Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės:Vandenis

taip, sutinku - aukletojos gali itakoti ir, pvz., zinau atveja, kai aukletojos neleido nestis i grupe tortu, kad isvengtu salmaneliozes atveju... taciau reikia ir teveliams buti samoningiems... o samone - toks dalykas, kad arba zmones ja turi, arba ne - tikrai jos neigisime per prievarta... wink.gif
Atsakyti
o su mumis net i diskusijas nesileido,nors maniskis dar mazas,nera vietu ir viskas g.gif
nors sakiau kad nuo triju tinka-na ir nemaloniai elgesi,o as labai maloniai kalbejau,net paciai keista,kaip tiek kantrybes turejau-isejau it muse kandusi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-vilnius @ 2007 11 20, 15:50)
o su mumis net i diskusijas nesileido,nors maniskis dar mazas,nera vietu ir viskas g.gif
nors sakiau kad nuo triju tinka-na ir nemaloniai elgesi,o as labai maloniai kalbejau,net paciai keista,kaip tiek kantrybes turejau-isejau it muse kandusi verysad.gif

TAI KAS NORS PASKIS KIESK REIKIA VEDĖJAI- 200,300,400,-1000....................
Atsakyti
QUOTE(karl @ 2007 12 28, 16:24)
TAI KAS NORS PASKIS KIESK REIKIA VEDĖJAI- 200,300,400,-1000....................

Lygiai 0
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2007 12 29, 01:25)

netikiu!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(karl @ 2008 01 11, 16:49)
netikiu!!!!!!!!!!!!!!

Nu tai tada neškit jai, sėkmės. Kam klaust, jeigu netiki.
Atsakyti
mano vaikas lanko Vandenio darzeli- esu labai patenkinta, jokiu nusiskundimu neturiu. smile.gif Pirmas sunus t.p. lanke si darzeli- irgi jokiu nusiskundimu neturejau.
Atsakyti
Sendiena buvau pas darzelio vedeja, labai maloniai bendravo, savaime aisku paklause,ar turesite galimybiu padeti darzeliui. Bet tas dalykas yra savaime suprantamas, mano vyresnioji dukra lanke kita darzeli i kuri kisome pinigus ir viskas kiaurai visai jokiu rezultatu, o cia matosi,kad tevu pinigai investuojami i darzelio ir vaiku gerove.
Atsakyti
Tai užsirašyt į šitą darželį be šansų??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(OLIUKE @ 2008 01 27, 10:31)
Tai užsirašyt į šitą darželį be šansų??? blink.gif

tiesa sakant, tos diskusijos del darzelio tampa jau siek tiek juokingos...
Jei zmones elgiasi pagal instrukcija, viskas imanoma...
Taigi: Jei vaikui gimus, su gimimo liudijimu nueinate pas vedeja, parasote prasyma pagal taisykles, vadinasi, vaikui suejus trejiems metukams galite drasiai atvesti i darzeli. Zinoma, pries tai vertetu pasiteirauti, i kokia grupe jis irasytas, kada galetumete pradeti lankyti darzeli ir kaip, ka dar padaryti ir pan... Ir nereikes nei kysiu, nei pykciu, nei kazkokiu neigiamu nuomoniu...

O kai zmones is ne savo teritorijos bando ikisti savo vaika i si darzeli ir piktinasi, kad nepriima, nelabai suprantu to pykcio... Juk darzelis - ne guminis - jis nesiplecia... O kuo daugiau vaiku grupeje, nepaisant to, koks bebutu saunus darzelio pastatas, nukencia vaiko auklejimas ir bendravimas su aukletojomis - jos fiziskai nebeaprepia visu vaiku... Ir silpnesnis, neisireikalaujantis sau demesio, lieka labiausiai nuskriaustas... Tai gal vertetu pagalvoti ir apie savo vaiko psichologija pries verziantis i tipo labai "kruta" darzeli? g.gif
Atsakyti
Tai kaip man uzsirasyti i darzeli, jei vaika noriu pradeti vesti pavasari, o ka tik cia gyventi atsikarausciau. kaip tada daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minduletorius: 13 vasario 2008 - 16:45
tiesa sakant, eiti pas vedeja ir paaiskinus situacija prasyti, kad priimtu bei tiketis, kad priims... su geru nusiteikimu viskas imanoma smile.gif
o jei nepriims - pabandyti suprasti, kad pirmenybe teikiama to rajono uzrasytiems nuo gimimo vaikeliams...
Atsakyti