Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: "Jovarėlis"

QUOTE(vetra @ 2006 09 14, 19:20)
Gal atsilieps lankančių kiškučių arba lopšelinę voveriukų grupę mamytės.

Mes iš kiškučių biggrin.gif Nu pakolkas tai jokių problemų su darželiu neturėjom, vaikas eina patenkintas...
O dėl direktorės tai kaip visur manau, reik pinigų tai tiesiai šviesiai rėžia blink.gif aij bet aš tai jau nekreipiu dėmesio, jei reik duot žaislam tai duodam... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(doma_ @ 2007 04 10, 20:15)
Mes iš kiškučių  biggrin.gif Nu pakolkas tai jokių problemų su darželiu neturėjom, vaikas eina patenkintas...
O dėl direktorės tai kaip visur manau, reik pinigų tai tiesiai šviesiai rėžia  blink.gif aij bet aš tai jau nekreipiu dėmesio, jei reik duot žaislam tai duodam...  cool.gif

Mamytes, bukit malonios patarkit blush2.gif o istorija tokia, uz menesiuko kraustysimes i staneviciaus gatve,ir noretume savo mergaina leist i sita darzeli....bet siurpstu paskaicius kokios ten eiles doh.gif tai va, gal kas gali patark su kiek mirksiukas.gif eiti pas direktore, o gal siusti vyra, nes girdejau kitoms direktorems patinka su vyrais reikalus derint bigsmile.gif
aciu.
Atsakyti
QUOTE(Evelinushka @ 2007 04 19, 14:12)
Mamytes, bukit malonios patarkit  blush2.gif  o istorija tokia, uz menesiuko kraustysimes i staneviciaus gatve,ir noretume savo mergaina leist i sita darzeli....bet siurpstu paskaicius kokios ten eiles doh.gif  tai va, gal kas gali patark su     kiek    mirksiukas.gif eiti pas direktore, o gal siusti vyra, nes girdejau kitoms direktorems patinka su vyrais reikalus derint  bigsmile.gif
aciu.

EVELINUSHKA, jei esi, tai tik nuo gegužės mėn., - skambinau, sakė, kad direktorė dabar atostogose verysad.gif
Beje, man irgi įdomu, kokios maždaug "stavkės" tų kyšių... unsure.gif
Ir tikriausiai nešti juos reikia ne rašant į eilę (savo dukrytę ruošiuosi leisti tik po pusantrų metų), o prieš kelis mėnesius, jei tikrai apsisprendi?
Gal kas galėtų patikslinti?.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pitija: 19 balandžio 2007 - 19:24
QUOTE(Pitija @ 2007 04 19, 21:22)
EVELINUSHKA, jei esi, tai tik nuo gegužės mėn., - skambinau, sakė, kad direktorė dabar atostogose  verysad.gif
Beje, man irgi įdomu, kokios maždaug "stavkės" tų kyšių...  unsure.gif
Ir tikriausiai nešti juos reikia ne rašant į eilę (savo dukrytę ruošiuosi leisti tik po pusantrų metų), o prieš kelis mėnesius, jei tikrai apsisprendi?
Gal kas galėtų patikslinti?..  g.gif

Drauge sake, kad be 500 lt geriau ten neiti, atseit jos bendradarbe ten leidzia ir zino schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Mamos, padekit, kas su tuom susiduret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinushka @ 2007 04 20, 09:13)
Drauge sake, kad be 500 lt geriau ten neiti, atseit jos bendradarbe ten leidzia ir zino  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
Mamos, padekit, kas su tuom susiduret  ax.gif

mes gyvenam Stanevičiaus g. ir ėjom be jokių kyšių, tik reikėjo parodyti deklaraciją arba kažką kitą (galima buto pirkimo sutartį), kad gyvenate tuo adresu ir normaliai užrašė, apie jokius kyšius nebuvo net užuominų ax.gif
Siūlau pabandyti ir Jums taip pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pilvuze @ 2007 04 20, 15:07)
mes gyvenam Stanevičiaus g. ir ėjom be jokių kyšių, tik reikėjo parodyti deklaraciją arba kažką kitą (galima buto pirkimo sutartį), kad gyvenate tuo adresu ir normaliai užrašė, apie jokius kyšius nebuvo net užuominų  ax.gif
Siūlau pabandyti ir Jums taip pat  4u.gif

oj, pradziuginot Pilvuze clap.gif ,o kiek laiko laukete eileje? matot, man po menesiuko jau reik.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelinushka: 20 balandžio 2007 - 15:05
Mes gyvenam Borutos gatvėj, tai čia jau Jeruzalė, bet prieš 3,5 metų užsirašėm į šį darželį be jokių eilių ur kyšių, atėjom likus 3 mėn. iki lankymo ir nekilo jokių problemų. Labai džiaugiusi, kad papkliuvom grupėn kur yra auklėtojos Rasa ir Birutė, puikiai susitvarko su mažiais ir vėliau labai gerai parengia mokyklai. Dukra jau dabar liūdi, kad teks palikti darželį.
Atsakyti
QUOTE(Evelinushka @ 2007 04 20, 15:04)
oj, pradziuginot Pilvuze  clap.gif ,o kiek laiko laukete eileje? matot, man po menesiuko jau reik.....

Na mes užrašėm gal kokį vasario mėnesį, tai užrašinėjo rugpjūčio 1 dienai, nes nuo tada susidarys naujos grupės mažylių ir bus auklėtojos paskirtos.

O Jūs po mėnesiuko jau lankyti norite? ar eiti užrašyti? šiaip aš irgi svarstau ar vesti nuo rugpjūčio kai jau bus nauja grupė ir auklėtoja pastovi, ar bandyt nuo vasaros, kol šilta, gal mažiau ligos kibtų g.gif tik, kad auklėtojos keičiasi, atostogauja vasara, ir vaikai būna "pamaišyti", iš didesnių grupių, mažesnių.. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Anka @ 2007 04 24, 22:14)
Mes gyvenam Borutos gatvėj, tai čia jau Jeruzalė, bet prieš 3,5 metų užsirašėm į šį darželį be jokių eilių ur kyšių, atėjom likus 3 mėn. iki lankymo ir nekilo jokių problemų. Labai džiaugiusi, kad papkliuvom grupėn kur yra auklėtojos Rasa ir Birutė, puikiai susitvarko su mažiais ir vėliau labai gerai parengia mokyklai. Dukra jau dabar liūdi, kad teks palikti darželį.

na va, visi sako, kad viskas priklauso nuo auklėtojos rolleyes.gif ir kaip čia dabar pas geresnę papult rolleyes.gif rolleyes.gif
Labai smagu girdėt, kad Jūsų dukrytei patinka šis darželis, tikiuosi, kad ir mano vyriokui ten patiks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilvuze: 25 balandžio 2007 - 20:43
Mes kaip tik ruošiamės nuo rudens eiti,mus jau priėmė.sakė,kad čia bus naujos mažylių grupės.o mano vyresnėlis labai sėkmingai atlankė šį darželį 2metus,jokių nesusipratimų niekada nebuvo,viskas labai patiko.niekas nieko iš mūsų nereikalavo,buvo tik vienkartinė rinkliava-po 100lt.,bet čia už visus lankytus 2metus.Užtat sutvarkė salę ir patvėrė tvorą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virgulia @ 2007 04 26, 15:16)
Mes kaip tik ruošiamės nuo rudens eiti,mus jau priėmė.sakė,kad čia bus naujos mažylių grupės.o mano vyresnėlis labai sėkmingai atlankė šį darželį 2metus,jokių nesusipratimų niekada nebuvo,viskas labai patiko.niekas nieko iš mūsų nereikalavo,buvo tik vienkartinė rinkliava-po 100lt.,bet čia už visus lankytus 2metus.Užtat sutvarkė salę ir patvėrė tvorą. 4u.gif

Virgulia, o kiek Jūsų mažyliui? pas Jus sūnus? kuo vardu? rolleyes.gif gal mūsų vaikai bus vienoje grupėje... rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virgulia @ 2007 04 26, 15:16)

labaiidomu butu suzinoti, kas ten per naujos grupes? renka naujus vaikus? o jus pries kiek laiko uzsirasete?
Atsakyti
QUOTE(Anka @ 2007 04 25, 00:14)

biggrin.gif Mes irgi is Borutos gatves thumbup.gif Bet mes dar maziukai, ketinam nuo 2 arba nuo 3 metuku lankyt, dar neapsisprendziau, bet jau maniau reikia uzsirasyt... Siaip pergyvenau kad biski nepakeliui tas darzelis, bet kai paskaiciau kad fainos aukletojos, tai daug ramiau:)
Atsakyti