Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: "Jovarėlis"

Sveiki, norėjau pasiteirauti dėl maitinimo šitam darželyje, nes nežinau, ar į šitą leisti. Mano vyresnioji dukra lanko darželį šeškinėje, tai paskutiniu metu ten kažkas su maitinimu pasidarė, labai sumažino maisto kiekį. Pvz. vakarienei duoda tik jogurtą arba sūrelį ir gėrimą, per pusryčius ir pietus irgi mažai, vaikas alkanas vaikšto. Ar ir šitam darželyje tokie maisto kiekiai? Gal dabar visur tas pats. Dar norėjau paklausti dėl aplinkos. Darželio viduje nebuvau, bet iš išorės jis toks gana apleistas, mažai vaikams visokių įrengimų kieme ir pan. Ar viduje grupės irgi nesutvarkytos? Ačiū už pagalbą, lauksiu informacijos 4u.gif
Atsakyti
Normalus maitinimas pirma karta girdziu kad sumazino maisto kieki.Pusryčiams kose + sumustinis( arba sausainis, meduolis baronkytes) priešpiečiams vasara sultys ar kompotas ziema rudeni pavasari pienas plius duona pietus sriuba ir antras vakarienė troskinys ar blynai ar mišraine kokia.
O del aplinkos aplinka kaip ir aplinka visko visiems uztenka
Atsakyti
Sveiki teveliai kurie leis savo vaikučius šį rudenį ir kurie pakliuvo į "Bitutės" grupę.
Tie, kurie nedalyvavo susirinkime, rašykite į :
jovarelis-bitutes@googlegroups.com
ir geras tėtis Vaidas Jus prijungs prie mūsų diskusijų.

Atsakyti
Kazkaip tylintis sitas darzelis yra smile.gif)) Negi jis toks idealus smile.gif Ar mamos labai uzsiemusios, neturi kada pasidalint savo nuomone smile.gif
Turiu toki klausima, ar visose grupese taip populiarios ivairios rinkliavos?? Tiek is darzelio vadovybes nuoziura, tiek grupes teveliu noru?? Jeigu ir toliau tokiais tempais reikes tustint pinigine, itariu, kad leist i privatu darza pigiau atsieis biggrin.gif
Kaip reikalai Jusu grupese, mamytes smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(anoreksike @ 2011 09 19, 08:42)
Kazkaip tylintis sitas darzelis yra smile.gif)) Negi jis toks idealus smile.gif Ar mamos labai uzsiemusios, neturi kada pasidalint savo nuomone smile.gif
Turiu toki klausima, ar visose grupese taip populiarios ivairios rinkliavos?? Tiek is darzelio vadovybes nuoziura, tiek grupes teveliu noru?? Jeigu ir toliau tokiais tempais reikes tustint pinigine, itariu, kad leist i privatu darza pigiau atsieis  biggrin.gif

Na nzn kazkaip mes jau lankom priesmokykline grupe ir su rinklevom problemu nebuvo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(anoreksike @ 2011 09 19, 07:42)
Turiu toki klausima, ar visose grupese taip populiarios ivairios rinkliavos?? Tiek is darzelio vadovybes nuoziura, tiek grupes teveliu noru?? Jeigu ir toliau tokiais tempais reikes tustint pinigine, itariu, kad leist i privatu darza pigiau atsieis  biggrin.gif

pas mus tas pats, kasmet renkam, renkam ir renkam... doh.gif o kokia grupe jusu vaikas lanko?
Atsakyti
Skaitau apie Jovarėlį ir stebiuosi, jokių blogų komentarų. 4u.gif galvojam savo mažajį džiaugsmelį užrašyti į jį.

Gal mamytės patartų pas kokia auklėtoja lopšelinukų yra geriau?
Ar jūsų vaikučiams patinka šiame darželyje?
Ar darželis paremontuotas? Kaip iš vidaus atrodo?

Ar dažnai renka pinigelių kažkam, o gal užtenka skirti 2%?

Galit rašyti ir į AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigutux: 11 spalio 2011 - 12:54
Ar kas nors man galėtų paaiškinti mokesčio už darželį paskaičiavimą? Klausimas konkrečiai dėl skities "vaiko ugdymas" 55 Lt.
Situacija tokia, kad liepos mėnesį mano vaikas buvo gal tris ar keturias dienas išvis. Ir už jas teko sumokėti beveik 80 Lt (!) litų, nes 55 Lt yra vaiko ugdymui. blink.gif
Rugsėjo mėnesį tas pats - vaikas sirgo ilgokai, pažymą pristatėm. Bet už nepilną mėnesį reikia sumokėti beveik 200 Lt, nes 55 Lt yra vaiko ugdymui... blink.gif
Tai ir nesuprantu, jei vaikas nelanko pilnai dėl pateisinamų priežasčių, tai ir už ugdymą gal turėtų mažiau skaičiuoti?..
Nesuprantu, gal kokiam extra svarbiam susirinkime nebuvau, kur buvo aptariamas šis klausimas. Gal kas man pagelbės, gal aš ko paprasčiausiai nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(cinikė @ 2011 10 24, 17:45)
Ar kas nors man galėtų paaiškinti mokesčio už darželį paskaičiavimą? Klausimas konkrečiai dėl skities "vaiko ugdymas" 55 Lt.
Situacija tokia, kad liepos mėnesį mano vaikas buvo gal tris ar keturias dienas išvis. Ir už jas teko sumokėti beveik 80 Lt (!) litų, nes 55 Lt yra vaiko ugdymui.  blink.gif
Rugsėjo mėnesį tas pats - vaikas sirgo ilgokai, pažymą pristatėm. Bet už nepilną mėnesį reikia sumokėti beveik 200 Lt, nes 55 Lt yra vaiko ugdymui...  blink.gif
Tai ir nesuprantu, jei vaikas nelanko pilnai dėl pateisinamų priežasčių, tai ir už ugdymą gal turėtų mažiau skaičiuoti?..
Nesuprantu, gal kokiam extra svarbiam susirinkime nebuvau, kur buvo aptariamas šis klausimas. Gal kas man pagelbės, gal aš ko paprasčiausiai nesuprantu.

Už ugdymą reikia mokėti nepriklausomai nuo to ar lankote darželį. Vasarą, jeigu nelanko vaikas darželį, mokamas tik ugdymo mokestis. O kitais atvejais, jeigu be priežasties nelankote darželio, dar reikia mokėti ir už maitinimą. Tokia tvarka 4u.gif
Atsakyti
Kraupi tvarka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cinikė @ 2011 10 24, 20:35)
Kraupi tvarka  blink.gif

DIENOS - ABONENTINIS MOKESTIS 4u.gif
LANKAI AR NELANKAI - ABONENTAS TAS PATS
Atsakyti
Labas mamytes,
gal galetumet parasyti, kokiu papildomu bureliu yra siame darzelyje?
Labai jums dekoju 4u.gif
Atsakyti