Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: "Jovarėlis"

QUOTE(pilvuze @ 2010 06 01, 10:23)
QUOTE(VeroniQ @ 2010 05 27, 10:17)

Bet kuriuo atveju esu labai patenkinta Bitučių grupe  thumbup.gif   drinks_cheers.gif

O kokios  Jūsų auklėtojos?

Ramunė Abramauskienė ir Daiva Palukaitienė
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VeroniQ: 10 vasario 2011 - 16:44
QUOTE(Daisyy @ 2010 08 21, 08:57)
Laba diena, mes irgi uzsirase i si darzeli, tik iskilo klausimas ar priima vaikus tik nuo rugsejo? nes suneliui 2 metukai sueina kovo men, tai nejaugi neimanoma jo vesti nuo dvieju metuku? ar butinai reik laukti rugsejo men?

Laba diena, na ir kaip issisprende jusu klausimas? Mum tas irgi aktualu, tad butu idomu suzinoti kaip ir kas smile.gif
Atsakyti
Dar karteli laba diena smile.gif
Meginos,ar tiesa,kad vasara darzelis yra uzdaromas? Ar lieka kelios grupes? o vaikucius is skirtingu grupiu ir skirtingo amziaus turbut sujungia?
Buciau dekinga Jums uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2011 03 23, 15:42)
Dar karteli laba diena smile.gif
Meginos,ar tiesa,kad vasara darzelis yra uzdaromas? Ar lieka kelios grupes? o vaikucius is skirtingu grupiu ir skirtingo amziaus turbut sujungia?
Buciau dekinga Jums uz atsakyma  smile.gif

Liepos men. uzdaromas kitais sujungtos grupes. Bet kazkaip jie leidzia eit i kita darzeli liepos men. Kadangi mums dar neteko tuom pasinaudot tai tiksliai nzn.
Atsakyti
QUOTE(Superlight @ 2011 03 23, 18:33)
Liepos men. uzdaromas kitais sujungtos grupes. Bet kazkaip jie leidzia eit i kita darzeli liepos men. Kadangi mums dar neteko tuom pasinaudot tai tiksliai nzn.

Aciu uz atsakyma smile.gif
Tai kaip suprantu,mus priims tik rudeni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2011 03 24, 14:39)
Aciu uz atsakyma smile.gif
Tai kaip suprantu,mus priims tik rudeni  g.gif

DARŽELIS DIRBS VISĄ VASARĄ. BET GRUPĖS BUS APJUNGIAMOS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plyn @ 2011 03 29, 13:41)
DARŽELIS DIRBS VISĄ VASARĄ. BET GRUPĖS BUS APJUNGIAMOS smile.gif

Aciu,kad pasaket aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti, ar davėt vokelį vedėjai, kad patektų vaikas į darželį? Jei taip, kokia "stavkė"? Ir gal žinot, kada gegužę tikslinamos grupės, pirmoj ar antroj pusėj, ar galim ateit bet kada? Iš anksto ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 04 22, 13:01)
Sveikos, noriu paklausti, ar davėt vokelį vedėjai, kad patektų vaikas į darželį? Jei taip, kokia "stavkė"? Ir gal žinot, kada gegužę tikslinamos grupės, pirmoj ar antroj pusėj, ar galim ateit bet kada? Iš anksto ačiū už atsakymus 4u.gif

Labas smile.gif

Nedaviau jokio vokelio. Turėjome papulti pernai, tačiau per vėlai užrašiau ir deja, nepatekome, bandžiau kalbėtis su direktore duodama "namioka" bet atsakymas buvo neigiamas, kad visvien nepateksime smile.gif Tai taip išeina, kad stavkės nepriimamos biggrin.gif
Nežinau, gal čia tik man vienai taip papuola, kiek tenka skambinti direktorei - skambinau siemet gal pora kartų, tai pastoviai pataikau ant to, kad arba serga, arba atostogauja biggrin.gif ir jos niekas nepavaduoja, ir negali informuot apie vaikų priėmimą ar apie sudarytą eilę smile.gif
Pasiskambinau į savivaldybę, ten irgi nusistebėjo, kad be direktorės daugiau niekas nieko nežino ir gavau atsakymą, koks mūsų eilės nr. tai pagal jį, šiemet jau turėtume papulti smile.gif Kada tikslinamos grupės tai biesas žino, gal jų puslapyjė kur skelbiama... g.gif
Atsakyti
QUOTE(neblonde @ 2011 04 22, 18:32)
Tai taip išeina, kad stavkės nepriimamos biggrin.gif

Aš pas direktorę buvau sausį, tai davė suprast, kad vokelio reiktų, nes iki patekimo į grupę skirtumas gal 5-10 vaikų kažkur. Vienžo, esu pasimetus, ar duot ar ne, o jei duot baisu nenusipigint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 04 22, 21:53)
Aš pas direktorę buvau sausį, tai davė suprast, kad vokelio reiktų, nes iki patekimo į grupę skirtumas gal 5-10 vaikų kažkur. Vienžo, esu pasimetus, ar duot ar ne, o jei duot baisu nenusipigint biggrin.gif

negi reikalinga pakisa? blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(plyn @ 2011 05 09, 10:33)
negi reikalinga pakisa? blink.gif  doh.gif

Visko būna šiam pasauly biggrin.gif bet jeigu man tektų nešt tą "pakišą" aš tikrai pasistengčiau, kad ta istorija būtų žinoma FNTT. Mane juodai erzina tokia debiliska tvarka LT su tokiais dalykais. Niekad niekam nedaviau, neduodu ir nesiruosiu duoti biggrin.gif (cia as apie kysius) tongue.gif
Atsakyti