QUOTE(remini @ 2008 03 20, 08:30)
Aplankem isparduotuves (vazinejom su metro is vieno galo i parduotuve i kita), buvau issitraukusi adresiu is interneto, taciau siuo metu neturiu uzrasu ir negaliu tiksliai pasakyti. Bet isparduotuves buvo tiek garsiausiu dizainieriu, tiek maziau zinomu firmu. Buvome siose g-vese: Buenos Aires (tai pati ilgiausia parduotuviu gatve), Solferino, patiko parduotuves Torino ir Ticinese gatvese.
Siaip, praktiskai bet kur Milane ispardavimu metu labai dideles nuolaidos, daug kas tikrai labai pigiai (nekalbu, zinoma, apie D ir G, Versace ir t.t., bet ir ju kainos labai numustos, o lyginant su LT tai... ir nera ka lyginti

): Vyras geriausius odinius batus, stilingus nusipirko uz 30 euru,kai LT 200 LT uz jam "mazdaug " patinkancius batus atrode laaaabai pigu

Dvejas poras dzinsu, kai LT sau neprisitaikydavo, isrankus mat

As net 3 rankines nusipirkau

, kur LT nei tokio stiliaus nei uz tokia kaina nerasciau ir dar kol kas nemaciau

Dvi poras batu nusipirkau ir gan orginaliu

Paltuka-svarkeli pavasarini, kuri isimylejau

Na ir dar visokiu nieku .... Jei taip iskiriant, ten labiausiai verta pirkti (na bent kai mes buvom ir is to ka aplankem) odos gaminius, t.y. batus, rankines, odines striukes ir t.t. na buvo ir daugiau rubu, batu kas patiko, bet paprasciausiai nebebudavo dydziu
Bet nutarem, kad dar butinai vaziuosim. Po kelioniu i uzsieni praradom nora LT pirkti bet ka, nes kainos tai uzkeltos, o kartais nusipirkus koki orginalesni ruba ar batu pora turi "bijoti", kad i vakareli su tokiu neateitu kita ir pan.
Papildyta:
QUOTE(roki @ 2008 03 20, 10:48)
Mes pernai buvome Paryziuje, o siemet ka tik grizome is Romos. Tai mus Paryzius, kaip miestas, patiko labiau ir zymiai

. Taip, Roma turi zymai daugiau ka "parodyti" (vien Vatikanas!!!), bet ji mums pasirode daug purvinesne, maziau zalia ir be romantikos dvasios. Nors siaip esu isitikinusi, kad ispudziai apie sali, miesta daugiausia priklauso ne nuo objektyviu dalyku, o nuo subjektyviu aplinkybiu (nuotaikos, kai lankaisi, tarpusavio santykiu, nuovargio, mazyciu staigmenu, netiketos sekmes kazka pamatyti, susitikti, uzuosti, paragauti, lukesciu ir tt). Gal tos subjektyvios aplinkybes ir leme, kad Milanas mums apsoliuciai buvo uzsidetas + ir tiek (net katedra nepasirode super super ispudinga (Paryziaus man asmeniskai daug labiau patiko)
Labai idomu, kokie jusu bus ispudziai po Paryziaus ir kuris miestas jums bus mielesnis

butinai parasysiu nuomone... Man paciai labai smalsu. Nors turbut patiks man tas Paryziu, kadangi vaziuojame gimimo dienos pamineti dviese , romantiskai praleisti laika... Galvojame pasirinkti sventine vakariene arba Eifelyje, arba laive

nusprendeme pinigus, kuriuos butume skyre jubiliejaus baliui, isleisti kelionei. Tai kaip gi gali nepatikti
Beja, gal kas esate vakarieniave Eifelyje ar laive ir galetumete patarti kur geriau, romantiskiau,ispudingiau ir pan.

Teko metiniu proga vakarieniauti Helsinkyje laive, tai labai patiko

nors cia jau

,todel atsiprasau- per daug isijauciau