Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: "Jovarėlis"

Mes irgi norime užsirašyti,kadangi ten turime pažįstamu,tai laukėme kol informuos,kada direktorė pasveiks.
Atsakyti
kada geriausiai uzsirasyti i darzeli? Girdejau kaikur jau susidariusios eiles iki 2010 metu. Mano mazyliui 3 men.
Atsakyti
QUOTE(ramūnė @ 2007 10 15, 11:46)
Mes irgi norime užsirašyti,kadangi ten turime pažįstamu,tai laukėme kol informuos,kada direktorė pasveiks.

o gal galetum cia parasyt kai zinosi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievcia @ 2007 10 15, 13:17)
kada geriausiai uzsirasyti i darzeli? Girdejau kaikur jau susidariusios eiles iki 2010 metu. Mano mazyliui  3 men.

Kuo anksciau,tuo geriau smile.gif
Atsakyti
Svetikai sužinojau,einu rytoj nuo 16-18val.
Papildyta:
Jau grįžo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaZ @ 2007 10 14, 15:52)
Mes jau trecia savaite sedim namie - sergam  verysad.gif  O ar jau sildymas injunktas? Ar dar sala musu pupsikai?

Šildo jau darželį thumbup.gif Ir kojytėm šilta, nes grindys šildomos smile.gif
Sveikit greičiau!
Atsakyti
QUOTE(ramūnė @ 2007 10 16, 09:13)
Svetikai sužinojau,einu rytoj nuo 16-18val.
Papildyta:
Jau grįžo 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Pilvuze, jau pirmadieni ateisim 4u.gif
Atsakyti
nesuprantu, siandien buvau Jovarelyje, tai man pasake, kad vedeja bus tik kita savaite, nes dar serga g.gif
O pavaduotoja mums pasake, kad negaisintume laika, nes vistiek prasymo nepriims verysad.gif Net nezinau ka ir daryt cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2007 10 17, 16:30)
O pavaduotoja mums pasake, kad negaisintume laika, nes vistiek prasymo nepriims verysad.gif Net nezinau ka ir daryt cray.gif

Maziau kreipk demesi, ka sako pavaduotoja. Geriau sulauk vedejos, ir dar geriau siusk pas ja vyra (zinau, kad su vyriskiais ji geriau bendrauja biggrin.gif ). Man sitas darzelis priklauso, bet pvz. kaimyne, kai ejo uzrasineti savo dukros, vedeja pasake, kad vietu nera, o po menesio ejo mano vyras uzrasineti musu dukros (tu paciu metu, kaip ir kaimynes dukros gimimo) - tai be jokiu problemu uzrase ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GrazinaIva @ 2007 10 17, 16:41)
Maziau kreipk demesi, ka sako pavaduotoja. Geriau sulauk vedejos, ir dar geriau siusk pas ja vyra (zinau, kad su vyriskiais ji geriau bendrauja  biggrin.gif ). Man sitas darzelis priklauso, bet pvz. kaimyne, kai ejo uzrasineti savo dukros, vedeja pasake, kad vietu nera, o po menesio ejo mano vyras uzrasineti musu dukros (tu paciu metu, kaip ir kaimynes dukros gimimo) - tai be jokiu problemu uzrase  ax.gif

Sveikos mamos.
Šiandien buvau darželyje, pavaduotoja priėmė prašymą be problemų. Matau čia yra vienmečių su mano dukryte, o nuo kada jūs savo vaikučius užrašėte? Mus užrašė nuo 2009m., kai sueis 2 metukai.
Atsakyti
Buvau šiandien užrašyti,parašiau prašymą ,jokių problemu nebuvo,nors ir buvo pavaduotoja.Nuo 2008 rugsėjo jau žingsniuos.
Atsakyti