Ką patartumėt, ar quinny buzz 3, ar quinny buzz 4?.. Bijau del priekinių ratukų, rašot kad stringa... Ar tai įpratimo reikalas, ar tikrai problema?

Jau išsirinaku ir staiga pamačiau žinutes apie striginėjimus...
ačiū
-----------
Kas bijote dėl lopšiukų, gal aš tarsiu žodelį apie savo dukrytę. Mes turime, kol kas, kol neįsigijau buzz, bebe confort windoo, autokedute, sedima dali ir vaziuokle.
Gimė gruodžio 29d. Lopšiuke ji norėjo būt iki 3 mėnesių

(nors naudojom kelionėse, kaime miegot iki pusės metų laisvai).
Nuo trijų mėnesių perkėlėm autokedutę pilnu tempu ant ratų ir iki šiol taip važinėjam (jai dabar septyni menesiai).
Sėdima dalis man nepatinka (nes pripratau prie žiauriai kompaktiško varianto autokėdutė+ važiuoklė), todėl tempiam gumą kiek įmanoma
O penkių mėnesių vaikas vienas toks kitas kitoks. Mano pusės metų nesulaukus sėdėjo neprilaikoma ir negriūdavo ilgai ir nuobodžiai. Važinėjom ir su sportinuku ne visai sėdimoj padėty, pusiau sėdint, tai super, vaikui malonumas matyt viską.
Papildyta:
QUOTE(Gitta @ 2008 07 28, 10:27)
Nemanau, kad vaikui labai patogi ta "gulima" padetis

Esu bandzius, greitai pabunda, matosi, kad nepatogu. Na ta pusiau tai dar nieko, bent jau mums tai ji labai patogi
Patogi, nepatogi, bet yra. O jūs sakote, kad nėra
O ar vaikas gulės, čia jau niekas nežino. Penkių mėnesių vaikas laisvai gali būti kaip parodyta pirmoj nuotraukoj.