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės:Vandenis

QUOTE(Angelo_sparnai @ 2007 06 22, 13:58)
Mielosios mamytes ir teveliai,
kaip jau supratau yra dvi nuomones: teigiama ir neigiama. Tik kyla klausimas: kodel apie vaiku lopseli-darzeli "Vandenis" blogai atsiliepia tik tie, kuriu neprieme?  g.gif o gal as kazka praziopsojau?  unsure.gif Vaiku l/d "Vandenis" yra tikrai geras visais aspektais nors mano vaikai jo dar nelanko. Priima tikrai visus vaikus , kurie yra gime tais paciais metais, kuriais ir registruojami vaikai. Pvz. jei dabar 2007, o mano vaikutis gime butent siais metais, tai jokiu problemu nekyla. Jei zinau, kad mano vaikas tikrai sulaukes tam tikro amziaus eis i darzeli, as rupinuosi jo ateitimi ir uzregistruoju vaika. Paprasta tiesa? Atsinesu gimimo liudijima ir pazyma apie mano deklaruota vieta, pasisveikinu su darzelio direktore ir iteikiu jai dokumentus. Stai ir viskas. Dazniausiai nirsta tie, kurie susisgrimba tik po 2-3m., kad jau reikia vesti vaika i darzeli. Hm... As taip pat savitvarda prarasciau, jei pas mane ateitu teveliai ir pradetu reiksti savo nuomone, kad Jus neturite teises nepriimti mano vaiko! doh.gif ir taip kokiu simtas  lotuliukas.gif  uoj... Tad mielieji mano, ne varnas saudykit ir forumuose derkites, o vaikus reikiamu laiku registruokit  tongue.gif sekmes  cool.gif

Sutinku,kad taisykles yra taisykles,tik paskutinis sakinys man nepatiko.O ka daryt jei mes su vaiku uzsieny gyvenom,o grizom i Lietuva ir isigijom buta Fabijoniskese ir mums pagal gyvenamaja vieta priklauso VANDENIS ir KARUSELES,o nei i viena nepriima?O kiti darzeliai sakosi,kad negali musu priimti,nes nepriklausom pagal gyvenamaja vieta.Tai negi cia vien mes,tevai,kalti?Supuvusi Lietuvos sistema.O dar sako"Grizkit lietuviai i Lietuva!lAUKIAM jUSU ISSKESTOM RANKOM".Tikrai,kad laukia.
Kas del vedejos-tai musu nekoliojo,mandagiai snekejo,bet pareiskimo nepriime,buvom sausio menesi,kai vaikui dar3m.nebuvo.Zinau,kad per velu,bet...
Atsakyti
sveikutes, gal kas ka galit pasakyti apie aukletoja Valentina G. pas ja keliausim i grupe, idomu kokie atsiliepimai apie si zmogu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sunny @ 2007 05 25, 13:09)
Ir dar. tiesiog eilinikart susidariau ispudi, kad kaip su zmogum kalbesi, taip jis atsisauks - neturejau jokiu isansktiniu nuostatu, apskirtai, esu zmogus, gerbiantis vyresnius ir mandagiai bendraujantis, plius niekad nesoku i akis, tai gal ir toji vedeja ramiau reagavo i viska... kai nepuoli jos, tai jai ir gintis nereikia?..... As jos neginu, ji savotiskai moka nauda spausti, ir man gal tas budas nelabai artimas dusiai, bet yra sito darzelio tokios zaidimo taisykles, ir arba jas priimu ir leidziu vaikui aktyviai vystytis, arba nepriimu ir ieskau kitu darzeliu.

100 proc. teisingi žodžiai. Nereikia drąskyti akių ir visi kiti su jumis žmoniškai elgsis. drinks_cheers.gif

QUOTE(noanoa @ 2007 06 26, 19:48)
O dar sako"Grizkit lietuviai i Lietuva!lAUKIAM jUSU ISSKESTOM RANKOM".Tikrai,kad laukia.

O kas laukia? g.gif Aš tai nelaukiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2007 06 30, 20:29)
O kas laukia?  g.gif  Aš tai nelaukiu. lotuliukas.gif

nu Tu cia Jurga pavarei wink.gif...
Atsakyti
Mano vyresnelis lanko si darzeli, tai eina i ji labai noriai nuo 1,9 metu. Gimus mazajam, po menesio parasiau prasyma ir net neabejoju, kad mus priims, nes neveziosiu juk vaiku i skirtingus darzelius. Be to girdejau, kad nuo sio rudens formuoja nauja grupe nuo 1,5 metu iki 2 metu.
Direktore tikrai yra nuotaikos zmogus, kartais buna labai maloni, o kartais nelabai. Visa laime, kad vaikui pradejus lankyti darzeli, su ja daugiau nebetenka bendrauti, tik kartais ji ateina i teveliu susirinkimus ar vaikuciu rengiamus pasirodymus.
Didziausia problema yra del vaiku skaiciaus grupeje, pas mano vyresneli pagal sarasa turetu buti net 23 vaikai, tik gerai kad 2 atkrito bent laikinai: vienas i Airija su tevais isvaziavo, o kitas susirgo astma. Ziema kai vaikai serga, tai sitos problemos kaip ir nera, o pavasari tai beveik visi vaikai budavo grupeje, tai biski balaganas.
Del rinkliavu, tai priimant i darzeli, direktore dave darzelio saskaitos nr ir pasake, kad perveskit kiek galit, perdaug saves nenuskriauskit, nes est jauna seima ir jums irgi reikia, tai mes pamenu pervedem tik 50 lt, nes tuo metu tikrai buvo nekas su pinigais. Rinkliavu daugiau buna grupeje, nes tai grupeje nera kilimo, tai reik parketa lakuot, tai linoleuma tiest, tai dar ko nors. Gerai, kad visada atsiranda teveliu, kurie tuos darbus padaro, tai bent jau uz darba nereikia moketi. O aukletojos tai tikrai thumbup.gif , tiek lopselyje, tiek darzelyje.
Atsakyti
Future, mūsų vaikučiai vienoje grupėje. Dar pastebėjau tokį dalyką, kad vasarą grupės sujungiamos, ateina vyresni (kaip yra dabar), tai tie mažiukai jų prisibijo. Vieną rytą atvedus dukrytę į darželį, pačiai teko išgirsti kokiais "gražiais" žodeliais kalba vyresnieji.
O priimant vaiką į darželį mes irgi gavome sąskaitėlės Nr. ir pervedėme pagal savo galimybes 150 Lt.
O auklėtojos tikrai super tongue.gif
Atsakyti
Zinau, kad grupes sujungtos, bet dabar pati nevedu savo vaiko i darzeli, todel nelabai zinau kas ten vyksta. Bet tu nebijok, tavo dukryte ne is tu kuria lengvai butu galima nuskriausti, moka uz save pakovoti 4u.gif . O del negraziu zodziu, tai aisku negerai, bet tikekimes labai neprisirinks cool.gif .
Atsakyti
Tai jau vakar ir pakovojo... doh.gif
Atsakyti
Mus irgi prieme i si darzeli, nuo rudens ie be jokiu kysiu!!!
Uzrasiau vaika, kai buvo mazdaug 1men. ax.gif , patekom pagal sarasa. Parama be abejo pati pasiuliau, tai sake, kad paskambins, kad kokiu darbu padarytumem, kadangi mano vyras statybininkas cool.gif . Pinigeliu sake nereik, nors ir sakiau, kad galim paremti, bet jiems labiau reik, kad darbais padetumem cool.gif.
Sito as neskaitau korupcija, nes visu tuo naudojasi musu paciu vaikuciai 4u.gif
Atsakyti
Nu va, jau beveik metai kaip lankom - tai išvada: super thumbup.gif Viską sprendžiu pagal vaiką. Ji per savaitgalį labai pasiilgsta darželio, kai vedu namo po darbo, bamba, kad dar nori pabūti, auklėtojos buvo super thumbup.gif Na neturiu jokių nusiskundimų. Kol kas. Rudenį pereisim į darželinukų grupę, tai žiūrėsim, kas ten per auklėtoja papuls g.gif
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 06 26, 19:48)
Sutinku,kad taisykles yra taisykles,tik paskutinis sakinys man nepatiko.O ka daryt jei mes su vaiku uzsieny gyvenom,o grizom i Lietuva ir isigijom buta Fabijoniskese ir mums pagal gyvenamaja vieta priklauso VANDENIS ir KARUSELES,o nei i viena nepriima?O kiti darzeliai sakosi,kad negali musu priimti,nes nepriklausom pagal gyvenamaja vieta.Tai negi cia vien mes,tevai,kalti?Supuvusi Lietuvos sistema.O dar sako"Grizkit lietuviai i Lietuva!lAUKIAM jUSU ISSKESTOM RANKOM".Tikrai,kad laukia.
Kas del vedejos-tai musu nekoliojo,mandagiai snekejo,bet pareiskimo nepriime,buvom sausio menesi,kai vaikui dar3m.nebuvo.Zinau,kad per velu,bet...

Noanoa, norėjau paklausti, ar pavyko įsirašyti į kokį darželį? Mūsų irgi panaši situacija: kurį laiką buvome išvykę, nes vyras stažavosi užsienyje, o dabar kai jau grįžom, tai nebelabai išeina užsirašyti į kokį darželį, nors mums iki jo dar daugiau kaip metai. Bet jau man neramu, kažin ką daryti tokioj situacijoj jei niekas nepriima?
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 07 25, 10:30)
Noanoa, norėjau paklausti, ar pavyko įsirašyti į kokį darželį? Mūsų irgi panaši situacija: kurį laiką buvome išvykę, nes vyras stažavosi užsienyje, o dabar kai jau grįžom, tai nebelabai išeina užsirašyti į kokį darželį, nors mums iki jo dar daugiau kaip metai. Bet jau man neramu, kažin ką daryti tokioj situacijoj jei niekas nepriima?

Aš tai siūlyčiau vis dėlto nueiti pas "Karuselės" direktorę, ten bent jau užrašo vaikučius, nors kažkokia viltis, kad priims mirksiukas.gif Nes "Vandenyje" tokio amžiaus vaikučių net į sąrašus neužrašo verysad.gif
Atsakyti