Sveikos, norejau ir as pasiteirauti kai ko apie si darzeli

1. Mano vyresnelis (g.2009) nuo siu metu vasario pateko i darzeli (anskciau nebuvo vietos), ir patekom i kiskuciu grupe, kur dirba aukletojos Renata ir Rita (seiininke Terese). Gal kas nors gali papasakot placiau apie aukletojas? Nes pradzioj nelabai susigaudau, kaip jas vertinti.
2. Nuo 2014.09 mano maziukas (g.2011) turetu pradeti eiti i si darzeli. Tik velgi klausimas - ar galiu pasirinkti, i kokia grupe jis pateks, ar cia jau kaip ponia direktore paskirs? Gal yra mamu, kurios veda savo vaikus (g.2011) i konkrecia grupe ir galetu rekomenduoti aukletojas?
Pasakysiu, kas man uzkliuvo is svajoneliu grupes - suprantu, kad vaiku daug, bet kai paklausiu apie veiklas kazkokias - man atsako, kad tikrai su visais vaikais nespeja uzsiimti, jei piesia / lipdo / karpo, tai tik su kokia puse vaiku, kita diena su kita puse vaiku uzsiima. Bet tai kiek is kitu grupiu gridziu, is kitu darzeliu visai, kad vis vien aukletojos speja su visais uzsiimti.
Klausimas del ejimo i lauka vakare. Kelinta karta pastebiu, kai geras oras, vos ne visos grupes jau buna lauke apie 17 val., o mano vaiko grupe viduje. Kai kazkada paklausiau apie tai aukletojos, gavau atsakyma, kad grupeje yr avaiku, kurie eina i prailginta, todel nepatogu eit i lauka, po to vel gryzti ir t.t. Bet tai kad ta prailginta grupe lauke jau kelinta karta matau, taip kaip yra tuo klausimu?
Gal per jautriai reaguoju?
Yra ir daugiau smulkmenu, bet kol kas stebiu viska, nes neseniai vaikas lanko.
Aciu is anksto