QUOTE(Nuska @ 2008 12 01, 16:52)
Nu vadinasi mūsų vaikučiai grupiokai
Dėl šalčio labai nesiskundžiu aprengiu trim sluoksniais, šaltu sezonu tai normalu, nemanau kad kituose darželiuose yra kitaip. Dėl sirgimų, susirgo ne dėl peršalimo, o todėl kad pusė grupės vaikų sloguoja ir kosti. Ir dar keistas vienos iš auklėtojų požiūris ji net nustebo kad mes dėl slogos biuletenį ėmėm, pasak jos kiti vaikučiai eina su slogom ir tik jau kai rimtai suserga (t.y. slogos komplikuojasi iki plaučių uždegimų ir ligoninių), jau tada neina

Vat čia tai blogai, turėtų nepriimti su didele ir pūlinga sloga. Tada ir kiti mažiau sirgtų. Gi mūsų lopšelinukai nelabai ir nosytę moka išpūsti. Ir dar nepatinka kad į lauką retai eina. Bet pasak pačių auklėtojų joms sunku sužiūrėti tokį didelį būrį mažylių, nes yra tokių aktyvistų, kuriems lauke reikia kone individualaus prižiūrėtojo
Bet visumoje kol kas nesigailiu kad lankom šį darželį. Jei mažoji ryte noriai eina ir po ligos ilgiau pabuvusi namuose su džiaugsmu keliasi, nes galės eiti pas lialias, tai vadinasi viskas gerai
VAt tame ir reikaliukas, kad apsiklausynejau aplinkinius pazystamus, kurie veda savo vaikucius i darzeli, tai pas nieka tokios problemos neisgirdau

O Staneviciaus g. darzelyje, pas pacius maziausius grupeje dar ir sildomos grindis, nes anot ju direktores, reikia rupintis paciu maziausiu gerove pirmiausia... O i ta darzeli mama vaikuti nuvede tik tada, kai pavelavo atsistoti i eile Vandenyje ir nepateko

O dabar dziaugiasi, kad nepateko.
Del slogu ir viduriavimu tai man irgi labai keistas poziuris

ir pirmiausia akmenelis pacioms tu vaikuciu mamoms - kaip joms negaila savo vaika serganti kamuoti bei kitus vaikucius apkresti
Kolega sake, kad ju darzelyje tevu prasymu buvo suformuota viena grupe, kur vesdavo ne visai sveikus vaikucius, t.y. su sloga ir pan. Bent jau teisingiau sveiku vaiku atzvilgiu. Reikia direktore griebti uz ragu ir judinti reikalus siuos, kad keistu langus ar bent jau padidintu siluma.
Del vedimo i lauka, tai kai tokie slykstus orai dabar, tai as net dziaugiuosi kad ju neveda, nes kol visus aprengtu, tai pirmas jau suprakaitaves butu

Bet kai geri orai buvo ir nevede, tai ir man piktoka budavo
QUOTE(Soul @ 2008 12 01, 19:13)
Mes irgi tada grupiokai

. Irgi liales mylim

.
Apie slogą tai aš patyliu, nes buvo ir didesnis incidentas- vieną mūsų grupioką net kelias dienas priėmė į darželį viduriuojantį

.

Nu sakes. Tai cia butent tuo metu tai atsitiko, kai mano mergina pagulde i ligonine del slapimo taku uzdegimo... As paskambinau aukletojai pasakyti, kad nebusim, o ji sako "tai tikriausiai viduriuojate, nes puse grupes viduriuoja ir vemia?" Buvo labai nustebinta, kai pasakiau kad del kitos ligos. O as pati likau nustebinta, kad apie tokius dalykus suzinojau jau kai puse grupes susirgo