QUOTE(Deborah @ 2008 01 24, 14:29)
QUOTE(Jura_j @ 2008 01 24, 15:12)
tevams sis vezimelis yra labai patogus, nes lengvas, manevringas ir stilingas.
Vis renkam, renkam vezimus: BUZZ, SPEEDY arba kas kitka, lengvesnis-sunkesnis, o vistiek kai vaikui net metuko nėra, jau parduodame ir perkame mažiuką sportinuką
QUOTE(mrs_mike @ 2008 01 24, 15:27)
Vis renkam, renkam vezimus: BUZZ, SPEEDY arba kas kitka, lengvesnis-sunkesnis, o vistiek kai vaikui net metuko nėra, jau parduodame ir perkame mažiuką sportinuką

savo dukros Buzza pardaviau likus 1 menesiui iki jos 2-ojo gimtadienio, nepirkau jokio papildomo sportinuko. man BUZZo buvo "per akis".
QUOTE(Deborah @ 2008 01 24, 14:42)
savo dukros Buzza pardaviau likus 1 menesiui iki jos 2-ojo gimtadienio, nepirkau jokio papildomo sportinuko. man BUZZo buvo "per akis".
Aš irgi Buzz'o iki 2 metukų planuoju neparduoti
Sveikos 
Manot už naujos kolekcijos Buzz 3 labai gero stovio vežimėlį dera mokėti 1700 lt? Ar geriau jau naują pirkti?
Manot už naujos kolekcijos Buzz 3 labai gero stovio vežimėlį dera mokėti 1700 lt? Ar geriau jau naują pirkti?
QUOTE(Keiti @ 2008 01 25, 19:08)
Sveikos 
Ziurint kas ieina i to vezimelio komplektacija? Jei sportine dalis+dreamis ir jei dar auto kedute tai fantastika, zinoma jeitikrai stovis geras!
QUOTE(Deborah @ 2008 01 26, 10:46)
Ziurint kas ieina i to vezimelio komplektacija? Jei sportine dalis+dreamis ir jei dar auto kedute tai fantastika, zinoma jeitikrai stovis geras!
Taip viskas įeina, o stovis tikrai geras, vadinasi reikia susimąstyti
QUOTE(Keiti @ 2008 01 26, 11:34)
Jei stovis tikrai geras, tai neverta net mastyti, griebk greiciau
ka galit pasakyti gero ar blogo apie Quinny zapp?
QUOTE(Noja78 @ 2008 01 26, 14:09)
ka galit pasakyti gero ar blogo apie Quinny zapp?
Paskaitykit visą temą, moterys tikrai daug prirašė tiek apie Buzz, tiek apie Zapp
Na o aš noriu pasidžiaugti
Mūsų buzz'as buvo pradėjęs girgždėti, iš pradžių tik rankena, po to ir ratai, pradėjo neužsifiksuoti kojų atrama
, sumąstėm nuvežti sutvarkyti, juk garantiją duoda 2 metams. Nu ir kaip sutvarkė tai atsidžiaugt negalim, ne tik, kad niekur negirgžda, bet dar ir lengviau važiuoja
kaip naujas
Mūsų buzz'as buvo pradėjęs girgždėti, iš pradžių tik rankena, po to ir ratai, pradėjo neužsifiksuoti kojų atrama