Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

QUOTE(Deborah @ 2008 01 24, 14:29)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  va kiek prirasiau, tai iseitu kad daugiau privalumu Speedyje, bet man visvien, as rinksiuos Buzza. Uztai kad myliu ji wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bandysiu ir aš apžiūrėti abu variantus, gal kurį įsimylėsiu..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2008 01 24, 15:12)
tevams sis vezimelis yra labai patogus, nes lengvas, manevringas ir stilingas.

drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vis renkam, renkam vezimus: BUZZ, SPEEDY arba kas kitka, lengvesnis-sunkesnis, o vistiek kai vaikui net metuko nėra, jau parduodame ir perkame mažiuką sportinuką tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs_mike: 24 sausio 2008 - 14:27
QUOTE(mrs_mike @ 2008 01 24, 15:27)
Vis renkam, renkam vezimus: BUZZ, SPEEDY arba kas kitka, lengvesnis-sunkesnis, o vistiek kai vaikui net metuko nėra, jau parduodame ir perkame mažiuką sportinuką tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

savo dukros Buzza pardaviau likus 1 menesiui iki jos 2-ojo gimtadienio, nepirkau jokio papildomo sportinuko. man BUZZo buvo "per akis".
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 01 24, 14:42)
savo dukros  Buzza pardaviau likus 1 menesiui iki jos 2-ojo gimtadienio, nepirkau jokio papildomo sportinuko. man BUZZo buvo "per akis".

drinks_cheers.gif
Aš irgi Buzz'o iki 2 metukų planuoju neparduoti schmoll.gif Dabar ir sėdi labai noriai, tik dairosi visur, ir užmiega. O ir man labai patogus jis. Labai mylim savo Buzz'ą wub.gif Aš planuoju, bet va neaišku kaip bus, kaip pradėsim vaikščiot, neaišku kiek jame sėdėsim g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Manot už naujos kolekcijos Buzz 3 labai gero stovio vežimėlį dera mokėti 1700 lt? Ar geriau jau naują pirkti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 01 25, 19:08)
Sveikos smile.gif
Manot už naujos kolekcijos Buzz 3 labai gero stovio vežimėlį dera mokėti 1700 lt? Ar geriau jau naują pirkti? blush2.gif

Ziurint kas ieina i to vezimelio komplektacija? Jei sportine dalis+dreamis ir jei dar auto kedute tai fantastika, zinoma jeitikrai stovis geras!
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 01 26, 10:46)
Ziurint kas ieina i to vezimelio komplektacija? Jei sportine dalis+dreamis ir jei dar auto kedute tai fantastika, zinoma jeitikrai stovis geras!

Taip viskas įeina, o stovis tikrai geras, vadinasi reikia susimąstyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 01 26, 11:34)
Taip viskas įeina, o stovis tikrai geras, vadinasi reikia susimąstyti bigsmile.gif

Jei stovis tikrai geras, tai neverta net mastyti, griebk greiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
ka galit pasakyti gero ar blogo apie Quinny zapp?
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2008 01 26, 14:09)
ka galit pasakyti gero ar blogo apie Quinny zapp?

Paskaitykit visą temą, moterys tikrai daug prirašė tiek apie Buzz, tiek apie Zapp wink.gif
Atsakyti
Na o aš noriu pasidžiaugti thumbup.gif
Mūsų buzz'as buvo pradėjęs girgždėti, iš pradžių tik rankena, po to ir ratai, pradėjo neužsifiksuoti kojų atrama unsure.gif , sumąstėm nuvežti sutvarkyti, juk garantiją duoda 2 metams. Nu ir kaip sutvarkė tai atsidžiaugt negalim, ne tik, kad niekur negirgžda, bet dar ir lengviau važiuoja thumbup.gif kaip naujas hihihi.gif
Atsakyti