QUOTE(Angelo_sparnai @ 2007 06 22, 13:58)
Mielosios mamytes ir teveliai,
kaip jau supratau yra dvi nuomones: teigiama ir neigiama. Tik kyla klausimas: kodel apie vaiku lopseli-darzeli "Vandenis" blogai atsiliepia tik tie, kuriu neprieme?
o gal as kazka praziopsojau?
Vaiku l/d "Vandenis" yra tikrai geras visais aspektais nors mano vaikai jo dar nelanko. Priima tikrai visus vaikus , kurie yra gime tais paciais metais, kuriais ir registruojami vaikai. Pvz. jei dabar 2007, o mano vaikutis gime butent siais metais, tai jokiu problemu nekyla. Jei zinau, kad mano vaikas tikrai sulaukes tam tikro amziaus eis i darzeli, as rupinuosi jo ateitimi ir uzregistruoju vaika. Paprasta tiesa? Atsinesu gimimo liudijima ir pazyma apie mano deklaruota vieta, pasisveikinu su darzelio direktore ir iteikiu jai dokumentus. Stai ir viskas. Dazniausiai nirsta tie, kurie susisgrimba tik po 2-3m., kad jau reikia vesti vaika i darzeli. Hm... As taip pat savitvarda prarasciau, jei pas mane ateitu teveliai ir pradetu reiksti savo nuomone, kad Jus neturite teises nepriimti mano vaiko!
ir taip kokiu simtas
uoj... Tad mielieji mano, ne varnas saudykit ir forumuose derkites, o vaikus reikiamu laiku registruokit
sekmes 
kaip jau supratau yra dvi nuomones: teigiama ir neigiama. Tik kyla klausimas: kodel apie vaiku lopseli-darzeli "Vandenis" blogai atsiliepia tik tie, kuriu neprieme?

Sutinku,kad taisykles yra taisykles,tik paskutinis sakinys man nepatiko.O ka daryt jei mes su vaiku uzsieny gyvenom,o grizom i Lietuva ir isigijom buta Fabijoniskese ir mums pagal gyvenamaja vieta priklauso VANDENIS ir KARUSELES,o nei i viena nepriima?O kiti darzeliai sakosi,kad negali musu priimti,nes nepriklausom pagal gyvenamaja vieta.Tai negi cia vien mes,tevai,kalti?Supuvusi Lietuvos sistema.O dar sako"Grizkit lietuviai i Lietuva!lAUKIAM jUSU ISSKESTOM RANKOM".Tikrai,kad laukia.
Kas del vedejos-tai musu nekoliojo,mandagiai snekejo,bet pareiskimo nepriime,buvom sausio menesi,kai vaikui dar3m.nebuvo.Zinau,kad per velu,bet...