QUOTE(RositaZ @ 2007 10 28, 12:37)
Jei tiksliai nezinot kox darziukas priklauso, tai kodel sakot kad ten nenorit? Gal jis nera jau tox prastas, nueikit pasizvalgyti....O siaip patarciau pasiskambyti i savo rajono seniunija, pasakyti savo adresa ir apsiklausti tiksliai koks jum darzas priklauso.
Kadangi mes gyvenam Vilniaus rajone, Avizieniu seniunijoje, tai manau ir taip aisku, kad priklausis koks Avizieniu darzelis.

Bet as tiesiog is drauges girdejau daug geru atsiliepimu apie "Jovareli" todel labai noreciau, kad ir mano zuikis ji lankytu.
O kiekviena mama nori savo vaikui tai kas geriausia jos manimu, tad pasistengti bet kurio atveju verta

Svetikas, ar buvai į darželį nuėjusi?
QUOTE(RositaZ @ 2007 11 10, 11:24)
Sveikos. Kaip "drugeliu" grupe? Ar aktyvus lankymas, ar daug serganciu? Mes tik vakar gryzom is logonines ....
Sveika,
Grupėje šiaip nedaug vaikų buvo..
Parašiau į až
QUOTE(editav @ 2007 10 29, 21:17)
dar nebuvom

Kadangi cia merginos patare, kad vyras nueitu, o jis sio metu labai uzsiemes, tai ir laukiu

QUOTE(Svetikas @ 2007 11 12, 12:40)
dar nebuvom
Kadangi cia merginos patare, kad vyras nueitu, o jis sio metu labai uzsiemes, tai ir laukiu
O tiesa sakant, kazkaip prarandu vilti
Nes kai as buvau, kai nebuvo vedejos, tai pavaduotoja net neleido prasyma parasyt 

o vat as praeita savaite kalbejau su zmogum, kuris susijes su svietimo sistema, tai man pasake, kad darzeliu priklausomybe tam tikroms gatvems - yra paciu vedeju ismislas, ir jos turi priimti pareiskima, nesvarbu kokioje gatveje tu gyveni. Tai manau, kad sulaukit geriau vedejos ir rasykit pareiskima (pareiskima turi bet kokiu atveju priimti).
QUOTE(GrazinaIva @ 2007 11 12, 14:35)
o vat as praeita savaite kalbejau su zmogum, kuris susijes su svietimo sistema, tai man pasake, kad darzeliu priklausomybe tam tikroms gatvems - yra paciu vedeju ismislas, ir jos turi priimti pareiskima, nesvarbu kokioje gatveje tu gyveni. Tai manau, kad sulaukit geriau vedejos ir rasykit pareiskima (pareiskima turi bet kokiu atveju priimti).
Svetikas, neprarask vilties!

o vat as praeita savaite kalbejau su zmogum, kuris susijes su svietimo sistema, tai man pasake, kad darzeliu priklausomybe tam tikroms gatvems - yra paciu vedeju ismislas, ir jos turi priimti pareiskima, nesvarbu kokioje gatveje tu gyveni. Tai manau, kad sulaukit geriau vedejos ir rasykit pareiskima (pareiskima turi bet kokiu atveju priimti)
Tai, kad man pasake, kad darzelis perpildytas ir nera vietos saviems, o tuo labiau is kitos gatves nei jiems priklauso 

QUOTE(editav @ 2007 11 12, 19:32)
Svetikas, neprarask vilties! 
Aciu uz palaikyma 

BITUCIU grupes mamytes, kurios pasieme musu e-mailus - labai laukiame visu adresu! juk norisi susirasyti su visais ir del svenciu, ir del dovanu, ir pagaliau del tu langu ar kitu dar susitarimu.
Kas turite ta sarasa su adresais? susirasom, pagaliau

QUOTE(renmis @ 2007 11 26, 09:29)
BITUCIU grupes mamytes, kurios pasieme musu e-mailus - labai laukiame visu adresu! juk norisi susirasyti su visais ir del svenciu, ir del dovanu, ir pagaliau del tu langu ar kitu dar susitarimu.

Taip taip

Mes jau nuo kitos savaitės taip pat pradėsime lankyti.
Kiek žinau, tai lyg mamytė Evelina turėjo visą sąrašiuką.