Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

QUOTE(Nosferatu @ 2008 07 13, 22:03)
Bet galima užtvirtint, bet sunku paaiškint  g.gif

Apsivertus masinai manau nekas butu su tokiu tvirtinimu ir su paciu vaiku, saugiausia butu vezti keduteje kuri tikrai yra skirta nuo gimimo, o ne tik parasyta ,kad nuo gimimo,o akivaizdziai matosi,kad vaikas zalojamas, o jai neturite tinkamos kedutes ir bijote patirti avarija (nezinai kada nutiks) nuo kelioniu geriau susilaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2008 07 13, 22:13)
Apsivertus masinai manau nekas butu su tokiu tvirtinimu ir su paciu vaiku, saugiausia butu vezti keduteje kuri tikrai yra skirta nuo gimimo, o ne tik parasyta ,kad nuo gimimo,o akivaizdziai matosi,kad vaikas zalojamas, o jai neturite tinkamos kedutes ir bijote patirti avarija (nezinai kada nutiks) nuo kelioniu geriau susilaikyti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2008 07 13, 22:13)

Sutinku visiškai, aš turėjau maxi-cosi kedute, ir tik su ją vežiojau savo vaiką. Bet jau manęs mokyti nereikia tikrai, žinau kas yra saugumas. Bet galimybė yra pritvirtinti quinny dream lopšį, jai neturi kurį tai mama klausė kėdutės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 07 13, 23:12)
Sutinku visiškai,  aš turėjau maxi-cosi kedute, ir tik su ją vežiojau savo vaiką. Bet jau manęs mokyti nereikia tikrai, žinau kas yra saugumas. Bet galimybė yra pritvirtinti quinny dream lopšį, jai neturi kurį tai mama klausė kėdutės  mirksiukas.gif

na tokio lapsio pritvirtinimas gelbetu tik nuo staigesnio stabdymo. esu sudalyvaves dideleje avarijoje kurioje zuvo zmogus ir zinau kas tai per jausmas ir kas yra saugu,o kas ne.
Atsakyti
na, aš žinau, kad bebe confort ir chicco lopšiai tvirtinasi mašinoj - jie turi spec. laikiklius. ir lopšiuko viduje yra diržiukai vaikučiui prisegti. Todėl man ir iškilo klausimas apie dreami, ar yra tokia galimybė.
tos kėdutės labai faina, ir pirmas vaikas joje užaugo, bet mačiau, kad kai buvo visai mažas, ilgesnės kelionės buvo per didelė kančia. tai visą vasarą, kol buvo karšta ir buvo mažas, pravažinėjo lopšyje.
bet man norėtųsi daugiau saugumo, nes senesnio modelio dreami tikrai nesitvirtino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 14 liepos 2008 - 08:13
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2008 07 13, 23:50)
na tokio lapsio pritvirtinimas gelbetu tik nuo staigesnio stabdymo. esu sudalyvaves dideleje avarijoje kurioje zuvo zmogus ir zinau kas tai per jausmas ir kas yra saugu,o kas ne.

na ir kas yra saugu g.gif
Atsakyti
automobilyje tvirtinasi lopshys quinny carcot. dreami tam neskirtas.
Atsakyti
QUOTE(ZANUSSI @ 2008 07 14, 11:28)
na ir kas yra saugu  g.gif

gera kedute, gerai pritvirtinta.
Atsakyti
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2008 07 14, 14:54)
gera kedute, gerai pritvirtinta.

drinks_cheers.gif šita pritariu, bet čia ilgesneje kelioneje gal, o mieste taip patogu mažiuka miegantį su lopšiuku pasiimti i mašina ir iki pardes palekt ax.gif

įstojom i Quinny kluba - isigijom visgi speedi sx thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ZANUSSI @ 2008 07 15, 08:42)
drinks_cheers.gif šita pritariu, bet čia ilgesneje kelioneje gal, o mieste taip patogu mažiuka miegantį su lopšiuku pasiimti i mašina ir iki pardes palekt  ax.gif

įstojom i Quinny kluba - isigijom visgi speedi sx  thumbup.gif

ir aš laukiu savojo violetinio sad.gif
siaubekas kaip prailgo laikas...

aną savaitę skambino pardavėja, ir apgailestavo, kad nespėjo į paskutinę siuntą įdėti sad.gif
Atsakyti
Gal kam buvo taip nutikę su QUINNY BUZZ važiuokle g.gif
Priekinis ratukas sukinėjasi ir neužsifiksuoja.Buvom nuėmę,galvojom gal smėlio pribyrėjo,išvalėm,bet vistiek tas pats verysad.gif
Gal kam buvo taip atsitikę?
Atsakyti
sakykit gal kas žinot ar tinka Quinny vežimui Moon vežimo dalys ?pvz sportinė dalis ??? jei nelystu turėtu tikti nes juk panašiai labai tvirtinasi ten viskas... 4u.gif
Atsakyti