Įkraunama...
Įkraunama...

Rybomunl-2 geriama vakcina peršalimo ligų profila

QUOTE(Tisan @ 2007 12 04, 20:21)
RB gersim nuo gruodzio 17 d,tai va teks dar paluketi  smile.gif  na tikrai tikiuosi greiciau issisveiksim nes jau atsibodo tie visi snargliai ir kosuliai  doh.gif  4u.gif

user posted image Justukui sveikatytės wub.gif
Atsakyti
labos, ziuriu nuotaiku visokiu cia biggrin.gif
matet dar antra tema apie RB atsirado, moderatores paraso kad eitu in musu, ale jauciu info jau neatseka blush2.gif
Na o mes ir vis tokios, nosis, kosuliukas ir t.t.
nematau galo (o darzelio isvis nenusimato)
Nezinau kaip cia tas RB (nors man minejo, kad jo poveikis yra sugerus) g.gif , na tai gersim toliau, ale... unsure.gif

Laikykites visos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnele @ 2007 12 05, 09:58)
labos, ziuriu nuotaiku visokiu cia biggrin.gif

Nu laba diena mirksiukas.gif

joooo, nuotaikos visų skirtingos cool.gif
šian be mažės buvau nuvarius pas gyd ir ji man patarė RB gert iki Kovo-Balandžio mėn. nors realiai turetume iki Vasario mėn.
šiaip laikomės neblogai, po truputi pradedam eit laukan unsure.gif ir ryt po 2 sav pertraukos maudysimės doh.gif rolleyes.gif

o dėl darželio....nu jei po Naujų išeisim ir vėl atkrisim paėje savaičike, tai man mega_shok.gif user posted image
Atsakyti
Tai kad tuose darzeliuose sako visi apsisnargliave, apsikoseje, tai ko noreti, cia ir sveikiausias neatsilaikytu
nuplauks mums visos darzelio sventes...kiti ruosiasi, na o mums neiseina..
kazkaip cia sventiniu nuotaiku nevidat schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnele @ 2007 12 05, 16:21)
Tai kad tuose darzeliuose sako visi apsisnargliave, apsikoseje, tai ko noreti, cia ir sveikiausias neatsilaikytu

darysiu "razvėtka" kitą savaitę į darželį unsure.gif , tada paraysiu situacija ir pas mus.....
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 12 04, 21:45)
user posted image Justukui sveikatytės wub.gif

aciu labai wub.gif friends.gif
Papildyta:
nu zinot ka,gi nezinau ar sutapimas bet sianakt apturejau kosmara su vaiku doh.gif pabudo trecia nakties ir eme bludit,visokias nesamones daryt iki pat paryciu doh.gif o is vakaro daviau to actifedo blink.gif tai galvoju vat ar cia sutapimas ar cia nuo to vaisto taip gavosi g.gif gal ir ne veltui jis man taip nepatiko schmoll.gif o siaip tai nieko gero,Justas vis sirguliuoja,ryt tempsiu pas gydytoja,jau imu itart kad gal be antibiotiku neapsieisim doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnele @ 2007 12 05, 16:21)

taip taip taip,viskas taip ir yra tuose darzuose bet buvo taip ir bus manau,,nes kazi ar kas ims bilioteni del paparastos slogos o kaip dazniausiai zinome nuo jos ir visa kita prasideda doh.gif taigi visiskas uzburtas ratas ir jei jau nusprendeme pradeti vesti vaikus i darzelius tai tikriausiai reikia is anksto su daznom ligom susitaikyti,.nes galima pykti ir verstis per galva, situacijos tai nepakeis schmoll.gif jau savo kailiu patyriau ax.gif todel dabar uzuot burnojus ant darzo ir jo tvarkos bandau visaip kaip stiprinti imuniteta vaiko,aisku tai ne kazin ka padeda,o stebuklu nebuna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2007 12 05, 17:11)
darysiu "razvėtka" kitą savaitę į darželį unsure.gif , tada paraysiu situacija ir pas mus.....

lotuliukas.gif sekmes snipinejant
esme tame, kad kaip ir Tisan rase , nieko nepakeisim, tik kad cia nusiraminimui paburnavojam biggrin.gif
man tai juokinga, kad kai paklausiu aukletojos ar neserga vaikai, aiskina man kad ne, viskas gerai., o vakar pakalbejau su drauge, kuri eina i ta pati darzeli (tik kita grupe), ji ir pasakoja, kad aukletojos sako, jog neserga, viskas gerai, bet kai pasiiminejo vaika ir pamate kokie vaikai apsisnargliave ir apsikoseje ir pasake, kaip cia nesirgsi, jei aplinka visa tokia doh.gif

Tisan, na gal ne nuo actifiedo cia pas jus? mes ji gerem net budamos 8 men, na nieko lyg... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnele @ 2007 12 06, 09:03)

man tai juokinga, kad kai paklausiu aukletojos ar neserga vaikai, aiskina man kad ne, viskas gerai., o vakar pakalbejau su drauge, kuri eina i ta pati darzeli (tik kita grupe), ji ir pasakoja, kad aukletojos sako, jog neserga, viskas gerai, bet kai pasiiminejo vaika ir pamate kokie vaikai apsisnargliave ir apsikoseje ir pasake, kaip cia nesirgsi, jei aplinka visa tokia doh.gif

na šiandiena ir sužinosiu kiek sergančių, snargliuojančių ir kosiančių, nes noriu savo mažę bent ant Kalėdų šventės nuvest 4u.gif

Laba ryta
kaip sveikatos unsure.gif ? kur visos dingusios unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2007 12 06, 09:22)
na šiandiena ir sužinosiu kiek sergančių, snargliuojančių ir kosiančių, nes noriu savo mažę bent ant Kalėdų šventės nuvest 4u.gif

geri norai, mums tai 3 dienos max biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*grazuolyte* @ 2007 12 03, 16:24)
Sveikutės  4u.gif
Užėjau ir aš pas jus pasiguosti  verysad.gif  mano mergytei ( 2.5metų) plaučių uždegimas ir gyd. prirašė gerti antibjotikų. Tai va dabar geriam vaistukus ir sedim namukuose.
O prieštai ėjome į darželį, bet šiais metais jau nevesiu.

Na mums jau gerėja, gal vaistukus atitaikė ax.gif
jau tempos nėra, mažai ir kosti, visa kad tik nosiukas dabar bėga. Bet į darželį šiais metais jau neleisiu, na tik į šventę tą dieną nueisimę.
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2007 12 06, 09:22)

na ir kaip razvietka mirksiukas.gif itariu kad kaip ir visur,beveik visa grupe apsisnargliavusi ir kostinti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*grazuolyte* @ 2007 12 06, 12:24)
Na mums jau gerėja, gal vaistukus atitaikė  ax.gif
jau tempos nėra, mažai ir kosti, visa kad tik nosiukas dabar bėga. Bet į darželį šiais metais jau neleisiu, na tik į šventę tą dieną nueisimę.

labai smagu kad jus sveikstate 4u.gif linkim daugiau taip baisiai nesirgti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnele @ 2007 12 06, 09:03)

Tisan, na gal ne nuo actifiedo cia pas jus? mes ji gerem net budamos 8 men, na nieko lyg... unsure.gif

niu gal,gal tik sutapo tikiuosi,nes siandien vel daviau viena karta actifedo,ziurtesim jei vel tas pats tai doh.gif doh.gif doh.gif mesim siukslinen
Papildyta:
na va o mes buvom pas gydytoja,tai nieko blogo Justui nera,plauciai svarus,bet israse antibu ir sake dar galiu neduot nebent bus blogiau,ir ACC sake geriau gert vietoj brontex,tai va patarkit mielosios duot antibus ar ne g.gif siaip jau antra savaite kaip kosti o dar ta sloga g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnele @ 2007 12 05, 08:58)

matet dar antra tema apie RB atsirado, moderatores paraso kad eitu in musu, ale jauciu info jau neatseka blush2.gif

lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(Tisan @ 2007 12 05, 19:11)

taigi visiskas uzburtas ratas ir jei jau nusprendeme pradeti vesti vaikus i darzelius tai tikriausiai reikia is anksto su daznom ligom susitaikyti,.nes galima pykti ir verstis per galva, situacijos tai nepakeis schmoll.gif  jau savo kailiu patyriau  ax.gif  todel dabar uzuot burnojus ant darzo ir jo tvarkos bandau visaip kaip stiprinti imuniteta vaiko,aisku tai ne kazin ka padeda,o stebuklu nebuna  4u.gif

drinks_cheers.gif , bet apie ta imuniteto stiprinima, o kaip tu nori stiprinti? Nes man kazkiek mistinis dalykas doh.gif blush2.gif Esu abiem rankom ir kojom uz naturalu stiprinima, grudinimas, grynas oras, kas dar galetu buti blink.gif ?
Bet va tie vaistai, papildai imuniteto stiprinimui, kazkaip nemieli man kazkodel. Nes viena kart domejausi vaistinej, kas, kaip, dar vaistininke uzklause kiek vaikui metu. Tai suzinojus, kad 3metai,pasake, seip tai iki 5-6 metu tas imunitetas aplamai tik susiformuoja, tai geriau isvis tokiu vaistuku mazylaims neduoti ... Kazkaip tikiu, kad taip gali buti... Aisku, mediku rekomendacijos, reklama, tai gi visos zinom kas cia, daznai produktu stumimas... Bijau, kai per daug nuo pat vos ne kudikystes pripickinsim vaikus tais papildais ir pan. - negerai... Pasikartoju, esu ne medike, tiesiog taip jauciu, kaip mama...

O as ryt jau paskutine diena atostogauju, pirmad. i darba ir greiciausiai vesiu Neda i darzeli doh.gif , galvojau prasyt nedarbinguma, manu duotu (nebloga daktare musu), bet bandysiu. Kai reikes - tada ir imsiu. O gal kaip nors, tai gi tik kokios 2 savaites iseina.

Ir dar pasidalinsiu, pasinerus i naujus planus, uzvakar supratau, kad nors ir 3 menesiams, noriu tu vaiko priez,atostogu iki 2 metu. bandysiu darbe prasyt ax.gif
Atsakyti