Siaip tai abi puses galima surpasti- tiek direktore, kuri neturi darzelyje galimybiu priimti bent trecdali priklausanciu ir norinciu lankyti, tiek ir jaunus tevelius, kuriu vaikas negali pakliuti i darzeli. Cia tik valdzia kalta, kad nestato nauju darzeliu fabijoniskiu ir kt nauju pastatu pristatytuose rajonuose- juk juose daugiausia jaunos seimos, ir nemazai mazyliu

QUOTE(Dzimute @ 2008 08 29, 14:48)
Siaip tai abi puses galima surpasti- tiek direktore, kuri neturi darzelyje galimybiu priimti bent trecdali priklausanciu ir norinciu lankyti, tiek ir jaunus tevelius, kuriu vaikas negali pakliuti i darzeli. Cia tik valdzia kalta, kad nestato nauju darzeliu fabijoniskiu ir kt nauju pastatu pristatytuose rajonuose- juk juose daugiausia jaunos seimos, ir nemazai mazyliu 

darzelis ne guminis - prasiplesti negali

O kur tevams vaika deti?
Liudesys. Suprantamas apmaudas ir suprantama darzelio administracijos pozicija.
O kiek darzeliu uzdare Vilniuj-N+1. Neatidare nei vieno (pilaitej atidarys, bet tai vienintelis per 15 metu)..

QUOTE(Croon @ 2008 08 29, 23:11)
Sveiki, gal kas kartais zino ar mums priklauso sis darzelis, jai gyvenam zadeikos 15, nes internete nera info. Aciu
Sužinoti kuriam darželiui priklausote galite paskambine į Vilniaus savivaldybės švietimo skyriu.
QUOTE(Croon @ 2008 08 29, 21:11)
Sveiki, gal kas kartais zino ar mums priklauso sis darzelis, jai gyvenam zadeikos 15, nes internete nera info. Aciu
As is Zadeikos 15 

Mes jau lankome

QUOTE(Dzimute @ 2008 08 29, 13:48)

Ištikrųjų tai reikia nepamiršti ir žinoti, kiek vaikų direktorė priima ne iš darželiui priklausančios teritorijos

QUOTE(Deta_ @ 2008 09 25, 08:13)
Ištikrųjų tai reikia nepamiršti ir žinoti, kiek vaikų direktorė priima ne iš darželiui priklausančios teritorijos 

bent jau grupeje, kuria lanko mano vaikas, kiek pazistu tevu, visiem sis darzelis priklauso pagal gyvenamaja vieta

Sveikutės. Man iškilo klausimas, o ką daryti tėvams iš Jeruzlės, kur nėra jokio darželio, o pagal gyvenamąją vietą priklauso Baltupių darželis, kuris mums yra toliau nei "Vandenis". O ir darbas čia pat darželio, todėl ir ieškai būdų kaip ten patekti . Mano sūnus lankė šį darželį. Apie jį tik geri prisiminimai, o ir patekti į jį prieš 5 metus tikriausiai buvo lengviau.
Kai ieskojau savo leliui darzelio (pagal gyv. viets priklauso vandenis) bjauresnio zmogaus uz sio darzelio direktore neteko sutikt... Ji man net nesuteike progos prasymo palikt! Esu 7- tam men. nescia, laukiuosi antrojo vaikelio, taciau jis taip pat netures progos patekti i si darzeli nes "jau 2008m gimusiu neberegistruojam"...As suprantu, kad darzelis perpildytas ir tikrai ne guminis, bet taip sneket ir akis draskyt nesciai moteriai, tikrai nera padoru! esu pasibaisejusi ir iskaudinta sios moters , jei galima ja moterim vadint!
QUOTE(ziedute @ 2008 07 22, 14:58)
Sveiki.
Na manau jokie kysiai cia nepades, jei nera vietu tai nera vietu..Visur eiles ir reikia laukti savo eiles, nieko nepadarysi, toki sistema tokia situacija siuo metu..Juk nei vieno naujo darzelio nera pastayta (isskyrus Pilaitej), o namai nauji dygsta kaip grybai po lietaus..
Na manau jokie kysiai cia nepades, jei nera vietu tai nera vietu..Visur eiles ir reikia laukti savo eiles, nieko nepadarysi, toki sistema tokia situacija siuo metu..Juk nei vieno naujo darzelio nera pastayta (isskyrus Pilaitej), o namai nauji dygsta kaip grybai po lietaus..
Nezinau kaip kysiai, bet "aukstu" pazystamu pagalba tikrai padeda