QUOTE(giedrulka @ 2005 03 13, 02:06)
Vat labai idomu kokiu budu uzrasei i "Jovareli"....
Nes uz mano vaiko uzrasyma pareikalavo tiesiai sviesiai pinigeliu. Cituoju: "Jeigu norit lankyti sita darzeli, jums tai laaaabai daug kainuos. Reikes laaabai gerai paremti..."
O tu bliamba.... Tik dabar pamaciau i kur parasiau ... Norejau rasyti apie "Sakaleli" o parasiau apie "Jovareli"..... Zioplas daiktas
Mes irgi lankom "Jovareli"
Ir vedeja laaaabai patiko Ir aukletojos geros
O man tai ir su "Sakalėliu" ir su "Jovarėliu" tas pats - nesileidžia į kalbas nei viena.

Atseit nepriklauso pagal gyvenamą vietą - negaliu užrašyti, eikit į "Gintarėlį" - jums priklauso. Aš aišku dar tik telefonu kalbėjau, bet tik paskambinau pasiklausti, kada galėčiau ateiti pakalbėti dėl užrašymo - iškart pradeda klausinėti kur gyvenat ir aiškinti, kad mums nepriklauso, net nepasako, kada priėmimo valandos.

Tai ką aš ten nuėjusi pasakot turėsiu ir kaip maldaut. Tik sunervavo ir net praėjo noras ten vaikus leisti. Bet kur aš dėsiuos - neleisiu gi į bet kokį.
Aš ir kyšio duoti nesikratau, tik manau, kad dar per anksti, jei tik nuo rudens lankytume. Dabar užrašytų "į eilę" (tas užrašymas gi nieko neįpareigoja), o jau rudenį, kai konkrečiai lankyti ketintume, tada ir "paremtume".
Ir apskritai nuo mūsų namo atstumas tiek iki Gintarėlio tiek iki Sakalėlio ar Jovarėlio praktiškai tas pats, o Jovarėliui priklauso greta stovintis 57 namas, o mūsų 51 - ne.
Nu ka, nuleidau garą, gal dabar bus lengviau. Pasiskaitysiu dar jūsų atsiliepimų, patarimų ir bandysiu toliau.