Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

QUOTE(vassara @ 2008 01 27, 11:45)
babycentre ir pirkau  g.gif tik va, kad i Vilniu labai retai vaziuojam. o nenaudojam, del to, kad su miegmaisiu ir ziemine striuke, mano vaikas netelpa i vezima.  doh.gif be miegmaisio toli nepavazinesi, jei kur arti tai pesciom einam  mirksiukas.gif

Tai mes irgi ne iš Vilniaus, tai kol prisiruošėm doh.gif specialiai dėl vežimo nesinorėjo važiuot schmoll.gif
O tai dabar kai tokia žiema tai kaip ir nereikia to miegmaišio, aš tai nevisada miegmaišį naudoju, o kartais rengiu ploniau ir tada jau sodinu mažių į miegmaišį. Priklauso nuo to kur važiuojam ir kiek užtruksim.
Atsakyti
QUOTE(Gitta @ 2008 01 28, 15:46)
Tai mes irgi ne iš Vilniaus, tai kol prisiruošėm  doh.gif specialiai dėl vežimo nesinorėjo važiuot  schmoll.gif 
O tai dabar kai tokia žiema tai kaip ir nereikia to miegmaišio, aš tai nevisada miegmaišį naudoju, o kartais rengiu ploniau ir tada jau sodinu mažių į miegmaišį. Priklauso nuo to kur važiuojam ir kiek užtruksim.

nu jei netoli ir vaikas nemiega, tai sutinku, kad be miegmaisio galima, bet jei vaziuot toliau, tai vaikis uzmiega. o nejudant gi zymiai salciau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2008 01 28, 14:59)
nu jei netoli ir vaikas nemiega, tai sutinku, kad be miegmaisio galima, bet jei vaziuot toliau, tai vaikis uzmiega. o nejudant gi zymiai salciau.  doh.gif

drinks_cheers.gif mes ilgesnių pasivaikščiojimų be miegmaišiuko neįsivaizduojam
Gaila, kad netelpat unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2008 01 27, 16:45)
sorry, nezinau kokie namai pilaitej  biggrin.gif bet kai pas drauge kartais vaziuodavau, tai i paprasto dvylikaukscio namo lifta Buzzas netilpdavo. doh.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif
O gal dar kas nors zino apie Buzza? t.y. ar telpa i lifta? man sake ratas nesunkiai nusiima. tai negi pastoviai purvais terliosius? jau geriau koki telpanti nusipirkt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2008 01 28, 19:12)
Aciu uz atsakyma  4u.gif
O gal dar kas nors zino apie Buzza? t.y. ar telpa i lifta? man sake ratas nesunkiai nusiima. tai negi pastoviai purvais terliosius? jau geriau koki telpanti nusipirkt  unsure.gif

bandziau nuemus rata ivaziuot i lifta wink.gif netilpo vistiek lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai kokio cia dydzio liftas? blink.gif lotuliukas.gif
Na bet reiketu daugiau nusiskundimu pasiskaityt, kad nuspresciau ar noriu kasdien tampyti vezimeli ant kupros lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2008 01 28, 18:12)
Aciu uz atsakyma  4u.gif
O gal dar kas nors zino apie Buzza? t.y. ar telpa i lifta? man sake ratas nesunkiai nusiima. tai negi pastoviai purvais terliosius? jau geriau koki telpanti nusipirkt  unsure.gif

Turi pasimatuot kiek pas tave atsidaro liftas. Pamatavau, tai nuo vieno iki kito Buzz'o rato 65 cm, tai ir lifto durys turi tiek atsidaryti. Jei neatsidaro, tai tikrai neverta vargti, geriau paieškoti kitokio vežimo. Triračiai vežimukai platesni dėl stabilumo, tada vertėtų rinktis keturratį.

QUOTE(vassara @ 2008 01 28, 18:23)
bandziau nuemus rata ivaziuot i lifta wink.gif netilpo vistiek  lotuliukas.gif

Įsivaizduoju, turėjo gerai atrodyti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gintute3 @ 2008 01 28, 09:33)
Labas rytas,

Noreciau kreiptis i kaunietes  smile.gif  arba i tas, kurios buvote ir pirkote kauno bazese  nestuke.gif  drabuzius. Ar galima ten nusipirkti dzinsus (normalius) ir kokia paytikslaii kaina?

Sveikos, pati ieškausi Buzzo ir žiūrinėjausi geriausius variantus. Taigi turiu tokį pasiūlymą mamytėms. Susisiekiau su viena parduotuve, jie prekes gauna tiesiogiai iš tiekėjų ir man pasiūlė tokį variantą: perkant penkis kompletukus Quinny Buzz: sportinuką, lopšiuką ir auto-kėdelę, jie mums padarytų neblogą nuolaidą. Spalvas išsirinksit kokias norėsite, pristatymas nemokamas, tiesa pristatytų man į Kauną. Visas kompektas su jį duodama garantine priežiūra kainuotų 2400 lt, čia naujos Top Line serijos Buzz'ai. Ar atsiratsų norinčių prisijungti? Pardavėjams užtikrintai aš turiu atsakyti iki kitos savaitės, vadinasi per šią savaitę su norinčiomis mamytėmis reiktų suderinti spalvytes ir, manau, pasirašyti kažkokias sutartėles, kad Jūs tikrai gausite prekes ir pan. Ar atsirastų norinčių? Man reikia penkių mamyčių. Parduotuvėje toks kompletas kainuoja berods 2700 kažkas panašaus, vis tiek apsimoka, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 01 28, 21:54)
Sveikos, pati ieškausi Buzzo ir žiūrinėjausi geriausius variantus. Taigi turiu tokį pasiūlymą mamytėms. Susisiekiau su viena parduotuve, jie prekes gauna tiesiogiai iš tiekėjų ir man pasiūlė tokį variantą: perkant penkis kompletukus Quinny Buzz: sportinuką, lopšiuką ir auto-kėdelę, jie mums padarytų neblogą nuolaidą. Spalvas išsirinksit kokias norėsite, pristatymas nemokamas, tiesa pristatytų man į Kauną. Visas kompektas su jį duodama garantine priežiūra kainuotų 2400 lt, čia naujos Top Line serijos Buzz'ai. Ar atsiratsų norinčių prisijungti? Pardavėjams užtikrintai aš turiu atsakyti  iki kitos savaitės, vadinasi per šią savaitę su norinčiomis mamytėmis reiktų suderinti spalvytes ir, manau, pasirašyti kažkokias sutartėles, kad Jūs tikrai gausite prekes ir pan. Ar atsirastų norinčių? Man reikia penkių mamyčių. Parduotuvėje toks kompletas kainuoja berods 2700 kažkas panašaus, vis tiek apsimoka, ar ne?

as busiu atsargi pikeja, ir pirksiu ti pardduotuvej. nes pirksiu viska su 15%nuolaida, o be to as ketinu pirkt BUZZ 4 ,tokio kaip ir nesiulao ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 01 29, 12:52)
as busiu atsargi pikeja, ir pirksiu ti pardduotuvej. nes pirksiu viska su 15%nuolaida, o be to as ketinu pirkt BUZZ 4 ,tokio kaip ir nesiulao ax.gif

Tai ten irgi parduotuvė smile.gif Fainai būtų susirinkti ir pirgiau pirkti, bet jaučiu neatsiras norinčių g.gif
Atsakyti
Siaip tai 300 lituku nuolaida, kooperuojantis penkiene, yra gana juokinga.
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 01 29, 14:01)
Siaip tai 300 lituku nuolaida, kooperuojantis penkiene,  yra gana juokinga.

Bet vis į kišenę, nes aš vis tiek pirksiu Buzz.
Atsakyti