QUOTE(sunny @ 2008 12 17, 08:58)
is tiesu, jei teveliai apsijungtu ir isdristu vedeja pajudinti, tuomet gal tos naudos butu, nes po viena - lauke ne karys.... o siaip... kiek esu girdejusi, viena mamyte labai labai kovojo su sita vedeja. finalas toks, kad nieko taip ir neivyko, nes vedeja turi laaabai stipru uznugari savivaldybej.... kaip viskas LT - ir sita valdzia turi savo zmoniu, sava korupcijos kelia ir t.t.t.t. ...
o del vandens - gal cia kaip kokioj grupej, nes na maniskes grupej tikrai yra ir siltas, ir saltas vanduo... ir gal dar nuo darzelio priklauso
o del vandens - gal cia kaip kokioj grupej, nes na maniskes grupej tikrai yra ir siltas, ir saltas vanduo... ir gal dar nuo darzelio priklauso

viena is tu teisybes ieskotoju buvau as

QUOTE(damira @ 2008 12 17, 09:22)
Nesuprantu,situ mamyciu kur i akis graziai sypsosi o pacios cia tokias nesamones raso
. tai jeigu sitam darzely taip viskas blogai pakeiskit ji i kita! as irgi jusu grupei tai mano nuomone kad galim tik dziaugtis aukletojomis o ne varyt per visa mesta koks blogas darzelis, vaiku i lauka neveda ir t.t.. o JUS patys tokiu oru islendat i lauka? paskui gi skusites ir rasysit kad jusu vaikai susirgo. Ar jus patys zinot ko jus is sito gyvenimo norit??!!!!!! Vedeja bloga,bet kazkodel jusu vaikai papuole i sita darzeli? del langu keitimo cia ne vedeja spaust reikia (ka jinai viska is savo kisenes turi moket, pagal jusu samprotavima?) Galim padarit susitikima ir sita klausima aptart. Bet kaip galima tartis su musu grupes teveliais, jeigu jiems vaiko naujametinei dovanelei renkami 20 litu, yra kosminiai pinigai?????

is pasalies galiu pasakyti, kad visi valstybiniai darzeliai yra labai panasus, svarbiausia, kad butu geros aukletojos, kuriems jusu vaikai butu ne tas pats. sito darzelio didziausia problema yra direktore, kuri kaip kad pastebejote, uzmigo ant savo lauru.
beskaitydama Jusu komentarus, supratau, kad ne visose grupese yra tokios idealios salygos, kaip kad direktore deklaruoja. Sutikite, kad daug kas priklauso ir nuo teveliu noro, pastangu ir indelio i savo vaiku geroves kurima. Pvz. darzelyje, kuri mano vaikas lanko nebuvo jokio reketo nuo pat primos dienos - patys tevai siulosi kazka padaryti. Viso to rezultatas, kad pilnai atnaujinome grupes miegamaji. Dauguma noriai prisidejo. Dabar planuojami kiti darbeliai.
Papildyta:
QUOTE(kristal @ 2008 12 17, 13:07)
I si darzeli vedu todel, kad, deja, siuo metu gyvenu sitam rajone ir mums priklauso i si darzeli eiti, o ne vedejos deka

mums irgi sitas darzelis priklauso ir pagal si ir pagal kitus kriterijus... bet deja deja... kazkuo neitikom direktorei