Mes irgi norime užsirašyti,kadangi ten turime pažįstamu,tai laukėme kol informuos,kada direktorė pasveiks.
QUOTE(ramūnė @ 2007 10 15, 11:46)
Mes irgi norime užsirašyti,kadangi ten turime pažįstamu,tai laukėme kol informuos,kada direktorė pasveiks.
o gal galetum cia parasyt kai zinosi?

QUOTE(Ievcia @ 2007 10 15, 13:17)
kada geriausiai uzsirasyti i darzeli? Girdejau kaikur jau susidariusios eiles iki 2010 metu. Mano mazyliui 3 men.
Kuo anksciau,tuo geriau

Svetikai sužinojau,einu rytoj nuo 16-18val.
Papildyta:
Jau grįžo
Papildyta:
Jau grįžo

QUOTE(RositaZ @ 2007 10 14, 15:52)
Mes jau trecia savaite sedim namie - sergam
O ar jau sildymas injunktas? Ar dar sala musu pupsikai?

Šildo jau darželį

Sveikit greičiau!
QUOTE(ramūnė @ 2007 10 16, 09:13)
aciu

nesuprantu, siandien buvau Jovarelyje, tai man pasake, kad vedeja bus tik kita savaite, nes dar serga
O pavaduotoja mums pasake, kad negaisintume laika, nes vistiek prasymo nepriims
Net nezinau ka ir daryt

QUOTE(Svetikas @ 2007 10 17, 16:30)
Net nezinau ka ir daryt 

Maziau kreipk demesi, ka sako pavaduotoja. Geriau sulauk vedejos, ir dar geriau siusk pas ja vyra (zinau, kad su vyriskiais ji geriau bendrauja

QUOTE(GrazinaIva @ 2007 10 17, 16:41)
Maziau kreipk demesi, ka sako pavaduotoja. Geriau sulauk vedejos, ir dar geriau siusk pas ja vyra (zinau, kad su vyriskiais ji geriau bendrauja
). Man sitas darzelis priklauso, bet pvz. kaimyne, kai ejo uzrasineti savo dukros, vedeja pasake, kad vietu nera, o po menesio ejo mano vyras uzrasineti musu dukros (tu paciu metu, kaip ir kaimynes dukros gimimo) - tai be jokiu problemu uzrase 

Sveikos mamos.
Šiandien buvau darželyje, pavaduotoja priėmė prašymą be problemų. Matau čia yra vienmečių su mano dukryte, o nuo kada jūs savo vaikučius užrašėte? Mus užrašė nuo 2009m., kai sueis 2 metukai.
Buvau šiandien užrašyti,parašiau prašymą ,jokių problemu nebuvo,nors ir buvo pavaduotoja.Nuo 2008 rugsėjo jau žingsniuos.