Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės:Vandenis

patvirtino ligą tam berniukui
draugė veda ten vaikiuką, jos giminė darželio vedėja. tad žinios neišgalvotos.
gerai bent tai, kad inkubacinis periodas jau pasibagęs
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2008 03 28, 20:02)

Mums auklėtojos sakė, kad nepatvirtino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2008 03 28, 20:02)

hmmm... o vat idomu, ar tai draugei darzelis priklauso pagal gyvenamaja vieta? g.gif ar cia, kad vedeja gimine, priglaude?
Atsakyti
QUOTE(Deta_ @ 2008 03 29, 18:12)
hmmm... o vat idomu, ar tai draugei darzelis priklauso pagal gyvenamaja vieta?  g.gif ar cia, kad vedeja gimine, priglaude?

ka dirėktore ne zmogus
Atsakyti
smile.gif Sveiki! Galiu pasakyti tik tiek, kad is aplimkiniu teko labai daug gero ir teigiamos informacijos isgirsti apie si darzeli. O beje, mes juk visi puikiai suprantame, kad visur visko pasitaiko.. Prades vaikai lankyti mokyklas, tai tuomet buvusios "darzelines aktualijos" atrodys juokingai..
Sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lopšelis_darželis_Vandenis @ 2008 03 19, 17:32)
Laba diena

TAi laba diena, aha.
Cia paskaitinejus supratau, kad mano vaikelio padetis beviltiska. Mergyte gimus 2006 gruodi, o mes po menesio kraustomes i fabijoniskes, tai reiskai, kad nuo s.m. gruodzio as savo vaiko i joki darzeli fabuose prirasyti jau negaliu???? kita savaite pavaikstinesiu, bet gal is karto i savivaldybe kreiptis??? kur man ta vaika vesti???
help help doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karl @ 2008 04 11, 16:42)
ka dirėktore ne zmogus

Zmogus. Bet tai nereiskia, kad giminaiciai turi isskirtines teises.
Atsakyti
QUOTE(sare @ 2008 05 11, 19:27)
TAi laba diena, aha.
Cia paskaitinejus supratau, kad mano vaikelio padetis beviltiska. Mergyte gimus 2006 gruodi, o mes po menesio kraustomes i fabijoniskes, tai reiskai, kad nuo s.m. gruodzio as savo vaiko i joki darzeli fabuose prirasyti jau negaliu???? kita savaite pavaikstinesiu, bet gal is karto i savivaldybe kreiptis??? kur man ta vaika vesti???
help help doh.gif

savivaldybe! nejokau.............
Atsakyti
QUOTE(sare @ 2008 05 11, 15:27)
TAi laba diena, aha.
Cia paskaitinejus supratau, kad mano vaikelio padetis beviltiska. Mergyte gimus 2006 gruodi, o mes po menesio kraustomes i fabijoniskes, tai reiskai, kad nuo s.m. gruodzio as savo vaiko i joki darzeli fabuose prirasyti jau negaliu???? kita savaite pavaikstinesiu, bet gal is karto i savivaldybe kreiptis??? kur man ta vaika vesti???help help

manau triskart giliai ikvepti, nusiraminti mirksiukas.gif ir pabandyti aplink savo rajona pasieskoti kitu geru darzeliu - Vandenis - ne vienintelis - patikekit manim smile.gif
Pasilaiciuose yra tikrai geru darzeliu - Saulute, Kodelciukas - ten, manau, daug lengviau pakliusite (tiksliau, tikrai, nes as kaip tik saviske vedziau i Kodelciuka)... Kita vertus, jei dirbate kazkur centre, galima darzeliu paieskoti ir arciau darbo, kad pakeliui butu - centre, kiek teko girdeti, labai mazai vaiku registruojasi - visi "bega" i "miegamuosius" rajonus. sekmes jumi! smile.gif
Atsakyti
Reiktų paskubėti, nes dabar ir Pašilaičiuose nekokie reikalai su vietomis darželyje unsure.gif Jau Perkūnkiemyje daug šeimų apsigyveno, be to ir S.Nėries g. beveik visi namai atiduoti eksploatavimui, o darželio naujo nė vieno aggressive.gif

help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2008 05 13, 06:17)
Reiktų paskubėti, nes dabar ir Pašilaičiuose nekokie reikalai su vietomis darželyje unsure.gif Jau Perkūnkiemyje daug šeimų apsigyveno, be to ir S.Nėries g. beveik visi namai atiduoti eksploatavimui, o darželio naujo nė vieno  aggressive.gif
help.gif  help.gif
taip, pritariu smile.gif paskubekite!
Atsakyti
ir as labai noreciau leisti savo mazyle i si darzeli,bet va vietu nera verysad.gif ,maniau nueisiu vedejai kysi pasiulysiu,bet jos neradau verysad.gif o sekretore pasake kad tikrai jau be sansu pakliuti nes jau visi sarasai sudatyti 2007.11.15 o musiske gime 30d unsure.gif
Atsakyti