Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: "Jovarėlis"

QUOTE(Pitija @ 2008 09 20, 15:21)
Smiltei jau prasidėjo "nenooooooooooooriu į darželį" manija, o šiaip, sakė, kad šeimininkė jai labiausiai patinka  smile.gif
Sveikit  4u.gif

O maniškei Lilė nepatinka. Tik auklėtojas prisileidžia. doh.gif
Ačiū jau sveikstam smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, "nykštukų" mamos mirksiukas.gif

Manojo "nykštuko" darželio karjera laikinai nutraukta. Pavaikščiojo savaitę ir 2 dienas. Viskas. Sėdi namie. Prasidėjo nuo snargliaus, dabar viską iškosėt reikia. Buvom pas gydytoją, tai bent jau nebronchitas, tiesiog slogos padariniai ir temperatūros nėra.
Bet tai ten dauguma tų mūsų "nykštukų" sloguoti... Aš paskiepijus Mantą pneumo skiepu ką tik, imunitetas dar nesusidaręs, tai pabijojau, kad labiau nesusirgtų.
Gerai, dabar šildymą įjungs, tai gal nuo kitos savaitės karjera ilgiau tęsis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita@: 23 rugsėjo 2008 - 13:01
QUOTE(Rita@ @ 2008 09 23, 13:59)

Manojo "nykštuko" darželio karjera laikinai nutraukta. Pavaikščiojo savaitę ir 2 dienas. Viskas. Sėdi namie.

Sveikit! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita@ @ 2008 09 23, 13:59)

Manojo "nykštuko" darželio karjera laikinai nutraukta. Pavaikščiojo savaitę ir 2 dienas. Viskas. Sėdi namie. Prasidėjo nuo snargliaus, dabar viską iškosėt reikia. Buvom pas gydytoją, tai bent jau nebronchitas, tiesiog slogos padariniai ir temperatūros nėra.
Bet tai ten dauguma tų mūsų "nykštukų" sloguoti... Aš paskiepijus Mantą pneumo skiepu ką tik, imunitetas dar nesusidaręs, tai pabijojau, kad labiau nesusirgtų.
Gerai, dabar šildymą įjungs, tai gal nuo kitos savaitės karjera ilgiau tęsis...

o mes jau vel pradejom keliauti po neilgo sirgimo smile.gif
sveikit!!
beje, o kas cia per pneumo skiepas? mes ribomunil (ar kazkaip) geriame, bet kol kas kosuliai tokie pat kaip ir pernai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(renmis @ 2008 09 24, 08:19)
beje, o kas cia per pneumo skiepas? mes ribomunil (ar kazkaip) geriame, bet kol kas kosuliai tokie pat kaip ir pernai sad.gif

Aš tik nesenai išgirdau apie tą geriamą vakciną ribomunil, o kai gydytojos klausiau ar nėra kokio "darželinio" skiepo, tai ji man pasiūlė tą pneumo-23, tipo saugo nuo 23 dažniausiai pasitaikančių virusų. Daugiau skirtas kvėpavimo ligoms, ale bronchitams ir pan. Nežinau kiek jis veiksmingas, bet bent jau žinosiu, kad padariau viską ką galėjau smile.gif
Šiaip mano Mantas nėra linkęs sirgti - neatsimenu kada sirgo paskutinį kartą, bet va, darželis yra darželis...
Beje, o šildo jau grupes? Gal jau nebereiks tiek prirengt? Kai atvesdavau, tai sumaudavo viską ir visus "atsarginius" rūbus doh.gif Dvi maikes ilgom rankovėm, bodis po apačia ir dar liemenę šiltą. Kaip dabar aprengtus leidžiat? unsure.gif
Atsakyti
Oi, mergaitės, vakar viema mamytė tokį sergantį vaiką į mūsų darželį atvedė doh.gif doh.gif vaikas taip baisiai kosėjo, garsai kažkus net iš pilvo sklido, o ji dar nepatenkinta kažką aiškino jam doh.gif doh.gif nesuprantu kaip taip galima? unsure.gif
Neklauskit iš kokios grupės, nes nežinau, bet tikrai ne į "Peledžiukus" ir ne į "Kiškučius" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita@ @ 2008 09 24, 09:41)
Aš tik nesenai išgirdau apie tą geriamą vakciną ribomunil, o kai gydytojos klausiau ar nėra kokio "darželinio" skiepo, tai ji man pasiūlė tą pneumo-23, tipo saugo nuo 23 dažniausiai pasitaikančių virusų.

O poliklinikojo ja daretes? Kiek kainavo?
Maniske irgi ne sirgale, bet as jau nusiteikus, jog darzelio pradzia tikrai nebus be ligeliu. Gal visai vertetu ir mums pasiskiepyt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2008 09 25, 10:30)
Maniske irgi ne sirgale, bet as jau nusiteikus, jog darzelio pradzia tikrai nebus be ligeliu. Gal visai vertetu ir mums pasiskiepyt.  g.gif

Saviškę paskiepijau prieš 1,5 mėn. Endemike. Mokėjau 78 lt.
Jau spėjo susirgti....
Atsakyti
siaip visi skiepai imuniteta tik silpnina, o ne stiprina.....
kitas dalykas, kad skiepas yra reikalingas ne nuo pacios ligos, bet nuo jos komplikaciju
tai ligu neisvengsime niekaip vistiek...... verysad.gif tik gali buti, kad lengviau viskas praeis (jeigu ne mutuos blink.gif )
Atsakyti
Sveikos, jovariečių mamos 4u.gif
Žiūriu, pas visus tos pačios problemos: pradėjome sirgti...

Smiltė mano labai sveikas vaikas, per gyvenimą sirgus vos kelis kartus rimčiau, o va, palankius pusantros savaitėlės, serga jau antra savaitė. Beprasidedantis plaučių uždegimas, geriame antibiotikus unsure.gif

Visiems vaikučiams sveikatėlės, mamoms stiprybės ir kantrybės 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2008 09 25, 09:30)
Maniske irgi ne sirgale, bet as jau nusiteikus, jog darzelio pradzia tikrai nebus be ligeliu. Gal visai vertetu ir mums pasiskiepyt.  g.gif

Mes Northway prisirašę, tai ten ir skiepijomės. Kainavo 80 Lt.
Nežinau, aš tai nemanau, kad skiepai silpnina imunitetą, bet kiekviena turi savo nuomonę. O dėl sirgimo tai taip, nieko nepadarysi... Mano Mantas irgi tik porą sykių iki tol rimčiau sirgęs buvo. Ir dabar jis be tempos buvo visą savaitę, bet kadangi kosėjo, snarglėjosi, tai norėjau kad pasveiktų. Jei ten kas visgi veda tokius, tai šakės... vėl susirgs sad.gif Lankėm mes tokią motinystės mokyklėlę, kai maži leliai dar buvo, tai gydytoja sakė, kad neturėtumėm iliuzijų, jog galėtų nesirgti - tai yra normalu, visi praserga tom "kolektyvo" ligom, anksčiau ar vėliau...
Išėjo šian daržan, sakė lūpą patempęs, bet pasakė "ate" tėčiui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita@ @ 2008 09 24, 09:41)
Aš tik nesenai išgirdau apie tą geriamą vakciną ribomunil, o kai gydytojos klausiau ar nėra kokio "darželinio" skiepo, tai ji man pasiūlė tą pneumo-23, tipo saugo nuo 23 dažniausiai pasitaikančių virusų. Daugiau skirtas kvėpavimo ligoms, ale bronchitams ir pan. Nežinau kiek jis veiksmingas, bet bent jau žinosiu, kad padariau viską ką galėjau smile.gif
Šiaip mano Mantas nėra linkęs sirgti - neatsimenu kada sirgo paskutinį kartą, bet va, darželis yra darželis...
Beje, o šildo jau grupes? Gal jau nebereiks tiek prirengt? Kai atvesdavau, tai sumaudavo viską ir visus "atsarginius" rūbus doh.gif Dvi maikes ilgom rankovėm, bodis po apačia ir dar liemenę šiltą. Kaip dabar aprengtus leidžiat? unsure.gif

mes pernai skiepijom tuo pneumo, manau padejo, nors vis tiek sirgo (maziau sakyciau) bet jau be antibijotiku sveikom, nes iki skiepu be antibu niekaip neislysdavom sad.gif
Atsakyti