patvirtino ligą tam berniukui
draugė veda ten vaikiuką, jos giminė darželio vedėja. tad žinios neišgalvotos.
gerai bent tai, kad inkubacinis periodas jau pasibagęs
QUOTE(vikta @ 2008 03 28, 20:02)
Mums auklėtojos sakė, kad nepatvirtino

QUOTE(vikta @ 2008 03 28, 20:02)
hmmm... o vat idomu, ar tai draugei darzelis priklauso pagal gyvenamaja vieta?

QUOTE(Deta_ @ 2008 03 29, 18:12)
hmmm... o vat idomu, ar tai draugei darzelis priklauso pagal gyvenamaja vieta?
ar cia, kad vedeja gimine, priglaude?

ka dirėktore ne zmogus

Sekmes visoms

QUOTE(Lopšelis_darželis_Vandenis @ 2008 03 19, 17:32)
Laba diena
TAi laba diena, aha.
Cia paskaitinejus supratau, kad mano vaikelio padetis beviltiska. Mergyte gimus 2006 gruodi, o mes po menesio kraustomes i fabijoniskes, tai reiskai, kad nuo s.m. gruodzio as savo vaiko i joki darzeli fabuose prirasyti jau negaliu???? kita savaite pavaikstinesiu, bet gal is karto i savivaldybe kreiptis??? kur man ta vaika vesti???
help help

QUOTE(karl @ 2008 04 11, 16:42)
ka dirėktore ne zmogus
Zmogus. Bet tai nereiskia, kad giminaiciai turi isskirtines teises.
QUOTE(sare @ 2008 05 11, 19:27)
TAi laba diena, aha.
Cia paskaitinejus supratau, kad mano vaikelio padetis beviltiska. Mergyte gimus 2006 gruodi, o mes po menesio kraustomes i fabijoniskes, tai reiskai, kad nuo s.m. gruodzio as savo vaiko i joki darzeli fabuose prirasyti jau negaliu???? kita savaite pavaikstinesiu, bet gal is karto i savivaldybe kreiptis??? kur man ta vaika vesti???
help help
help help

savivaldybe! nejokau.............
QUOTE(sare @ 2008 05 11, 15:27)
TAi laba diena, aha.
Cia paskaitinejus supratau, kad mano vaikelio padetis beviltiska. Mergyte gimus 2006 gruodi, o mes po menesio kraustomes i fabijoniskes, tai reiskai, kad nuo s.m. gruodzio as savo vaiko i joki darzeli fabuose prirasyti jau negaliu???? kita savaite pavaikstinesiu, bet gal is karto i savivaldybe kreiptis??? kur man ta vaika vesti???help help
Cia paskaitinejus supratau, kad mano vaikelio padetis beviltiska. Mergyte gimus 2006 gruodi, o mes po menesio kraustomes i fabijoniskes, tai reiskai, kad nuo s.m. gruodzio as savo vaiko i joki darzeli fabuose prirasyti jau negaliu???? kita savaite pavaikstinesiu, bet gal is karto i savivaldybe kreiptis??? kur man ta vaika vesti???help help
manau triskart giliai ikvepti, nusiraminti

Pasilaiciuose yra tikrai geru darzeliu - Saulute, Kodelciukas - ten, manau, daug lengviau pakliusite (tiksliau, tikrai, nes as kaip tik saviske vedziau i Kodelciuka)... Kita vertus, jei dirbate kazkur centre, galima darzeliu paieskoti ir arciau darbo, kad pakeliui butu - centre, kiek teko girdeti, labai mazai vaiku registruojasi - visi "bega" i "miegamuosius" rajonus. sekmes jumi!

Reiktų paskubėti, nes dabar ir Pašilaičiuose nekokie reikalai su vietomis darželyje
Jau Perkūnkiemyje daug šeimų apsigyveno, be to ir S.Nėries g. beveik visi namai atiduoti eksploatavimui, o darželio naujo nė vieno

QUOTE(Erika-amerika @ 2008 05 13, 06:17)
Reiktų paskubėti, nes dabar ir Pašilaičiuose nekokie reikalai su vietomis darželyje
Jau Perkūnkiemyje daug šeimų apsigyveno, be to ir S.Nėries g. beveik visi namai atiduoti eksploatavimui, o darželio naujo nė vieno

taip, pritariu