Įkraunama...
Įkraunama...

Rybomunl-2 geriama vakcina peršalimo ligų profila

laba rytuka 4u.gif
QUOTE(lavaza @ 2007 12 10, 21:23)
Be to visai neseniai skaiciau straipsni apie antibiotikus, man patiko, gal kas nores paskaityneti Artėja antibiotikų eros pabaiga

Sveikatos visiems  4u.gif

dėkui už straipsniuką wub.gif Ale taip ir yra, ir bus. Juk jei antibai rašomi reik nereik, vien todėl kad gydytoja apsidraustų, tai........uh doh.gif Bet taik juk dažniausi mūsų susirgimai ir yra virusiniai, ypač vaikų g.gif Tai va ta pati gyd sanat mums ir pasakė, kad tada antibų nereikėjo, aiškus virusas gerklėj g.gif doh.gif

AČIŪ wub.gif
Ir aš linkiu sveikatėlės, ir kad per šventes nebūtų ligoniukų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 11 gruodžio 2007 - 08:45
O mums po antibjotiku dantukai papilkejo, kazin ar atsistatys doh.gif
Atsakyti
AČIŪ wub.gif
Ir aš linkiu sveikatėlės, ir kad  per šventes nebūtų ligoniukų 4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Arsua32 @ 2007 12 11, 09:03)
O mums po antibjotiku dantukai papilkejo, kazin ar atsistatys doh.gif

Laba ryteli mamukai hi.gif greit perbėgau ką prirašėt. Mes kiek gėre, tai tik Hiconcilį, kiek supratau jis silpniausias g.gif bet ačiu po jo apetitas dingsta vaikui mėnesiui doh.gif verysad.gif
Apie tuos antibiotikus teisybė gryna, mum ir buvo virusinis doh.gif o aš nelabai pradžioj ten ką išmaniau ir ką vistiek gėrėm, kartais norisi tuos gydytojus bash.gif blush-anim-cl.gif
Mes sveiki, o tas kosuliukas kur buvo, tai nžinau nuo ko, bet gerklytė lyg ir neraudona. Bet jumis sunkios ligos puola unsure.gif verysad.gif
Tikėkimės nauji metai atneš naują džiaugsmą drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 12 11, 12:41)
Mes sveiki, o tas kosuliukas kur buvo, tai nžinau nuo ko, bet gerklytė lyg ir neraudona. Bet jumis sunkios ligos puola  unsure.gif  verysad.gif
Tikėkimės nauji metai atneš naują džiaugsmą drinks_cheers.gif  wub.gif

tai gerai, kad sveiki wub.gif Oj, o kai pasiskaitai kokių ligų tik nebūna g.gif tai mūsiškės kartais tik menki negalavimai prieš kitus susirgimus g.gif
Aišku laukiam švenčių ir Naujų su viltim, bet kažko aš didžiausias viltis dedu į tai, kad su kiekvienais metais vis augam, o didžioji dalis mūsų susirgimų išaugama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 12 11, 13:15)

Aišku laukiam švenčių ir Naujų su viltim, bet kažko aš didžiausias viltis dedu į tai, kad su kiekvienais metais vis augam, o didžioji dalis mūsų susirgimų išaugama mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ir as taip galvoju,reikia isaugti tas ligas mirksiukas.gif na bent iki pirmos klases,o paskui manau bus geriau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Žiūriu čia visos iš anksto tą Ribomunyl duodat, o mum va tik dabar gydytoja jį išrašė, kai mažė su kelių dienų pertrauka jau 4 kartus sirgo doh.gif Dabar pradėjau girdyti tuos vaistukus, bet jeigu juos taip iš anksto duot reikia, tai kažin ar mum ką padės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inute @ 2007 12 11, 15:16)
Sveikutės 4u.gif
Žiūriu čia visos iš anksto tą Ribomunyl duodat, o mum va tik dabar gydytoja jį išrašė, kai mažė su kelių dienų pertrauka jau 4 kartus sirgo doh.gif Dabar pradėjau girdyti tuos vaistukus, bet jeigu juos taip iš anksto duot reikia, tai kažin ar mum ką padės g.gif

sveika 4u.gif
na iš anksto čia nei viena neduodam, čia visi geriantys RB vaikai jau apturėję didesnį ar mažesnį ligų bagažą doh.gif Dėl to ir geriam ribomunyl, kad artimiausioj ateity išvengt ligelių ax.gif O pradėt gert galima ir kai vaikiukas sergantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 12 11, 14:25)
sveika 4u.gif
na iš anksto čia nei viena neduodam, čia visi geriantys RB vaikai jau apturėję didesnį ar mažesnį ligų bagažą doh.gif Dėl to ir geriam ribomunyl, kad artimiausioj ateity išvengt ligelių ax.gif O pradėt gert galima ir kai vaikiukas sergantis mirksiukas.gif

Na mano dukrytė, bent dabar skaitosi sveika, tik va kelinta naktis nesuprantu kas pas ją gerklytėj gargaliuoja atrodo slogos nėra, dieną irgi viskas gerai, paskaičiau šitų vaistukų instrukcijoje, kad gali padidėti seilėtekis, tai tikiuosi, kad čia ji tik seilėm taip gargaliuoja, o ne kokios naujos slogos pradžia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inute @ 2007 12 11, 15:31)
Na mano dukrytė, bent dabar skaitosi sveika, tik va kelinta naktis nesuprantu kas pas ją gerklytėj gargaliuoja atrodo slogos nėra, dieną irgi viskas gerai, paskaičiau šitų vaistukų instrukcijoje, kad gali padidėti seilėtekis, tai tikiuosi, kad čia ji tik seilėm taip gargaliuoja, o ne kokios naujos slogos pradžia doh.gif

niu dėl to seilėtekio tai nžn g.gif O kelintą dieną jau geriat?
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 12 11, 14:38)
niu dėl to seilėtekio tai nžn g.gif O kelintą dieną jau geriat?

Na šiandien dar tik trečią kartą sugirdžiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inute @ 2007 12 11, 14:16)
Sveikutės 4u.gif

Aš jau pergyvenau, kad spalį per vėlu doh.gif Nu nesiskundžiu per tą rudenėlį ir šį žiemos mėnesį apturėjom tik rimtą gerklytės paraudimą ir slogą rimtą, bet išsigydėm heomopatiniais thumbup.gif manau RB padarė savo arba mano mažiuko organizmas užsigrūdino truputuką, nes pernai tai blink.gif doh.gif
Fishke jau rašėt Kalėdų seniui laišką lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 12 11, 16:39)
Fishke jau rašėt Kalėdų seniui laišką  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

o kaip gi - ŽINOMA lotuliukas.gif ir dar kooookį blink.gif Užuodžiu, kad Kalėdų senis jau pildo mūsų norus lotuliukas.gif
o jūs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 11 gruodžio 2007 - 15:49