QUOTE(holi @ 2008 07 28, 17:17)
mano buzz truputi naujesnio modelio, minkstoji dalis shiek tiek skiriasi, bet ish esmes padetys tokios pachios. taigi gulima padetis yra. del patogumo vaikui - cia individualu. yra vaiku, kurie organishkai jokiu vezimeliu nepakencia, nemegsta juose buti nors tu ka:))) o yra, kuriems visur gerai ir niekas miegui netrukdo.
o del 5 menesiu, tai vel gi priklauso nuo vaiko. mano artimiausias pavyzdys - drauges sunus, 5 menesiu sedejo pakankamai tvirtai ir sportinuke jautesi geriau, tai ir persedo be problemu. bet tai nereishkia, kad jis visa diena tame sportinuke ir praleidzhia.
o juk vaikai vystosi skirtingai, vieni greichiau, kiti lechiau. buzz sportinis pagal instrukcija nuo 6 menesiu, tai aklai laikytis instrukciju ir 5 menesiu ir 3 savaichiu nekelti, o jau po savaites kelti irgi nera protinga:) apie ca 5 men. ash parashiau tik "a priori", turedama galvoje, kad nenorechiau vaiko lopshyje marinuoti ilgiau nei reikes, o kaip bus laikas parodys.
Nu nereikia taip jautriai reaguoti i mano posta

Aisku kad vaikas vaikui nelygus, maniskis irgi puikiai sedejo nuo 5 men. ir nepasakyciau, kad sportinuke jautesi labai prastai, sprendziant is jo elgesio, bet man atrode, kad jam nepatogu, nes krypdavoi viena ar kita puse, galvyte nusvirdavo, neramiai miegodavo, gaila vaiko, norisi, kad miegotu patogiai, tai mes mieliau naudojom maxi-cosi. Niekur neskubejom ir persedom tik 6 men, bet ir tai dar kol tilpom mielai naudojom maxi-cosi. Bet yra tokiu zmoniu jei pasakysi, kad galima nuo 5 men tai ir neziures tas vaikas sedi ar ne ir sodins

del to instrukcijoje ir rekomenduojama taip
QUOTE(Abo @ 2008 08 04, 23:02)
Ką patartumėt, ar quinny buzz 3, ar quinny buzz 4?.. Bijau del priekinių ratukų, rašot kad stringa... Ar tai įpratimo reikalas, ar tikrai problema?

Jau išsirinaku ir staiga pamačiau žinutes apie striginėjimus...
ačiū
Papildyta:
Patogi, nepatogi, bet yra. O jūs sakote, kad nėra
O ar vaikas gulės, čia jau niekas nežino. Penkių mėnesių vaikas laisvai gali būti kaip parodyta pirmoj nuotraukoj.
Mums strigo, kadangi buvo garantija tai nuvezem kad isvalytu, suteptu ir viskas
O del tos gulimos padeties tai man buvo ir liks nesuprantama kas cia per "gulima" padetis kai kojos virs galvos

Ta pirmoj foto padetis visai nieko, nu bet turbut dar ir nuo vaiko priklauso. Vienas puikiai issimiegos, o kitas neuzmigs.