[quote=Pitija,2008 09 01, 10:31]
Sveika

Dukrytei mano viskas labai patiko, - ir grupė, ir vaikai, ir auklėtoja. Pabuvo pirmą kartą ji tik valandą, o aš tuo metu su mažuoju "tryniausi" darželio teritorijoje - taip pageidavo Daiva, kad jei ką, galėtų man paskambinti ir ateičiau kuo greičiau. Tačiau to neprireikė - dukrytė būtų buvus ir ilgiau, norėjo eiti su visais į lauką

Bet man ir auklėtojos gaila - matosi, kaip ji nusiplūkusi, nes yra ir verkšlenančių (kaip supratau, keli berniukai), tai stengiasi tiems vaikeliams skirti daugiau dėmesio, nelabai yra laiko užsiiminėti su likusiais.
Šiuo metu Smiltė pajūryje, o pradėsime vėl lankyti nuo 10 ar 15 rugsėjo. Esu labai patenkinta, kad mergytė "užsikabliavo" ir nori eiti į darželį
Būtinai parašyk, kaip sekėsi tavo mergytei ir kokie pirmi įspūdžiai
Labas, Pitija,
nebematau paskutiniu metu nei taves, net tavo mergytes, turbut per velai atvaziuoju pasiimt...?
Maniske kol kas apsvaigus is laimes - tik prabudus, bet dar nepramerkus akiu, saukia: "noriu vilktis suknele ir noriu i darzeli!!!"
Neaisku, kiek tai tesis, bet dabar noras eit i darzeli toks didelis, kad apibara mane, kai nepaskutine pasiimu
Kiek man teko pastebet, tai toje grupeje visos mergytes neliudi. Yra tik keli berniukai, kuriems dar labai nesinori but paliktiems, bet man pasirode, kad butent jie ir yra grupeje jauniausi.
Maniske vis mini Morta, Teja ir Benito, tai isivaizduoju, kad su jais daugiausiai ir zaidzia
O taviskes Smilte vardas, taip ? Ar irgi vis dar taip pat noriai i darza zingsniuoja

?