Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

QUOTE(MagnolijaB @ 2008 07 11, 12:12)
tai tuomet geriau buzza, žymiai gražiau ant jo lopšys atrodo, bent jau man, nes speedi'je nenusiima pakojukas, bet buzze nėr krepšio....

buzas gal ir grazus,bet man tas priekinis ratas (mazas ir nepripuciamas) nu kazkas panasaus kai su maximos vezimeliu isvaziuoji is parduotuves ir pradeda kratytis vaziuojant per trinkeles. na jis tikrai kaipsakant tik "autobanais" vazinetis o ne musu lietuviskais keliais.
Atsakyti
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2008 07 11, 13:45)
buzas gal ir grazus,bet man tas priekinis ratas (mazas ir nepripuciamas) nu kazkas panasaus kai su maximos vezimeliu isvaziuoji is parduotuves ir pradeda kratytis vaziuojant per trinkeles. na jis tikrai kaipsakant tik "autobanais" vazinetis o ne musu lietuviskais keliais.

man nesikratydavo g.gif
Atsakyti
man ir tas mažiukas ratukas ne toks simpatiškas, noris man speedi nors tu ka doh.gif pasakykit man RIMTA argumenta del ko jo neturečiau pirkt, arba minusa koki, nes jei ne, tai šiandien nuleksiu ir nusipirksiu doh.gif bigsmile.gif
Papildyta:
tiesa, dar norejau paklaust, ar 2007 ir 2008 metu modeliukai skiriasi ar tik spalvos g.gif 2007 m modeliams dabar nuolaida, o ir nepatinka man šių metu melynos ir raudonos spalvos blush2.gif
patarkit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZANUSSI @ 2008 07 11, 14:01)
man ir tas mažiukas ratukas ne toks simpatiškas, noris man speedi nors tu ka  doh.gif pasakykit man RIMTA argumenta del ko jo neturečiau pirkt, arba minusa koki, nes jei ne, tai šiandien nuleksiu ir nusipirksiu  doh.gif  bigsmile.gif
Papildyta:
tiesa, dar norejau paklaust, ar 2007 ir 2008 metu modeliukai skiriasi ar tik spalvos  g.gif 2007 m modeliams dabar nuolaida, o ir nepatinka man šių metu melynos ir raudonos spalvos  blush2.gif
patarkit  ax.gif

jai gyveni kaime ar statybvietej kur nera asvalto geriau pirk "TUTIS" (minkstas kaip Mersedesas), o jai mieste tai pirk speedi. skitrumu nepastebejau tarp siumetu modelio ir ankstesnio. sakyciau senesniu spalvos sodresnes, blizgesnes.
Atsakyti
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2008 07 11, 14:06)
jai gyveni kaime ar statybvietej kur nera asvalto geriau pirk "TUTIS" (minkstas kaip Mersedesas), o jai mieste tai pirk speedi. skitrumu nepastebejau tarp siumetu modelio ir ankstesnio. sakyciau senesniu spalvos sodresnes, blizgesnes.

gyvenam nuosavame name, bet aplinka sutvarkyte, nestatybviete ax.gif be to, daznai megstam iki miesto palekt ar iki parduotuves. man graži preitu metu žalsva spalvyte, tokia lyg aukso rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ZANUSSI @ 2008 07 11, 15:01)
man ir tas mažiukas ratukas ne toks simpatiškas, noris man speedi nors tu ka  doh.gif pasakykit man RIMTA argumenta del ko jo neturečiau pirkt, arba minusa koki, nes jei ne, tai šiandien nuleksiu ir nusipirksiu  doh.gif  bigsmile.gif
Papildyta:
tiesa, dar norejau paklaust, ar 2007 ir 2008 metu modeliukai skiriasi ar tik spalvos  g.gif 2007 m modeliams dabar nuolaida, o ir nepatinka man šių metu melynos ir raudonos spalvos  blush2.gif
patarkit  ax.gif

Jei jums nereik sportinuko, tai speedi rėme kaip ir nematau jokių trūkumų, nebent man nepatiko, kad rankenos aukštis reguliuojasi ištraukiant į viršų, bet manau, kad tai pripratimo reikalas... Nors galiu dar vieną trūkumą quinnių pasakyt, kas liečia lopšiukų tvirtinimą, tiek speedžio, tiek mano freestylerio tvirtinimas išsiklebėjo ir ilgainiui gavosi, kad vaiko galvytė kažkiek žemiau už kojytes, mane tai labai nervino....
Atsakyti
Aš irgi prie quinny fanų rolleyes.gif
išsirinkau buzz'ą, nes jis kompaktiškesnis už speedi ir sportinuko kėdė man atrodo patogesnė.
bet iš visų quinny tai turbūt freestyle patogiausias ir minkščiausias. tik labai jau daug vietos užima ir labai sunkus doh.gif mes tokį turėjom pirmam vaikui. vis dar jį su nostalgija prisimenu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2008 07 09, 14:34)
Koks automobilis pas jus?

Toyota Corolla smile.gif

telpa ir lieka vietos dar bagažinėje.

dėl nuolaidų nežinau, bet man su Supermamos korta žadėjo 5% nuolaidą, tai gausis visai neblogai.

užsisakiau violetinį, iš naujos kolekcijos taip gaunasi g.gif

va tokį:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 07 11, 17:03)

Nu šitas superinis man thumbup.gif bet mūsų neprastesnis tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
klausykit, o kaip yra su dreami tvirtinimu mašinoje?
jie tikrai neistvirtina? ir diržų leliukui prisegti neišeina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 13 liepos 2008 - 19:26
QUOTE(Galadrielė @ 2008 07 13, 20:26)
klausykit, o kaip yra su dreami tvirtinimu mašinoje?
jie tikrai neistvirtina? ir diržų leliukui prisegti neišeina?

Lopsys specialiai masinoje nesitvirtina
Atsakyti
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2008 07 13, 22:00)
Lopsys specialiai masinoje nesitvirtina

Bet galima užtvirtint, bet sunku paaiškint g.gif
Atsakyti