Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

QUOTE(DANIELE22 @ 2008 08 29, 12:29)
ZIAURIAI GRAZUS thumbup.gif ,BET tikriausiai brangokai gavosi,kartu viska sudejus.... g.gif kiek jei nepaslaptis blush2.gif

Sportinukas apie 1000lt. su pristatymu i namus , naujas supakuotas dezej , pirkau ebay aukcione vokietijoj. Lopsi pirkau lietuvoj , vieno vaiko naudota 350lt. ir kedute nedaug naudota 350lt.

Tai bendroj sumoj gavosi -1700 lt.
Atsakyti
Sveikos mamytes ir Quinny fanes smile.gif
Lb prasau patarkit man blush2.gif skaitinejau skaitinejau cia jusu pokalbius ri dabar pasimeciau..Buvau jau apsisprendus pirkt speed modeliuka..bet dabar pasimeciau ir nzn kas mano vyrukui geriau..Sake, kad speed modeliuke yra trys padetys ar yra visiskai guliamoji ar geriau pirkt lopsiuka, nes maniskiui dar tik 2men sueis schmoll.gif
Turim dabar Graco vezimuka ispradziu maniau kad jis lb puikus, bet kuo toliau tuo labiau negaliu ziuret i ji..jis toks sunkus kad sakes..ir vaikui lb nepatogu miegot..
Tai lb prasau patarkit kuri modeliuka Quinny pirkt geriau Speed ar koki kt
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Mamos, norėjau paklausti tų, kas turit Maxi Cosi Cabriofix kėdutes, ar Jus neatlaisvėjo rankena, mums kažkaip ji ne taip stabiliai tvirtinasi... kliba...
Atsakyti
Ketti, nea, neatlaisveja rankena

mes jau kelsimes i sportine Buzz dali, jeigu neapsigalvosiu, nes man taip atsibodo visur atskirai ta vaziuokle ir lopsi veztis, o dabar su sportine dalimi dar tas pats bus doh.gif
Pirmam vaikui is pradziu turejau Graco universala, tai pagalvoju, kad transportuoti ji tikrai patogiau buvo nei Buzza smile.gif
aisku, lopsiu Dreami, tai patenkinta visai esu, bet galetu viskas kartu su vaziuokle susilankstyti lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2008 08 26, 20:35)
jai kedute ir lopsys dedasi ant tu paciu adapteriu tai kaip kedute galima uzdeti,o lopsio jau ne?

nesideda, nes zappo remas trukdo
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2008 08 29, 21:34)
Sportinukas apie 1000lt. su pristatymu i namus ,  naujas supakuotas dezej , pirkau ebay aukcione vokietijoj.  Lopsi pirkau lietuvoj , vieno vaiko naudota 350lt. ir kedute nedaug naudota 350lt.

Tai bendroj sumoj gavosi -1700 lt.

tai nebrangu 1000 uz sportinuka, as tokia kaina negavau, visur kur ziurejau tai apie 1500-1700 buvo vien uz sportine dali, bet as tik LT ziurejau...
Atsakyti
laba.mamytes, gal kuri i kelione vaziavo su buziuku?ar jokiu problemu oro uoste?ar tases abi galima palikt ant vezimo? 4u.gif
Atsakyti
agniukee, mes keliavome lėktuvu, o apie kokias dvi tašes eina kalba? Tą, kur kabo apačioje rėmo tai palikome, viskas ok. Netgi į tą pirkinių krepšį įdėjome vaiko kombinezoną ir sauskelnes:super
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 08 31, 21:59)
agniukee, mes keliavome lėktuvu, o apie kokias dvi tašes eina kalba? Tą, kur kabo apačioje rėmo tai palikome, viskas ok. Netgi į tą pirkinių krepšį įdėjome vaiko kombinezoną ir sauskelnes:super

Ir dar prieky kabinama tase, kuri uzsisega blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2008 09 01, 08:49)
Ir dar prieky kabinama tase, kuri uzsisega  blush2.gif

Mes tokios neturim, tai nežinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 09 01, 09:04)
Mes tokios neturim, tai nežinau ax.gif

Aisku, bandysim tada ir su ja pravaziuot smile.gif dekui uz informacija drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2008 08 30, 17:55)
mes jau kelsimes i sportine Buzz dali, jeigu neapsigalvosiu, nes man taip atsibodo visur atskirai ta vaziuokle ir lopsi veztis, o dabar su sportine dalimi dar tas pats bus  doh.gif
Pirmam vaikui is pradziu turejau Graco universala, tai pagalvoju, kad transportuoti ji tikrai patogiau buvo nei Buzza smile.gif
aisku, lopsiu Dreami, tai patenkinta visai esu, bet galetu viskas kartu su vaziuokle susilankstyti  lotuliukas.gif

o kodel tu sportinuka atskirai nuo vaziuokles nuimineji? g.gif as turiu buzz3 ir lankstau ji kartu su sportine dalim. bigsmile.gif ir puikiausiai susilanksto ir laabi patogu.tik vienas dalykas yra.kad susilanksto jis tik kai sportine dalis buna i pasauli(turiu omeny jei veztum tai vaikiukas ne tau i veida butu) ir ant sedimiausios padeties padarius(staciausios).

mamytes dar turiu klausimeli.ar jau buzz naudojot ziema? kaip vaikiukai jauciasi jame? ar telpa su visais komebezais? as nupirkau miegmaisi quinny tai paatre su juo i sportini sodinti.ar jus irgi toki naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Ugneta @ 2008 09 01, 12:13)
o kodel tu sportinuka atskirai nuo vaziuokles nuimineji?  g.gif as turiu buzz3 ir lankstau ji kartu su sportine dalim. bigsmile.gif ir puikiausiai susilanksto ir laabi patogu.tik vienas dalykas yra.kad susilanksto jis tik kai sportine dalis buna i pasauli(turiu omeny jei veztum tai vaikiukas ne tau i veida butu) ir ant sedimiausios padeties padarius(staciausios).

mamytes dar turiu klausimeli.ar jau buzz naudojot ziema? kaip vaikiukai jauciasi jame? ar telpa su visais komebezais? as nupirkau miegmaisi quinny tai paatre su juo i sportini sodinti.ar jus irgi toki naudojat?

Mūsų irgi susilanksto sportinukas.

O kas dėl sėdimos dalies pločio, tai pas Jus nėra XL-seat?
Atsakyti