Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

QUOTE(Emilija44 @ 2008 04 27, 05:39)
Na mes vazinejam Quinny Buzz 3 ,tai lopsiukas nedidutis , o musus maziukas gime 4kg 57 cm didelis vyrukas  biggrin.gif  tai dabar mum 3 men jau ir ziuriu kad iki puses metu mes ten neisiteksim tikrai jei sparciai augs vaikutis  g.gif  siaip visi Quinny lopsiai nediduciai , va toks ju ir munusas .

va va kaip ziurinejau man ju lopsiukas patiko labiau nei bugaboo delto kad platesnis, bet va ilgiu bugaboo ilgesnis ale siauresnis doh.gif na ir reziume turiu bugaboo ilgiu jis dar tilptu bet va siaura ten gulet, nes mano vaikas miega atmetes rankas i virsu taip kad zodziu mes jau sedim sedimoj dali vienaip ar kitaip nebenaudoju lopsio bugaboo ir delto kad jau 4 menesiu vaikas labiau nori stebet aplink o ne ziuret i dangu, todel perdariau i sedima tai pakreipiu i pusiau sedima pozicija ziurineja sau sekmingai kas patinka, nori miegot pakreipkpiu ad miegotu ir t.t.t. nes lopsiuke jei nemiega turi tasyt ant ranku nes nenori juk gulet ilgai lauke ir ziuret i dangu smile.gif o dar jei turi dar viena pypli salia tai kur ten pribegiosi 4u.gif
Atsakyti
Vaje, jau galva susisuko. Mano leliukas gims dar tik lapkričio pradžioje, tad teks visą žiemą lopšyje praleisti, tai ir idomu ar užteks g.gif O beje, kaip buzz 3 pravažumas žiemą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuncia @ 2008 06 04, 13:45)
Vaje, jau galva susisuko. Mano leliukas gims dar tik lapkričio pradžioje, tad teks  visą žiemą lopšyje praleisti, tai ir idomu ar užteks  g.gif O beje, kaip buzz 3 pravažumas žiemą?  g.gif

sveika, mes gime sausio 1 diena ir vazinejomes su buzz 3 visa ziema iki dabar, gerai rieda esu patenkinta kad pasirinkau butent toki vezima
Atsakyti
Mes gime gruodi ir i lopsiuka tilpom iki 5men.(lopsiukas Dreami)o gimem 4,5kg.
Atsakyti

! 
- Prekyba, reklama bei skelbimai šiame skyrelyje yra draudžiami (tiek temos viduje, tiek pavadinime ir kt.). Už šios taisyklės nesilaikymą bus skiriami įspėjimai. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt
Atsakyti
Ar būna ant buzz lopšiuko kokia apsauga nuo saulės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edvinytė @ 2008 06 07, 17:35)
Ar būna ant buzz lopšiuko kokia apsauga nuo saulės?  ax.gif

buna tik apsauga nuo lietaus ir tinklelis nuo vabalu. nuo saules galima nusipirkti sketi, kuris tvirtinasi prie remo wink.gif
Atsakyti
Norejau jusu paklausti ka manot apie Zapp. Turejom speedy pardavem mazei pradejus vaiksciot, nes jame nebuvo pilnai sedimos padeties ir ji nebenorejo jame sedet. Lauke ilgai nemiegam, tad neieskau vezimo miegui. Bet jei pusvalanduka nulus, manau ir zappe numigt galima (kaip ir autokedutej tongue.gif ) g.gif kitas variantas kuri ziurineju yra BBC VIT. Tai va galvoju kuris is tu vezimeliu patogesnis vaikuciui, nes mamai atrodo patogus abu, labai lengvi ir lengvai susilanksto g.gif, kuris kazi lengviau vaziuoja, kuriame vaikuciui patogiau sedet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 08 birželio 2008 - 10:24
sveikos,

nusipirkom naudota quinny buuz. norejau paklausti ar lopsys turi but pasvires ar ant remo turi tiesiai stovet?ir ar juda truputeli ar isistato ir turi nejudet?
gal suprasit ka noriu paklaust? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Secretos @ 2008 06 08, 19:26)
sveikos,

nusipirkom naudota quinny buuz. norejau paklausti ar lopsys turi but pasvires ar ant remo turi tiesiai stovet?ir ar juda truputeli ar isistato ir turi nejudet?
gal suprasit ka noriu paklaust?  blush2.gif

del pasvirimo, gal labai minimaliai, o kad juda tai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2008 06 09, 10:05)
del pasvirimo, gal labai minimaliai, o kad juda tai taip  mirksiukas.gif

na ikelsiu nuotraukyte matosi kad lopsio galas truputi zemiau nei ta vieta kur galvyte ar taip turi but ar as tiesiog labai jau priekabiauju prie to vezimo? blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Secretos: 09 birželio 2008 - 11:52
Taip turi būt,mūsų taip pat pasviręs mirksiukas.gif
Atsakyti