Įkraunama...
Įkraunama...

Rybomunl-2 geriama vakcina peršalimo ligų profila

QUOTE(fishke @ 2007 12 11, 15:42)
o kaip gi - ŽINOMA lotuliukas.gif ir dar kooookį blink.gif Užuodžiu, kad Kalėdų senis jau pildo mūsų norus lotuliukas.gif
o jūs?

Maniškis dar mažuliukas, tai tenka man jo norus nuspėti ir topsecret.gif seneliui lotuliukas.gif O šeip jau dovanos tupi saugiai paslėptos thumbup.gif
Jau kitam mėnesiui teks dasipirkti RB bigsmile.gif
Pradeda mane svaiginti tas švenčiu šurmulys rolleyes.gif dievinu šitą nuotaiką ir tęsis iki tryjų Karalių tongue.gif po to taip liūdna pasidarys ne jau jau viskas baigėsi unsure.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Inute fainuoliukė princesė tavo dukrytė bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 11 gruodžio 2007 - 16:15
QUOTE(wikonda @ 2007 12 11, 15:39)
Aš jau pergyvenau, kad spalį per vėlu  doh.gif Nu nesiskundžiu per tą rudenėlį ir šį žiemos mėnesį apturėjom tik rimtą gerklytės paraudimą ir slogą rimtą, bet išsigydėm heomopatiniais thumbup.gif manau RB padarė savo arba mano mažiuko organizmas užsigrūdino truputuką, nes pernai tai  blink.gif  doh.gif
Fishke jau rašėt Kalėdų seniui laišką  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Niu Kad dar iki lapkričio nebuvo sirgus mano mažylė, o paskui kaip įsibėgėjo doh.gif Tai gydytoja iš pradžių matyt dar nematė reikalo dirbtinai ją stiprinti. unsure.gif

QUOTE(wikonda @ 2007 12 11, 16:14)
Maniškis dar mažuliukas, tai tenka man jo norus nuspėti ir topsecret.gif seneliui  lotuliukas.gif  O šeip jau dovanos tupi saugiai paslėptos  thumbup.gif
Jau kitam mėnesiui teks dasipirkti RB  bigsmile.gif
Pradeda mane svaiginti tas švenčiu šurmulys  rolleyes.gif dievinu šitą nuotaiką ir tęsis iki tryjų Karalių tongue.gif po to taip liūdna pasidarys ne jau jau viskas baigėsi  unsure.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Inute fainuoliukė princesė tavo dukrytė  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif

Niu ačiū ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 12 11, 17:14)
Maniškis dar mažuliukas, tai tenka man jo norus nuspėti ir topsecret.gif seneliui  lotuliukas.gif  O šeip jau dovanos tupi saugiai paslėptos  thumbup.gif

oj, o kuo toliau tuo sunkiau jas paslėpt bus lotuliukas.gif Man tai kinkos dreba, kad tik nerastų dičkė. Nes toks daiktas, kad šaltai ir drėgnai nepalaikysi, o į spintą neįkiši mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inute @ 2007 12 11, 16:26)
Niu Kad dar iki lapkričio nebuvo sirgus mano mažylė, o paskui kaip įsibėgėjo doh.gif Tai gydytoja iš pradžių matyt dar nematė reikalo dirbtinai ją stiprinti.  unsure.gif
Niu ačiū ačiū  blush2.gif

Nėr už ką mirksiukas.gif
tai mum pernai mažiulis iki gruodžio mėnesio, tai yra 9 mėnesių visškai nesirgo, o nuo gruodžio, kaip prasidėjo doh.gif kas mėn., arba kas antrą. nu galima sakyti visą žiemą ir visą kovą blink.gif Labai nusilpęs organizmas buvo apetito po šiolei neturi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linxma25 @ 2007 12 10, 17:23)

Linkiu visom prieš Kalėdas tų stebuklų...kad visom suveiktų RB ir nesirgtų nei vienas  4u.gif

labai gražus palinkėjimas ax.gif

Laba vakara 4u.gif
na mes laikomės gerai..tfu tfu tfu (sedėdami namie lotuliukas.gif ), į šventę darželyje eisim, ji bus 15val, tai daržan nuvesiu ryte ir paskui pasiimsiu po šventės ir tadu vėl eisim tik po Naujų metų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 12 11, 16:49)
Nėr už ką  mirksiukas.gif
tai mum pernai mažiulis iki gruodžio mėnesio, tai yra 9 mėnesių visškai nesirgo, o nuo gruodžio, kaip prasidėjo doh.gif kas mėn., arba kas antrą. nu galima sakyti visą žiemą ir visą kovą  blink.gif Labai nusilpęs organizmas buvo apetito po šiolei neturi  unsure.gif

Na mano dukrytė nuo vėlinių kaip pradėjo, tai irgi beveik 9 mėnesių doh.gif šiom dienom irgi nesuprantu jau kas darosi, ižrašiau jau pas gydytoją, kad pažiūrėtų, nes nekosti nesloguoja, bet gerklytėj kažkas gargaliuoja ypač, kai miega taip lyg knarktų atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 12 11, 13:34)
drinks_cheers.gif  ir as taip galvoju,reikia isaugti tas ligas  mirksiukas.gif  na bent iki pirmos klases,o paskui manau bus geriau  4u.gif

jo, tikrai geriau darzelyje paserga, nei mokykloj mirksiukas.gif
QUOTE(Inga-mama @ 2007 12 11, 21:19)
Laba vakara 4u.gif
na mes laikomės gerai..tfu tfu tfu (sedėdami namie lotuliukas.gif ), į šventę darželyje eisim, ji bus 15val, tai daržan nuvesiu ryte ir paskui pasiimsiu po šventės ir tadu vėl eisim tik po Naujų metų cool.gif

o taviskei patinka darzelyje? nes mums ir 19 diena svente, bet tikriausiai tik i ja ateisim, nes jai vel bus stresas po tokios ilgos pertraukos ateiti ir likti visai dienai... unsure.gif

na o del kaledu senelio...kolkas as jo pareigas einu ir kaupiu dovanas... biggrin.gif

RB pradejome siandien duoti (biski pamirsau po tokio ilgo tarpo, pamaitinau, o po to sudaviau doh.gif )...ai cool.gif
Atsakyti
laba mirksiukas.gif
QUOTE(Agnele @ 2007 12 12, 14:51)

RB pradejome siandien duoti (biski pamirsau po tokio ilgo tarpo, pamaitinau, o po to sudaviau doh.gif )...ai cool.gif

niu svarbu, kad sudavei, nors ir vėliau lotuliukas.gif ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Inute @ 2007 12 12, 13:34)
Na mano dukrytė nuo vėlinių kaip pradėjo, tai irgi beveik 9 mėnesių  doh.gif šiom dienom irgi nesuprantu jau kas darosi, ižrašiau jau pas gydytoją, kad pažiūrėtų, nes nekosti nesloguoja, bet gerklytėj kažkas gargaliuoja ypač, kai miega taip lyg knarktų atrodo g.gif

Bet žinok, kaip užkeiktos tos ligos mum buvo, aš manau, kad gydytojos kaltės būtą g.gif kadangi pilnai nepasveikom, o į lauką leido eiti žiema unsure.gif ir atkritom dar rimčiau su obstriukciniu bronchitu, o kiek reikia tokiam mažuliukui wub.gif
Todėl jūsų gydytoja ir pasiūlė jum šiuos vaistukus mum, tai ji sakė nuo kitų metų pradėkit geriau gerti tipo metinukas jau bus unsure.gif
Bet tikėkimės jum suveiks šis vaistukas, bet jei su virusais jis nekovoja doh.gif unsure.gif O tas gargaliavimas g.gif tai tik gydytoja pasakys blush2.gif
Mes jau užbaigėm savo maxi paką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 12 12, 14:12)
Bet žinok, kaip užkeiktos tos ligos mum buvo, aš manau, kad gydytojos kaltės būtą g.gif kadangi pilnai nepasveikom, o į lauką leido eiti žiema unsure.gif  ir atkritom dar rimčiau su obstriukciniu bronchitu, o kiek reikia tokiam mažuliukui  wub.gif
Todėl jūsų gydytoja ir pasiūlė jum šiuos vaistukus mum, tai ji sakė nuo kitų metų pradėkit geriau gerti tipo metinukas jau bus unsure.gif
Bet tikėkimės jum suveiks šis vaistukas, bet jei su virusais jis nekovoja doh.gif  unsure.gif O tas gargaliavimas g.gif tai tik gydytoja pasakys blush2.gif
Mes jau užbaigėm savo maxi paką  lotuliukas.gif

Aš ir labai tikiuosi, kad padės, nes ir taip Mano Danieliukė tokia naktibalda, dar nuo gimimo nėra visą naktį išmiegojus, o jau kai serga, tai išvis doh.gif
Tik va galvoju per kiek laiko tas poveikis jau atsiranda ir kiek laiko trunka, g.gif Mes irgi Maxi paką nusipirkę, tai va tik pirmos savaitės dozę sugirdžiau.
Atsakyti
QUOTE(Inute @ 2007 12 12, 15:24)
Aš ir labai tikiuosi, kad padės, nes ir taip Mano Danieliukė tokia naktibalda, dar nuo gimimo nėra visą naktį išmiegojus, o jau kai serga, tai išvis  doh.gif
Tik va galvoju per kiek laiko tas poveikis jau atsiranda ir kiek laiko trunka, g.gif  Mes irgi Maxi paką nusipirkę, tai  va tik pirmos savaitės dozę sugirdžiau.

Maniškis užkietėjęs pelėdžiukas doh.gif aina 00.00 miegot, o parpia ilgiausiai šią savaitę rekordas 12.30 atsikėlė tongue.gif lotuliukas.gif Bet taip pabunda 10.30 ax.gif
Nu jei mėnesį formuojamas imunitetas g.gif Aš pajutau gal po poros mėnesių, kadangi jau lyg bandė kabintis sloga, bet paslaptingai dingo, taip tris dienas kažkas buvo, o po to lyg niekur nieko. Tada ir supratau, kad veikia, nes taip tai būtume jau iki kelių ją tūrėję blush2.gif Gaila, kad negalima išvengti tokių dalykų, kaip šitie vaistai, bet jie padeda akivaizdžiai, bent jau mum nelankantiems darželio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 12 12, 15:37)
Maniškis užkietėjęs pelėdžiukas doh.gif aina 00.00 miegot, o parpia ilgiausiai šią savaitę rekordas 12.30 atsikėlė  tongue.gif lotuliukas.gif Bet taip pabunda 10.30  ax.gif
Nu jei mėnesį formuojamas imunitetas g.gif Aš pajutau gal po poros mėnesių, kadangi jau lyg bandė kabintis sloga, bet paslaptingai dingo, taip tris dienas kažkas buvo, o po to lyg niekur nieko. Tada ir supratau, kad veikia, nes taip tai būtume jau iki kelių ją tūrėję blush2.gif Gaila, kad negalima išvengti tokių dalykų, kaip šitie vaistai, bet jie padeda akivaizdžiai, bent jau mum nelankantiems darželio tongue.gif

O aš va laukiu nesulaukiu kada mano bent iki ryto išmiegos, jau nereikia man igai svarbu ramiai ax.gif
Na tai lauksim tada to poveikio. Na man irgi daug kas sako, kad be reikalo aš tą Ribomunyl duodu, kad paskui vaikui labai visokias alergijas iššaukia, bet abejoju, kad tokiai mažytei ištisai antibiotikai geriau. unsure.gif
Atsakyti