Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: "Jovarėlis"

Nykstukuosi dvi aukletojos - Nijole ir Ausra, o padejeja Gitana. Super visos tikrai! o vaikiukai, sake, zliumbs iki nauju metu, reikia tam pasiruosti unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Labas mamukai,

Ir mes laukiam "pratinimosi" eilės pas pačius mažiausius, kaip suprantu, pas "Nykštukus", maniškis nykštukas - Mantas.
Per didžiulius vargus ir atkaklumą mes pakliuvom į šitą darželį, nors jis mums ir priklauso pagal gyvenamą vietą, nemažai teko atakuot vedėją, kol ji sutiko mus paimti. Dabar liepė laukt iki rugsėjo 15 dienos pratinimuisi. O mums taip reikia kuo greičiau... vežinėjam vaiką tai pas vieną tai pas kitą močiutę, vargelis, žodžiu. Vedėja sakė, kad jei kas neateis, leis nuo kitos savaitės pradėt lankyt. Labai tikiuosi, kad leis.
Šiaip vedėja nors ir sunkoka bendrauti, bet man panašu, kad ji labai gerai rūpinasi savo auklėtiniais, man tai neblogas įspūdis yra susidaręs apie Jovarėlį.
Be to, mes gi buvom talkoje, remontavom grupę - plėšėm tapetus, kažkas sakė klijavo ir t.t. Tikiuosi bus susirinkimas šį mėnesį ir susipažinsime visi 4u.gif
Atsakyti
Sveika, renmis, sveika Rita@ 4u.gif

As savo mazaja irgi uzrasiau i darza, bet tik nuo pavasario. Noriu dar per ziema namie paauginti. Nors ji jau noretu i darzeli, nes gi sese eina.
Siaip manau, kad ji neprazutu, nes labai anksti pradejo sneketi, jau dabar eilerascius skaldo, pati padaro reikalus ant puodo, tik bijau, kad man paciai bus daug sunkiau, abi ryte prikelti, aprengti, nuvezti, ishskirstyti po grupes, o paskui susirinkti smile.gif

Renmis, kaip tu planuoji viska suspeti ? blush2.gif

Tiesa sakant nezinau, i kuria mes grupe pakliusim, bet kadangi planuojam eiti nuo kovo, tai jauciu vienos ar kitos grupes sarasuose jau turetume buti. Jei nesunku, gal paklaustumet aukletoju, ar ne jusu grupej irasyta Auguste, kuri turi ateiti kovo menesi ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pitija @ 2008 09 01, 10:31)
TUTE, kaip jums sekasi?  4u.gif

Laba,
Nenoriu prisišnekėti, bet kol kas savo vaiko verkiančio darželyje dar nebuvau palikusi. Patenkinta,laiminga, namo vos išsitempiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man kaip mamai nu tooooks akmuo nuo širdies, kad apsakyti nemoku cool.gif Gerai tamsta Plyn sakė, auklėtoja tikrai labai superinė. Na yra tokių visokių niuansų, bet tiek tos, detalės, dėl kurių labai galvos nesuku. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita@ @ 2008 09 04, 09:47)
Šiaip vedėja nors ir sunkoka bendrauti, bet man panašu, kad ji labai gerai rūpinasi savo auklėtiniais, man tai neblogas įspūdis yra susidaręs apie Jovarėlį.

Tai jau taip, niekas pro jos akį nepraslysta - kaskart susitikusi patalpose ar teritorijoje, jei būnu su mažuoju, turiu pasakyti, ar jis užrašytas, kada lankys, nuo kada, kur einam, pas ką ir kodėl tongue.gif Bet nemanau, kad tai iš blogos valios.
Žodžiu, su šūkiu "tvarka BUS" ten viskas vyksta thumbup.gif

QUOTE(Tutė @ 2008 09 04, 13:28)
Laba,
Nenoriu prisišnekėti, bet kol kas savo vaiko verkiančio darželyje dar nebuvau palikusi. Patenkinta,laiminga, namo vos išsitempiu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Man kaip mamai nu tooooks akmuo nuo širdies, kad apsakyti nemoku cool.gif  Gerai tamsta Plyn sakė, auklėtoja tikrai labai superinė. Na yra tokių visokių niuansų, bet tiek tos, detalės, dėl kurių labai galvos nesuku. mirksiukas.gif

Džiaugiuosi už jus su dukryte smile.gif Manau, ir maniškei nebus sunku.
O niuansų tai buvo, yra ir bus, aš galvoju, kad svarbiausia - jog vaikui patiktų ir jaustųsi ten maksimaliai konfortabiliai.

Atsakyti
Mes nuo rugsėjo pabaigos pradėsim lankyti "Kiškučių" grupę, ką galit pasakyti apie auklėtojas? ax.gif
Atsakyti
Sprendžiant pagal tokį darželio populiarumą, jaučiu jau dabar reikia pradėti bendraut su darželio vedėja smile.gif kadangi mes gyvename prie pat darželio, tai jis ir priklausytų pagal gyvenamąją vietą, bet taip intensyviai važiuojant visiems iš kitų rajonų, mums ir vietos gali nebelikti biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mariacka @ 2008 09 10, 16:10)
Sprendžiant pagal tokį darželio populiarumą, jaučiu jau dabar reikia pradėti bendraut su darželio vedėja smile.gif kadangi mes gyvename prie pat darželio, tai jis ir priklausytų pagal gyvenamąją vietą, bet taip intensyviai važiuojant visiems iš kitų rajonų, mums ir vietos gali nebelikti biggrin.gif lotuliukas.gif

Užrašykite tik gimusį vaikelį ir bus ramu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pitija @ 2008 09 10, 18:54)
Užrašykite tik gimusį vaikelį ir bus ramu smile.gif

taip taip
Atsakyti
[quote=Pitija,2008 09 01, 10:31]
Sveika 4u.gif Dukrytei mano viskas labai patiko, - ir grupė, ir vaikai, ir auklėtoja. Pabuvo pirmą kartą ji tik valandą, o aš tuo metu su mažuoju "tryniausi" darželio teritorijoje - taip pageidavo Daiva, kad jei ką, galėtų man paskambinti ir ateičiau kuo greičiau. Tačiau to neprireikė - dukrytė būtų buvus ir ilgiau, norėjo eiti su visais į lauką smile.gif Bet man ir auklėtojos gaila - matosi, kaip ji nusiplūkusi, nes yra ir verkšlenančių (kaip supratau, keli berniukai), tai stengiasi tiems vaikeliams skirti daugiau dėmesio, nelabai yra laiko užsiiminėti su likusiais.
Šiuo metu Smiltė pajūryje, o pradėsime vėl lankyti nuo 10 ar 15 rugsėjo. Esu labai patenkinta, kad mergytė "užsikabliavo" ir nori eiti į darželį smile.gif

Būtinai parašyk, kaip sekėsi tavo mergytei ir kokie pirmi įspūdžiai smile.gif

Labas, Pitija,

nebematau paskutiniu metu nei taves, net tavo mergytes, turbut per velai atvaziuoju pasiimt...?
Maniske kol kas apsvaigus is laimes - tik prabudus, bet dar nepramerkus akiu, saukia: "noriu vilktis suknele ir noriu i darzeli!!!" thumbup.gif
Neaisku, kiek tai tesis, bet dabar noras eit i darzeli toks didelis, kad apibara mane, kai nepaskutine pasiimu biggrin.gif
Kiek man teko pastebet, tai toje grupeje visos mergytes neliudi. Yra tik keli berniukai, kuriems dar labai nesinori but paliktiems, bet man pasirode, kad butent jie ir yra grupeje jauniausi.
Maniske vis mini Morta, Teja ir Benito, tai isivaizduoju, kad su jais daugiausiai ir zaidzia smile.gif
O taviskes Smilte vardas, taip ? Ar irgi vis dar taip pat noriai i darza zingsniuoja smile.gif ?
Atsakyti
Sveikutes,mano dukryte jau metus vaiksto i ta darzeli,nera jis labai ypatingas,bet tvarkingas ir aukletojos geros 4u.gif Esu su dukryte patenkintos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerera @ 2008 09 13, 10:04)
Labas, Pitija,

nebematau paskutiniu metu nei taves, net tavo mergytes, turbut per velai atvaziuoju pasiimt...?
Maniske kol kas apsvaigus is laimes - tik prabudus, bet dar nepramerkus akiu, saukia: "noriu vilktis suknele ir noriu i darzeli!!!" thumbup.gif
Neaisku, kiek tai tesis, bet dabar noras eit i darzeli toks didelis, kad apibara mane, kai nepaskutine pasiimu biggrin.gif
Kiek man teko pastebet, tai toje grupeje visos mergytes neliudi. Yra tik keli berniukai, kuriems dar labai nesinori but paliktiems, bet man pasirode, kad butent jie ir yra grupeje jauniausi.
Maniske vis mini Morta, Teja ir Benito, tai isivaizduoju, kad su jais daugiausiai ir zaidzia smile.gif
O taviskes Smilte vardas, taip ? Ar irgi vis dar taip pat noriai i darza zingsniuoja smile.gif ?

Sveika 4u.gif , smagu, kad viskas pas jus sklandžiai vyksta smile.gif
Smiltė dar kiek paatostogavo pajūry, tai tik nuo praėjusio trečiadienio vėl pradėjome reguliariai lankyti - gal todėl ir nesusitinkam smile.gif
Smiltę į darželį atveža vyras, apie 8.30, kad spėtų pusrytukų. O pasiimam kaip kada - apie 17-17.30 val.
Kaip spėju, stiprių ir šaunių "moteryčių" grupė čia susirinkusi, nes ir manoji labai noriai (kol kas) eina, - jokių ašarų nebuvo, valgo, miega irgi su noru, žodžiu, bijau prisišnekėti, bet viskas kol kas labai ok smile.gif

Atsakyti