Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės:Vandenis

Tai va, buvom ir mes su vyru šiandien kalbėtis. Kaip maloniai priėmė blink.gif Arbatytės sultyčių iš karto siūlyt pradėjo blink.gif Dukrytę priėmė be problemų, be jokių kyšių (na tik paklausė ar šiaip galėsim paremti kuom darželį lotuliukas.gif ), parodė sąrašą vaikučių, ir sutarėm, kad po rugpjūčio 20 d pradėsim pratinti Viltę prie darželio, atvesim po kelias valandas pradžiai. Eisim į lopšelinukus visgi. Ar dar yra tokių mūsų kolegų čia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2006 08 02, 18:42)
Tai va, buvom ir mes su vyru šiandien kalbėtis. Kaip maloniai priėmė blink.gif Arbatytės sultyčių iš karto siūlyt pradėjo  blink.gif Dukrytę priėmė be problemų, be jokių kyšių (na tik paklausė ar šiaip galėsim paremti kuom darželį lotuliukas.gif ), parodė sąrašą vaikučių, ir sutarėm, kad po rugpjūčio 20 d pradėsim pratinti Viltę prie darželio, atvesim po kelias valandas pradžiai. Eisim į lopšelinukus visgi. Ar dar yra tokių mūsų kolegų čia? g.gif

Atsakyti
QUOTE(mama Vilma @ 2006 08 03, 10:57)

Vakar ir mes buvom Vandenyje. Rugsejo menesi mums bus beveik 1,6 m.Mes nepapluolam i jau suformuotas lopselinuku grupes, taciau vedeja sake, kad formuos nauja grupe, kei nores teveliai, t.y. jei kreipsis si menesi teveliai, kurie jau yra padave pareiskimus ir kuriu vaikuciai yra iki 2 metuku.
Taigi TEVELIAI, vienykimes IR BEKIME I DARZELI papildomai pakalbeti su vedeja, tikslu, kad butu suformuota nauja grupe ir maziukai galetu lankyti lopselinuku naujai suformuota grupe. Esant galimybei, prasau informuoti ir kitus tevelius, kuriems aktuali esama situacija.
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2006 08 02, 17:42)
Tai va, buvom ir mes su vyru šiandien kalbėtis. Kaip maloniai priėmė blink.gif Arbatytės sultyčių iš karto siūlyt pradėjo  blink.gif Dukrytę priėmė be problemų, be jokių kyšių (na tik paklausė ar šiaip galėsim paremti kuom darželį lotuliukas.gif ), parodė sąrašą vaikučių, ir sutarėm, kad po rugpjūčio 20 d pradėsim pratinti Viltę prie darželio, atvesim po kelias valandas pradžiai. Eisim į lopšelinukus visgi. Ar dar yra tokių mūsų kolegų čia? g.gif

thumbup.gif tikrai viskas bus gerai, pamatysit. Po 3 metu siame darzelyje neturiu nei vieno priekaisto aukletojoms thumbup.gif
Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
[SIZE=1]
QUOTE(Fanta @ 2006 08 02, 17:42)

Mes saviske uzrasem nuo rugpj. 28d. Rugsejo 7 d. jai bus 2 m. Tikiuosi, kas greit pripras, nes kai buvom atvaziave, tai vos i masina isodinom, labai jau verzes pas vaikus biggrin.gif
Atsakyti
O kiek jums metuku?
Atsakyti
na va, kaip saunu - o dar gasdina thumbup.gif , kad i si darzeli be tukstantiniu kysiu niekaip ....
Sekmes ir patiems maziausiems kolegoms wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutata @ 2006 08 07, 18:41)
na va, kaip saunu - o dar gasdina thumbup.gif , kad i si darzeli be tukstantiniu kysiu niekaip ....
Sekmes ir patiems maziausiems kolegoms wink.gif

Aga, aš irgi nesuprantu apie kokius kyšius čia kalbėdavo mamos g.gif Vaikštau besidomėdama į šį darželį jau praktiškai du metai, ir nei karto nebuvau apšaukta ar išprašyta duot kyšį schmoll.gif Ypač kaip maloniai direktorė kalbėjo paskutinį sykį, tai aš buvau apakus blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2006 08 08, 07:29)
Aga, aš irgi nesuprantu apie kokius kyšius čia kalbėdavo mamos g.gif Vaikštau besidomėdama į šį darželį jau praktiškai du metai, ir nei karto nebuvau apšaukta ar išprašyta duot kyšį schmoll.gif Ypač kaip maloniai direktorė kalbėjo paskutinį sykį, tai aš buvau apakus  blink.gif

Hm.... g.gif Buvau sian darze. Tai pasake, kaip ir seniau, kad nuo rugpjucio 21 dienos eisim i darzeli i 4 grupe. Ir dar pridure, tai vienintele grupe, kurios nespesime perdazyti doh.gif . Paklausiau kodel mes BUTENT papuoleme i ta grupe, tai kazka suvapsejo, nes blogai remiame darzeli ir siiap ten tokio amziaus vaikai renkami. blink.gif

Beje, kazka skaite, kad mano vaikas, Vilte irgi i ta grupe papuola..Taigi, Fanta, gal bus musu leliai grupiokai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2006 08 08, 08:29)
Aga, aš irgi nesuprantu apie kokius kyšius čia kalbėdavo mamos g.gif Vaikštau besidomėdama į šį darželį jau praktiškai du metai, ir nei karto nebuvau apšaukta ar išprašyta duot kyšį schmoll.gif Ypač kaip maloniai direktorė kalbėjo paskutinį sykį, tai aš buvau apakus  blink.gif

Aciu uz linkejimus patiems maziausiems. Manau visu pirma reikia buti paciam geru zmogumi, kad su Tavimi taip pat butu elgiamasi mirksiukas.gif Na, o jeigu TEVELIAI galvoja, kad norint tureti gero nereikia paciam nieko duoti, tai.....jau ju bedos doh.gif . Taigi, bukim geranoriski ne tik sau, bet ir kitiems drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2006 08 08, 14:22)
Beje, kazka skaite, kad mano vaikas, Vilte irgi i ta grupe papuola..Taigi, Fanta, gal bus musu leliai grupiokai thumbup.gif

Nu gal su būsimuoju žentu susipažinsim lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2006 08 08, 15:03)
Nu gal su būsimuoju žentu susipažinsim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kas zino?

Ale man labai nepatiko, kai pasake, kad tai vienintele grupe, kuri bus neperdazyta cry.gif cry.gif cry.gif

Beje, visas darzelis perdazomas viduje, kiek maciau ir sporto/aktu sale, baseinas ir grupes biggrin.gif
Atsakyti