Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės:Vandenis

QUOTE(Sviesele @ 2006 04 25, 12:44)
Yra auklėtojų tikrai thumbup.gif Visą save vaikams ir darbui, darželio aplinkai atiduoda, bet... vedėja tai geriau patylėti.

Bet juk kai vaika nuvedi i darzeli, tai su vedeja praktiskai nesusiduri
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2006 04 25, 15:09)
Bet juk kai vaika nuvedi i darzeli, tai su vedeja praktiskai nesusiduri

Taciau po nemalonaus pokalbio su vedeja pirmas ispudis buna tikrai nekoks
Atsakyti
Mamkos, nekankinkit, please 4u.gif , daugiau, parasykit gi, pagaliau geruju aukletuju vardus ir bloguju, bei logopedes unsure.gif .
Kas cia per paslaptis nesuprantu g.gif ... nu, mamkos, pasigailekit gi musu verysad.gif
Atsakyti
Kaip jau aisku is ankstesniu mano pasisakymu, siam darzeliui tikrai neturiu jokiu priekaistu thumbup.gif ir kol kas tikrai neteko susidurti su jokiomis blogosiomis aukletojomis. Kiek teko susidurti su kitu grupiu aukletojomis, neturiu nei vienai is ju jokiu priekaistu 4u.gif Cia turbut daug kas priklauso ne tik nuo aukletoju, bet ir nuo tevu poziurio g.gif
Atsakyti
o kas zino kiek dabar vedeja ima kisi kad vaikuti priimtu nuo 2 metu i darzeli
jiegu buvo uzisrases ir tas darzelis priklauso

Atsakyti
QUOTE(Ernestyna @ 2006 05 23, 12:12)

is musu prie tokiu paciu salygu neeme nieko, bet remti teks
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestyna @ 2006 05 23, 14:12)

Is musu irgi nieko neeme, ir jokios paramos neprase thumbup.gif , tai pati pasiuliau tuos 2% pervesti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2006 05 25, 16:09)
Is musu irgi nieko neeme, ir jokios paramos neprase thumbup.gif , tai pati pasiuliau tuos 2% pervesti... biggrin.gif

mane cia kitos kaimynes mamytes prigasdino kad net 500 lt neima ir isvis nepriima sako nera vietos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestyna @ 2006 05 25, 18:02)
mane cia kitos kaimynes mamytes prigasdino kad net 500 lt neima ir isvis nepriima sako nera vietos schmoll.gif

Mano draugei su tais pinigais pasake - as labdara neuzsiimu ir vietu nedalinu (mat drauge per mazai pasiule)
Atsakyti
QUOTE(Ernestyna @ 2006 05 25, 17:02)

Irgi buvau tai girdejusi, taciau mums realybeje viskas buvo kitaip tongue.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
o tai jei uzsirasai ir pagal gatve priklauso tai vistiek dar neaisku ar priims? g.gif
ir dar klausimuks: cia yra lopselis-darzelis, tai lopselis nuo kokio amziaus? nes mum pareiske kad priima tik nuo dvieju metu (cia mes kalbejom su pavaduotoja, nes vedeja atostogose), o grupes sudaromos nuo rugsejo, tai jei mes gime balandi tai reiks laukt dar iki 2,5metu?
as kaip suprantu lopselis ir yra mazuliukams- mes noretume nuo 1,5metu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dela @ 2006 07 04, 12:10)
o tai jei uzsirasai ir pagal gatve priklauso tai vistiek dar neaisku ar priims? g.gif
ir dar klausimuks: cia yra lopselis-darzelis, tai lopselis nuo kokio amziaus? nes mum pareiske kad priima tik nuo dvieju metu (cia mes kalbejom su pavaduotoja, nes vedeja atostogose), o grupes sudaromos nuo rugsejo, tai jei mes gime balandi tai reiks laukt dar iki 2,5metu?
as kaip suprantu lopselis ir yra mazuliukams- mes noretume nuo 1,5metu... blush2.gif

Jeigu pagal gatvę priklauso, bet laisvų vietų nėra, tai nepriims. Bet kol vietų yra, laisvai priima tuos, kuriems pagal gatvę nepriklauso mirksiukas.gif
O lopšelis tikrai nuo dvejų metų, bet ne visai nuo rugsėjo, man direktorė sakė, kad naujos grupės formuojamos rugpjūčio pradžioje.
Atsakyti