Įkraunama...
Įkraunama...

Rybomunl-2 geriama vakcina peršalimo ligų profila

laba laba mamuliukai mirksiukas.gif
dar po namučius mes g.gif ryt iš ryto lekiam pas okulistą dėl tų pūliukų, bet dar turiu vilties, kad kaip nors pateksim pas gastro...., nes ir pamperso reikalai man laaabai nepatinka g.gif jau ir rehydron šiandi bandau girdyt, bet.... schmoll.gif Tempa šiandi vėl kilt pradėjo doh.gif 37,7 Pradėjau antibus duot. Žiūrėsim, ką ryt pasakys.
Inga-mama, pas kokį okulistą lankotės? Mes pas Mikutienę bandysim g.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 01 28, 19:11)
  O tai kuo taip serga darzelyje? Gripas?
Siandien pagal tavo technologija surinkom sisiuka  thumbup.gif  Tik ne muiline naudojau, o plastik.dezute  thumbup.gif  Nuvezem i laboratorija, tai dabar lauksim ar isaugs kas, ar ne  g.gif
Dar noriu paklaust, o kur jus darot slapimo tyrima, ta paprasta? Privacioj klinikoj? Ko gero nebrangus tyrimas? Tik ar jus Vilniuje  ax.gif ?

jo darželyje gripas doh.gif unsure.gif , aš šlapimo tyr darau privačioj klinikoj...Klaipėdoj -Lornoj (aš iš Klaipėdos tongue.gif ), mokėdavau iki 15lt, jis paprastas ne mikrobiologinis unsure.gif ,

QUOTE(fishke @ 2008 01 28, 19:30)
Inga-mama, pas kokį okulistą lankotės? Mes pas Mikutienę bandysim  g.gif

mes pas Petkienę mirksiukas.gif, bet aš mažę pas ją vedu privačiai, toj pačioj Lornoj cool.gif , dabar mums reiktų pas ją ant Vasaros nueit ax.gif

nu nepasilabinau doh.gif Laba ryta mamai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga-mama: 29 sausio 2008 - 10:16
Sveikutės, džiugu Inga-mama kad jau sveiki drinks_cheers.gif
Fishke tikrai čia jumis negandos užpuolė unsure.gif
O su maniškiu irgi kažkas ne taip verysad.gif atsisako bet kokio maisto schmoll.gif graužia morka obuolį, bet karšto ko nors jokiais būdais burnon neįdėsi. nė pusryčių nė pietų cray.gif Liežuviukas baltut baltutėlis doh.gif ir svarbiausia viskas po tos ligoninės unsure.gif
Tik vienas džiaugsmas, vakar buvom mankštose, tai kaip ir tikėjausi neprisileido masažistės klykia kaip nuplikytas, tai ji tokia protinga moteris sako nieko, pratinsimės. Matukas pusantros valandos ištupėjo man ant rankų doh.gif kol galų gale pradėjo įsijausti, jau ir ant kamuolio pasupau ir pratimukus kelis atlikome thumbup.gif Sako išgąsdintas vaikas siaubingai blink.gif sakau žinoma po klinikų visų kateterių statymų po šiol man naktim krupčioja verysad.gif
Tai šian popiet vėl varom, tai dievuliui dėkoju, kad atsirado toks nuostabus žmogus mūsų kelį ir padės mano vaikeliui blush2.gif nes žinokit oi kokių masažiščių aptūrėję per tuos nepilnus dvejus metelius doh.gif Laukiu šiandieninės jo reakcijos į tą tetutę, kaip jis sako lotuliukas.gif vešimės obuoliukų hihihi.gif nes jį vakar vaišino, tai čepsėjo net ausytės linko tongue.gif
Kaži kur dingus Linxma25 g.gif Tisan ir Ernestukas blink.gif tikėkimės sveiki, nes po kol kas mūsų temelėje nekokios nuotaikikės 4u.gif
Atsakyti
wikonda, duok maziuj daug, daug gerti... o jus gi antibu negeret?, geru bakteriju nereik? Stebek burnyte, kad kokiu spuogeliu neatsirastu ... O gal paskutiniai kruminiai kalasi ... Oi, tokiais atvejais, tikrai simtas "gal"... doh.gif

Smagu, kad masaziste gera thumbup.gif Kai sanatorijoj Rugilei darem masaza, pirmus masazus darem, kai maze sedejo man ant keliu, o kai tekdavo apsukti prieku, tai ziurejo i kita puse, kad tik neziureti i masaziste lotuliukas.gif ... toks juokas imdavo: atseit, jei i masaziste neziures, tai jos kaip ir nera lotuliukas.gif Tik gal koki 4-a masaza atsigule doh.gif Taip pat gera masaziste buvo, kantri ir gera

O as siand.skambinau slapimo tyrimu preleminariu rezultatu, kol kas isaugo 3 kazkokios pavienes bakterijos, kuriuos sako gali buti patekusios greiciausiai imant slapima. Aisku bus tik rytoj, ar tikrai nieko neauga ... Jei viskas taip ir liks, tai reiskia jau antrus is eiles skirtus antibiotikus negersim doh.gif , nes nera reikalo... va ir pasikliauk daktarais

As tik dabar galvoju, kam ji (gydytoja) man pasake, kad tas Biseptol - ne antibiotikas schmoll.gif , tai gi antibas, nors ir silpnesnis, bet antibas doh.gif manau, taip ir turi sakyti... Pradzioj buvo juokinga, kaip vyras sako, ji zino, kad nemegstu antibu, tai jau ir nesako, bijo, kad vel neduosiu... bet dabar kazko pikta darosi, kam juos be reikalo gerti
Atsakyti
fishke, o tu ko gero nedirbi? Tiesiog bandau isivaizduoti, kaip tu tvarkaisi su savo pupom, kai suserga ax.gif ?

Ko arciau kovo pabaiga (t.y. darbo pradzia), kazko man nuotaika nekokia pasidaro, jau net pagalvoju apie vaiko priez.atostogas iki 3 metu g.gif doh.gif ... bet darbe pazadejau, kad grisiu doh.gif ... doh.gif
Va dabar, net neisivaizduoju, kaip butu, jei dirbciau.. ypac, kai vaikas tik pradeda negerai jaustis, taip svarbu pradet uzsiimti visokiom procedurom ir pan. ... nzn kaip butu ... man atrodo nei aukle, nei mociute taip ir tiek nezais, kaip as blush2.gif ax.gif ... nepiktybiskai, o tiesiog ar uzmirs ka nors, ar dar kas.... ko toliau, to daugiau tikiu, kad mamos tiesiog jaucia ko ir kada reikia jos vaikams ax.gif ...
Atsakyti
liabryt, mergaitės 4u.gif
Wikonda, mano mažei maždaug po mėnesio kai baigė vartot antibus prasidėjo pienligė doh.gif buvo panašiai kaip kad tu rašai g.gif jergau, mano panos nei kūdykystėj nei viena nesirgo tokiom liho, o še tau kad nori tokios dičkės doh.gif egerai pastebėjai, sumažėjo čia mūsų laaaabai g.gif likom tik tiek verysad.gif
Inga-mama, girėdaju, kad bene Petkienė iš visų okulistų Klp labiausiai vertinama, o ji gal kur neprivačiai dirba? Mes Lornoj tai tik pas Satkauskienę lankomės.
Lavaza, nedirbu ir tikrai dar nenorėčiau lotuliukas.gif iki kol mažei sueis 3 žadu būt namie. Pas mus ir daržas tik nuo 3 metų, o su auklėm visai kūdai doh.gif Džiaugiuos, kad pati esu su vaikais ir lygiai kaip tu galvoju blush2.gif o tvarkaus turbūt panašiai kaip ir tu, tarp tavo kinderių tik mažesnis metų skirtumas, o visa kita panašu. Sunkiausia kai suserga abi iškart doh.gif O dėl darbo mane būsimas darbdavys irgi vis paklibina, bet aš vis" ne, ne, per maža.....nerandu auklės" ir t.t. O be to ir darbas bus toks, kai net namie neis ramiai atsipūst doh.gif
Atsakyti

QUOTE(fishke @ 2008 01 30, 08:36)

Inga-mama, girėdaju, kad bene Petkienė iš visų okulistų Klp labiausiai vertinama, o ji gal kur neprivačiai dirba? Mes Lornoj tai tik pas Satkauskienę lankomės.

Aš nežinau kur Petkienė neprivačiai dirba......bet gal vaikų poliklinikoj Karoso g. unsure.gif , net nežinau....

prakalbot apie darbus: tai aš esu pati blogiausia mama unsure.gif , nes palikau Gustę kai jai buvo 6mėn (gelbėjau firmą, šeimos verslas, vietoj savęs buvau palikus mergaite dirbti, tai tokį šššš sumalė kad ojojoi..tai neiko neliko kaip vėl dirbt verysad.gif , ją prižiūrėjo auklė....tai va...ir dabar va su aukle yra...nu kai bus kitas lelius sakiau būsiu namie kiek reikės, nes yra kita panelė kuri jau pas mus dirba ir galės be manęs kapstytis, o aš atvažiuosiu patikrinsiu-suvesiu dok ir vėl pas klecka rolleyes.gif

mes nuo Pirmadienio pradedam RB cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2008 01 30, 12:23)
Aš nežinau kur Petkienė neprivačiai dirba......bet gal vaikų poliklinikoj Karoso g.  unsure.gif , net nežinau....

prakalbot apie darbus: tai aš esu pati blogiausia mama unsure.gif , nes palikau Gustę kai jai buvo 6mėn (gelbėjau firmą, šeimos verslas, vietoj savęs buvau palikus mergaite dirbti, tai tokį šššš sumalė kad ojojoi..tai neiko neliko kaip vėl dirbt verysad.gif , ją prižiūrėjo auklė....tai va...ir dabar va su aukle yra...nu kai bus kitas lelius sakiau būsiu namie kiek reikės, nes yra kita panelė kuri jau pas mus dirba ir galės be manęs kapstytis, o aš atvažiuosiu patikrinsiu-suvesiu dok ir vėl pas klecka rolleyes.gif

lotuliukas.gif žinok perskaičiau tik pajuodinus tavo geltonumą doh.gif esi gera mama ir čit man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2008 01 30, 11:23)

nerasyk nesamoniu doh.gif
manau, jei mama nedirba - tai dar nereiskia, kad ji gera mama mirksiukas.gif Isivaizduoju, kita dirbanti mama gali daugiau vaikui duoti negu ta sedinti namie.. kartais taip pat pagalvoju ar gera mama esu blush2.gif , ypac, kai visa diena prabega buities darbuose, o su vaikais ne per daugiausia uzsiimu... bet taip gi buna nevisada ax.gif smile.gif
O vaiko palikimas, tai gi ne viena namie palikai lotuliukas.gif .... mes taip pat svarstom apie aukle ateinanacia i namus, bet kai tokios aukliu kainos Vilniuje doh.gif , o be to du vaikai - tai tiesiog finansiskai neapsimoka man eit i darba doh.gif , be to kur ta aukle rast.... nzn, nzn, ziurint, kaip paskutiniu metu apserga mano zuikiai - kazko tyliai galvoju, kad man reik buti su jais g.gif ....
Atsakyti
Sveiki mamukai 4u.gif
na ir kiek daug prikalbejot biggrin.gif
mes laikomes neblogai,jei neskaityti to kad Justui liulis snarglius bega doh.gif o mane su vyru puola kitos ligos doh.gif visai nepersalimo doh.gif verysad.gif
tai va 4u.gif
ziuriu apie aukles prakalbot smile.gif na mes tai visa isbandem ir i lopsi bandem eit ir aukle turejom,tik tokia,pas kuria mes maziu vesdavom,nes nenorejom kad svetimas zmogus butu musu namuose schmoll.gif paskui ir mociuciu pagalbos prireike blush2.gif galiausiai einam i darza dabar smile.gif sakyciau geriausias variantas mirksiukas.gif
o del ligu sakyciau gal sunkiausia pradzia,veliau lengviau,serga maziau ir viskas dar labai nuo mamos poziurio ir nervines sistemos priklauso smile.gif pirmiausia reikia paciai ismokt taip nepanikuot ir nesinervint del kiekvienos slogos 4u.gif
tai va RB gersim vasario 11 4u.gif berods kartu su lavaza mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tisan: 30 sausio 2008 - 16:19
QUOTE(Tisan @ 2008 01 30, 16:19)
Sveiki mamukai  4u.gif
na ir kiek daug prikalbejot  biggrin.gif
mes laikomes neblogai,jei neskaityti to kad Justui liulis snarglius bega  doh.gif  o mane su vyru puola kitos ligos  visai nepersalimo  doh.gif  verysad.gif
tai va 
ziuriu apie aukles prakalbot  smile.gif  na mes tai visa isbandem ir i lopsi bandem eit ir aukle turejom,tik tokia,pas kuria mes maziu vesdavom,nes nenorejom kad svetimas zmogus butu musu namuose  schmoll.gif  paskui ir mociuciu pagalbos prireike  blush2.gif  galiausiai einam i darza dabar  smile.gif  sakyciau geriausias variantas  mirksiukas.gif
o del ligu sakyciau gal sunkiausia pradzia,veliau lengviau,serga maziau ir viskas dar labai nuo mamos poziurio ir nervines sistemos priklauso  smile.gif  pirmiausia reikia paciai ismokt taip nepanikuot ir nesinervint del kiekvienos slogos
tai va RB gersim vasario 11  4u.gif  berods kartu su lavaza  mirksiukas.gif

Laikykites 4u.gif , tikiuosi nieko rimto

Mes taip pat turejom superine aukle, pas kuria vezdavom vaika. Bet ji taip pat turi tokia pat kruopa, kaip ir mano dukra... tai kai susirgdavo, truputi komplikavosi, tai gi nevesi sergancio vaiko pas sveika vaika, o be to kai Nedas suserga, vis vien reik nedarbingumus imt... kai imdavau nedarbinguma, tai ir Rugiles nevezem pas aukle (nors kelis kart vezem), nes truputi absurdiska, pati namie su vaiku, gaunu tik pasalpa, o kitas vaikas pas aukle doh.gif ... tai toks vargelis ir jai su mumis buvo, ji gi taip pat ne savo malonumui apsieme vaikuti ziureti doh.gif
Del to dabar ir galvoju, kad reik ateinancios i namus, kad jei butu reikalas - abu ziuretu, nepriklausomai nuo to ar serga ar ne ax.gif

variantas, ir Rugile vest i darzeli, bet jauciu, kad jei abu eis i darza, tai sedesiu pastoviai su nedarbingumais namuose... jau noriu ne seip tiesiog iseit i darba, o jei dirbt - tai dirbt, o ne sedet kas 2 savaites su nadarbingumais ax.gif
Atsakyti
liabutis mirksiukas.gif
Tisan bigsmile.gif Šimtas metų biggrin.gif Judu sveikit, o mažiui snarglį šluostyk mirksiukas.gif
Kažko nesimiegojo šįryt, nuo 6 lakstau doh.gif O mes RB jau baigsim kitą mėnesiuką, nuo 18 d geriam g.gif
Atsakyti