Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: "Jovarėlis"

Sveikos mamos, mano sunui sausi bus treji, nuo 1.8 metu lanko darzeli Baltupiuose "Sermuksnele" rusu grupe, nors realiai vaikai 50 ant 50, daug lietuviu, kurie tiesiog nepateko i lietuviskas grupes.

Mums Jovarelis priklauso pagal gyvenama vieta, salia namu, bet 2011 sausio gimimo nepatekome, nes dar nebuvo jam praeita rudeni 2 metuku, o iki kito rugsejo devynis menesius sedet su vaiku namie neleido finansai.

Nuo sausio 2 noreciau bandyti patekti i Jovareli, rasysiu nauja prasyma. Mastau ar lietuviskoje grupeje, jei pateksime, nebus jam streso, nes lietuviskai dar mazai moka, ar yra rusiskos grupes ar bent jau kazkas rusakalbis, aukletojos ar auklytes? Nes, pavyzdziui, Sermuksneleje, aukletojos su lietuviais vaikais kalba lietuviskai, su rusais- rusiskai, jokiu problemu del to kiek zinau nekyla.

Aciu uz atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
Krendel nežinau kaip su Jovarėliu, bet kitoje pusėje kelio visai netoli yra darželis Vėrinėlis, jame yra ir lenkų, ir rusų grupės, tai gal bandyk į tą darželį.
Dabar gi priklauso ne pagal gatves darželis, o pagal rajonus, tai jeigu gyveni Fabijoniškėse, tai Vėrinėlis irgi priklauso.
Atsakyti
QUOTE(vilniete22 @ 2013 12 27, 15:29)
Krendel nežinau kaip su Jovarėliu, bet kitoje pusėje kelio visai netoli yra darželis Vėrinėlis, jame yra ir lenkų, ir rusų grupės, tai gal bandyk į tą darželį.
Dabar gi priklauso ne pagal gatves darželis, o pagal rajonus, tai jeigu gyveni Fabijoniškėse, tai Vėrinėlis irgi priklauso.

Aciu uz atsakyma! Zinau, kad yra Verinelis, bet apie ji girdejau prastu atsiliepimu, ji rasysiu gal po Jovarelio visgi pageidavimu sarase:) Nes kazkaip pasiskaiciau tai nekas ten ir pazistamo dukterecia lanko, tai vis serga, apsinuodija vis maistu ten, nezinau, gal cia tik sutapimas, bet tas Verinelis kazkoks itartinas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krendel' @ 2014 01 02, 11:20)
Aciu uz atsakyma! Zinau, kad yra Verinelis, bet apie ji girdejau prastu atsiliepimu, ji rasysiu gal po Jovarelio visgi pageidavimu sarase:) Nes kazkaip pasiskaiciau tai nekas ten ir pazistamo dukterecia lanko, tai vis serga, apsinuodija vis maistu ten, nezinau, gal cia tik sutapimas, bet tas Verinelis kazkoks itartinas biggrin.gif

Aš pradžioje irgi labiau norėjau pakliūti į Jovarėlį, bet labai džiaugiuosi, kad pakliuvom į Vėrinėlį.
Visų pirma ir vadovybė Jovarėlyje man pasirodė nelabai norinti bendrauti... Vėrinėlyje visada ir direktorė, ir sekretorė paskambinus maloniai atsakydavo į visus klausimus, ypač per tą laukimą, kai buvo formuojamos grupės ir buvo neaišku, ar paklius vaikas, ar ne... O į Jovarėlį net užsukusi buvau pasiklausti, tai taip šaltai liepė laukti, tipo viskas bus paskelbta...
Ir šiaip kiek teko bendrauti su Vėrinėlio direktore - labai šauni, paprasta moteris smile.gif Auklėtojos ją irgi giria (bent jau mūsų grupės)
Auklėtojos mums irgi superinės pasitaikė (aišku, gali būti kad ne visos tokios, mums tiesiog pasisekė smile.gif)
Dėl ligų - vaikai pradžioje serga bet kuriame darželyje, net ir privačiame... aišku, gal yra kažkoks procentas vaikų, kurie neserga... Mano vaikas sirgo spalio lapkričio mėn., o gruodį jau visą atlankė.. kaip kitaip įgis imunitetą jeigu nesirgs..
Dėl apsinuodijimų - tfu, tfu, tfu, nei karto nebuvo apsinuodijusi...

sėkmės renkantis darželį ir patenkant į jį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skia @ 2014 03 06, 12:53)
NAMS (Nacionalinis aktyvių mamų sambūris) imasi priemonių Vilniaus m. sav. tarybos sprendimui dėl priešmokyklinių grupių iškledinimo stabdyti .

Skubiai reikia surinkti kuo daugiau tėvų, kad išreikštų savo palaikymą. 

Paspauskite "Like" Facebook'e prie NAMS žinutės, užsiregistruokite ir pasidalinkite nuoroda su savo draugais, paprašykite, kad ir jie užsiregistruotų ir paplatintų.

https://www.facebook.com/samburis.lt#!/samburis.lt

Neleiskime eksperimentuoti su savo vaikais. Po mūsų tas pats gali nutikti ir kitiems darželiams.

Atsakyti
Sveikos, norejau ir as pasiteirauti kai ko apie si darzeli smile.gif

1. Mano vyresnelis (g.2009) nuo siu metu vasario pateko i darzeli (anskciau nebuvo vietos), ir patekom i kiskuciu grupe, kur dirba aukletojos Renata ir Rita (seiininke Terese). Gal kas nors gali papasakot placiau apie aukletojas? Nes pradzioj nelabai susigaudau, kaip jas vertinti.

2. Nuo 2014.09 mano maziukas (g.2011) turetu pradeti eiti i si darzeli. Tik velgi klausimas - ar galiu pasirinkti, i kokia grupe jis pateks, ar cia jau kaip ponia direktore paskirs? Gal yra mamu, kurios veda savo vaikus (g.2011) i konkrecia grupe ir galetu rekomenduoti aukletojas?

Pasakysiu, kas man uzkliuvo is svajoneliu grupes - suprantu, kad vaiku daug, bet kai paklausiu apie veiklas kazkokias - man atsako, kad tikrai su visais vaikais nespeja uzsiimti, jei piesia / lipdo / karpo, tai tik su kokia puse vaiku, kita diena su kita puse vaiku uzsiima. Bet tai kiek is kitu grupiu gridziu, is kitu darzeliu visai, kad vis vien aukletojos speja su visais uzsiimti.

Klausimas del ejimo i lauka vakare. Kelinta karta pastebiu, kai geras oras, vos ne visos grupes jau buna lauke apie 17 val., o mano vaiko grupe viduje. Kai kazkada paklausiau apie tai aukletojos, gavau atsakyma, kad grupeje yr avaiku, kurie eina i prailginta, todel nepatogu eit i lauka, po to vel gryzti ir t.t. Bet tai kad ta prailginta grupe lauke jau kelinta karta matau, taip kaip yra tuo klausimu?
Gal per jautriai reaguoju?
Yra ir daugiau smulkmenu, bet kol kas stebiu viska, nes neseniai vaikas lanko.

Aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
Turime vietą Žvangučio (šnipiškės) darželyje mišrioje grupėje, kurioje vaikučiai 2009-2010-2011 gimimo. Norėtume keistis į Pumpurėlį, Gintarėlį ar arčiau Ozo.Dar tinka fabijoniškės. Mano vaikiukas 2011 gimimo-taikome į 3-4 metų grupę.
Gal yra norinčių mainams? smile.gif
siūlykit a.ž.
Atsakyti
Sveikos, gavom vietą šiame darželyje 3-4 metų grupėje. Gal kas lankote šį darželį ir kokie atsiliepimai šiuo metu? Kiek vaikų grupėse ar yra kokių problemų. Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(sunreal @ 2017 06 11, 17:55)
Sveikos, gavom vietą šiame darželyje 3-4 metų grupėje. Gal kas lankote šį darželį ir kokie atsiliepimai šiuo metu? Kiek vaikų grupėse ar yra kokių problemų. Ačiū!

Sveika, mes irgi gavome vietą, gal net pateksime į tą pačią grupę smile.gif
mane irgi domina atsiliepimai apie šį darželį.
Atsakyti

Sveiki, mes irgi patekom į 3-4 m drugelių grupę..tik tiek ir težinom. Laukiam daugiau info, žadėjo kad auklėtojos paskambins ir pasakys kada susirinkimas.

Atsakyti

Sveiki, mes irgi patekom į 3-4 m drugelių grupę..tik tiek ir težinom. Laukiam daugiau info, žadėjo kad auklėtojos paskambins ir pasakys kada susirinkimas.

Atsakyti

Laba, norėjau pasidomėti, gal kas iš mamyčių žino kada bus koks nors susirinkimas tėvėlių, kurių vaikai pateko šiais metais į darželį Jovarėlis. ?Konkrečiau į 3-4 metų gr.  Iki rugsėjo liko savaitė, bet jokios info nesame gavę..nors žadėjo liepos viduryje daryt susirinkimą. 

Atsakyti