Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

QUOTE(Edvinytė @ 2008 06 20, 16:19)
Nuo kelių mėnesių vežiojat leliukus buzo sportinuke?

Nuo 6 mėn. mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kuri mamyte noretu parduoti Dreami lopsi raudona?
stai toki,a?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gitta @ 2008 06 20, 17:05)
Nuo 6 mėn.  mirksiukas.gif

Turbūt anksčiau ir negalima,nes nelabai tiesiai vaikelis ten guli ax.gif
Labai jau nenori mūsų mažiukas lopšij gulet,pagalvojau gal sportinuke jam bus įdomiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edvinytė @ 2008 06 20, 23:18)
Turbūt anksčiau ir negalima,nes nelabai tiesiai vaikelis ten guli  ax.gif
Labai jau nenori mūsų mažiukas lopšij gulet,pagalvojau gal sportinuke jam bus įdomiau  blush2.gif

Negalima ankščiau, nėra gulimos padėties. Buvo ir mums toks laikas, kai lopšyje gulėt mažius nenorėjo, o į sportinuką buvo per anksti. Bet mes radom išeitį, ant ratų dėdavau automobilinę kedutę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitta @ 2008 06 21, 17:14)
Negalima ankščiau, nėra gulimos padėties. Buvo ir mums toks laikas, kai lopšyje gulėt mažius nenorėjo, o į sportinuką buvo per anksti. Bet mes radom išeitį, ant ratų dėdavau automobilinę kedutę  thumbup.gif

Mes bandem kedutėj,bet man atrodo kad leliukas ten labai susirietęs guli doh.gif
o ir vežioti ilgiau kaip dvi valandas kėdutėj negalima verysad.gif
Atsakyti
Labai jau gundausi Quinny buzz vezimukais wub.gif , kuris patogesnis senesnio modelio ar naujesnis sportinukas? g.gif lopsiai turbut visi vienodi g.gif
Atsakyti
mes kaip tikri Quinny fanai bigsmile.gif turim freestyla , buzz ir zapa thumbup.gif visi man jie nerealus bigsmile.gif visus pirkciau ir dar karta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytee: 25 birželio 2008 - 22:52
Mamkos,patarkit ka daryti....uzsisakiau internetu vezimeli Quinny Speedy SX.Vezimeli uz keliu dienu jau turi atvezti ir tik dabar pastebejau,kad jis be lanko doh.gif Nu sakes galvoju kaip tas vaikas mano dabar ten sedes.Mes turime universala,tai pasidarydavau sportini su lanku,i kuri mazoji isikibdavo,bet jis prastas:sunkus,girgzda,nemanevringas ir t.t.tad nusprendziau geresni isigyti.Ar nebusiu padariusi klaidos???Patarkit,kas toki turit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2008 06 27, 14:56)
Mamkos,patarkit ka daryti....uzsisakiau internetu vezimeli Quinny Speedy SX.Vezimeli uz keliu dienu jau turi atvezti ir tik dabar pastebejau,kad jis be lanko  doh.gif  Nu sakes galvoju kaip tas vaikas mano dabar ten sedes.Mes turime universala,tai pasidarydavau sportini su lanku,i kuri mazoji isikibdavo,bet jis prastas:sunkus,girgzda,nemanevringas ir t.t.tad nusprendziau geresni isigyti.Ar nebusiu padariusi klaidos???Patarkit,kas toki turit  blush2.gif

ta prasme, be buomo?
yra pirkti tokiu zaisliniu buomeliu, kurie tvirtinasi prie vezimo remo wink.gif
Atsakyti
Net nezinau zinok kaip jis vadinasi g.gif Na toks lankas,kuris buna beveik ant kiekvieno sportinuko.Kai vaikas sedi vezime paprastai i ji isikimba. Net neisivaizduoju kaip vaikas be jo sedes,na gal man tik taip atrodo,kad jis l.reikalingas,bet kad pirkdama neapsiziurejau tai faktas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hoffnung: 27 birželio 2008 - 14:23
QUOTE(Gitta @ 2007 11 20, 08:11)
user posted image

Galima jį parsisiūsti iš  Mothercare

niu va cia temos pradzioj buvo sneketa wink.gif va toks tiktu vietoj buomo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2008 06 27, 16:35)
niu va cia temos pradzioj buvo sneketa wink.gif va toks tiktu vietoj buomo  4u.gif

Dekui uz info.manau reikes tokio paieskoti,jei l.jo truksim smile.gif
Atsakyti