Įkraunama...
Įkraunama...

Rybomunl-2 geriama vakcina peršalimo ligų profila

QUOTE(Tisan @ 2007 11 03, 21:27)
jetus kaip uzjauciu del dantuko, verysad.gif na kaip nors laikykis    4u.gif

Ačiū, bet iki pirmadienio netrauksiu cray.gif ryt iš ryto varau ieškoti dantisto į būdinčias klinikas verysad.gif Kaip tavo mažiulis g.gif Nes va dabar mano mazgiukas lyg kosėjo, bet gal seilytėm užspringo, nes ir svečių susilaukėm sloguojančių ir tėtukas pakosti doh.gif Nežinau toks oras, kaip čia atsilaikysim unsure.gif
Labanaktukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 11 04, 01:26)
Ačiū, bet iki pirmadienio netrauksiu  cray.gif ryt iš ryto varau ieškoti dantisto į būdinčias klinikas  verysad.gif Kaip tavo mažiulis  g.gif Nes va dabar mano mazgiukas lyg kosėjo, bet gal seilytėm užspringo, nes ir svečių susilaukėm sloguojančių ir tėtukas pakosti  doh.gif Nežinau toks oras, kaip čia atsilaikysim  unsure.gif
Labanaktukas 4u.gif

labas rytas hi.gif niu kaip dantukas g.gif niu pliam doh.gif kaip man nervas ima,mano mazius vel koseti pradejo,o ryt i darza doh.gif bet vesiu,neturiu kitos iseities blush2.gif o kaip nervina frusty.gif duodu umcalor bet nelabai padeda kol kas schmoll.gif o kaip tavo maziukas ar nieisikosejo 4u.gif
kaip kitu sveikatytes 4u.gif fishkekaip jusu laringitas 4u.gif
beje gal galit ka veiksmingo patarti nuo kosulio,kokiu vaistuku ar pan mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tisan: 04 lapkričio 2007 - 10:57
QUOTE(fishke @ 2007 11 02, 22:16)
  es pirkom vaistinėje, omron, apie 250 lt mirksiukas.gif

aš mačiau "čiko" vaitinėj 250lt, na jei mums vėl bus bronhitas tai pirksiu....

Laba diena ax.gif 4u.gif

na mes ryt daržan nekeliausim dar, palaikysiu iki Antradienio namie o jei viskas su ausim bus čiki piki, tada Trečiadienį daržan ir jei Šeštadienį darželyje dauguma vaikų, tai ten padarysiu vaikui birthday.gif cool.gif
Kas dar, mes jau kitą Pirmadienį gersim RB (skaitos 9 savaitė mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2007 11 04, 18:20)
aš mačiau "čiko" vaitinėj 250lt, na jei mums vėl bus bronhitas tai pirksiu....

Laba diena ax.gif  4u.gif

na mes ryt daržan nekeliausim dar, palaikysiu iki Antradienio namie o jei viskas su ausim bus čiki piki, tada Trečiadienį daržan ir jei Šeštadienį darželyje dauguma vaikų, tai ten padarysiu vaikui  birthday.gif  cool.gif
Kas dar, mes jau kitą Pirmadienį gersim RB (skaitos 9 savaitė mirksiukas.gif )

mes jau ryt darzan eisim,nors ir kostim doh.gif o happybday.gif birthday.gif darysim antradieni mirksiukas.gif mums jau treji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 11 04, 18:32)
mes jau ryt darzan eisim,nors ir kostim  doh.gif  o  happybday.gif  birthday.gif  darysim antradieni  mirksiukas.gif  mums jau treji  thumbup.gif

Tai su ateinančiu gimtadieniu happybday.gif Ir aš po ilgojo savaitgalio prisiduodu ax.gif Mes keliavom labai daug, tai ir sloga ir šioks toks kosuliukas prilipo, bet ..kaip ir visos keliausim į darželį (gal pagerės iki ryt nes namie jau vaistukų gersnių padaviau). rolleyes.gif Gal visom suveiks Ribomunyl ir sveiksim greit. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linxma25 @ 2007 11 04, 20:56)
Tai su ateinančiu  gimtadieniu  happybday.gif Ir aš po ilgojo savaitgalio prisiduodu  ax.gif Mes keliavom labai daug, tai ir sloga ir šioks toks kosuliukas prilipo, bet ..kaip ir visos keliausim į darželį (gal pagerės iki ryt nes namie jau vaistukų gersnių padaviau). rolleyes.gif Gal visom suveiks Ribomunyl ir sveiksim greit.  thumbup.gif

dekui uz sveikinimus 4u.gif
tikekimes kad pageres,ir as labai tikiuosi,nes musu beda tik kosulys,slogos kaip ir ner 4u.gif labiausiai bijau kad nebutu ligu maratono blink.gif na bet tikiuosi kad RB pades 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės mamukai 4u.gif
Šilčiausi linkėjimai būsimiems Jubiljatams wub.gif
user posted image
O aš su gerom naujienom neskauda jau dantuko, nes jo nėra hihihi.gif yahoo.gif O aš laukių pasekmių doh.gif svečiuojas Matuko pusbrolis sergantis doh.gif Tai nežinau, kaip atsilaikysim prieš tiek bacilų, dar ir tetukas susirgęs doh.gif Bet ryt gerem RB tai tikiu, kad papildoma dozė padarys savo gerą darbelį thumbup.gif lotuliukas.gif
Sveikit žirniukai, nes puikios šventės ant nosies blush-anim-cl.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 11 02, 23:30)
na mes tai negaleciau pasakyt kad 100% sveiki,kazkaip mazius vis pakosti ir nosis paslampa truputi,tas kosuliukas toks nerimtas,3-5 kartus per diena pakrenkscia taip,bet kazkaip vistiek per ausis eina  doh.gif  pirmadieni jau i darza turim eit,tai bijau kad nuvesiu nepasveikusi ir vel atkris  doh.gif  doh.gif  bet ilgiau namie laikyt neturiu galimybes,reik i darbeli  doh.gif  doh.gif  vien zodziu nesamone gaunas,nervas ima...
o inhaliatorius tai brangus koks rupuze  ohmy.gif galvojau kad pigesnis  blush2.gif  na kadangi mes su laringitais nesam bedu tureje pfu pfu pfu tai gal neverta del paprastu kosuliu ji pirkti    rolleyes.gif

Reikės mums turbūt inhaliatorių pirkti nieko nebus. Dominykas vėl kosyti pradėjo net nežinau doh.gif ką daryti, šiandien pradėjom 5 savaitę gerti RB g.gif Ką Jūs nuo kosulio efektingo duodat g.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif
su artėjančiais tortadieniais happybday.gif happybday.gif thumbup.gif
niu kai pasiskaičiau doh.gif ar bėr bent vienas visiškai sveikas vaikiukas g.gif mano dičkė irgi nosį traukia, mažei laringitas jau baigės, bet umckalor dar duodu. O nuo kosulio hedelix sirupą daviau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 11 05, 12:07)
labuka 4u.gif
su artėjančiais tortadieniais happybday.gif  happybday.gif  thumbup.gif
niu kai pasiskaičiau doh.gif ar bėr bent vienas visiškai sveikas vaikiukas g.gif mano dičkė irgi nosį traukia, mažei laringitas jau baigės, bet umckalor dar duodu. O nuo kosulio hedelix sirupą daviau mirksiukas.gif

Sveikutės pasirodžiusios po ilgo savaitgalio 4u.gif , nu mes kaip ir kabom ant plauko doh.gif nesuprasi slogos nėr, bet lyg ir čiaudo lyg krenkščia. Gal RB neleidžia įsismarkuoti, nu niekad taip dar nebuvo g.gif Ir nežinau ar pradėti duoti Umcalorą g.gif kažko delsiu, bet kad blogiau nebūtų doh.gif Taip pernai hedelix ir Stodal gėrėm, hedelix skystina karkaliukus,.
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 11 04, 21:55)
O aš su gerom naujienom neskauda jau dantuko, nes jo nėra  hihihi.gif  yahoo.gif  O aš laukių pasekmių  doh.gif svečiuojas Matuko pusbrolis sergantis  doh.gif Tai nežinau, kaip atsilaikysim prieš tiek bacilų, dar ir tetukas susirgęs  doh.gif  Bet ryt gerem RB tai tikiu, kad papildoma dozė padarys savo gerą darbelį  thumbup.gif  lotuliukas.gif

niu gerai, kad nebskaud, bet....dantuko tai nėr unsure.gif g.gif
kaip sekas su bacilom:saudau kariaut, kas laimi box.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 11 05, 12:18)
niu gerai, kad nebskaud, bet....dantuko tai nėr unsure.gif  g.gif
kaip sekas su bacilom:saudau  kariaut, kas laimi  box.gif

Vėl skauda, viskas ten išdraskyta, nežinau kada baigsis tas košmaras, tik žinau, kad kuo tolyn tuo bus geryn blush2.gif Vakar turbūt dar marinimas veikė, dėl to ir šokt norėjos lotuliukas.gif
Netrauksim ilgai su bacilom, tėvelis labai serga su temperatūra unsure.gif tai sunytis, kai kovos lauke jaučias lotuliukas.gif iš vienos pusės puola iš kitos RB doh.gif
Atsakyti