Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

QUOTE(Ugneta @ 2008 09 01, 11:13)
o kodel tu sportinuka atskirai nuo vaziuokles nuimineji?  g.gif as turiu buzz3 ir lankstau ji kartu su sportine dalim. bigsmile.gif ir puikiausiai susilanksto ir laabi patogu.tik vienas dalykas yra.kad susilanksto jis tik kai sportine dalis buna i pasauli(turiu omeny jei veztum tai vaikiukas ne tau i veida butu) ir ant sedimiausios padeties padarius(staciausios).

pas mane tas senesnis modelis, kur neminsta sedima dalis, tai abejoju, kad taip lankstosi, bet dar nenaudojame jos, tik ruosiuosi vel vargus is naujo vargti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 09 01, 15:11)
Mūsų irgi susilanksto sportinukas.

O kas dėl sėdimos dalies pločio, tai pas Jus nėra XL-seat?

blush2.gif nezinau..reikes instrukcija pasiziuret.o buzz3 sedynes skirstosi? ir yra dydziai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugneta @ 2008 09 01, 17:37)
blush2.gif nezinau..reikes instrukcija pasiziuret.o buzz3 sedynes skirstosi? ir yra dydziai ? g.gif

Jeigu pirktas neseniai, tai dabar jau komplekte yra XL-seat, tai tokia pradidinta sėdynė, lyg antras naujas sportinukas.
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 09 01, 21:19)
Jeigu pirktas neseniai, tai dabar jau komplekte yra XL-seat, tai tokia pradidinta sėdynė, lyg antras naujas sportinukas.

pirkom prie kokias 3 savaites.komplekte buvo sedyne spotinuko ir dar vienas toks pat,ir sake,kad jei viena skalbi tai kita gali deti,tai cia ta ir yra padidinta sedyne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugneta @ 2008 09 01, 22:49)
pirkom prie kokias 3 savaites.komplekte buvo sedyne spotinuko ir dar vienas toks pat,ir sake,kad jei viena skalbi tai kita gali deti,tai cia ta ir yra padidinta sedyne?  g.gif

Ta minkšta yra mažesnė, skaitosi, kad vaikui iki 1,5 metukų, o ta tvirtesnė - vaikui nuo 1,5 metų. Ji tikrai ne dėl skalbimo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 09 02, 00:22)
Ta minkšta yra mažesnė, skaitosi, kad vaikui iki 1,5 metukų, o ta tvirtesnė - vaikui nuo 1,5 metų. Ji tikrai ne dėl skalbimo wink.gif

Sveikos Quinny gerbėjos,
Turiu du klausimukus, gal netyčia žinot, ar tą XL seat sėdynę galima atskirai nusipirkti, nes aš nors šiemet pirkau Quinny, dar nebuvo komplekte tos papildomos sad.gif O kitas klausimukas - gal kam teko tepti Quinny ratus, kad negirgždėtų, tai kokį tepalą naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Mildusia2 @ 2008 09 04, 11:08)
gal kam teko tepti Quinny ratus, kad negirgždėtų, tai kokį tepalą naudojat?

Quinny ratuose yra uzdaro tipo sratiniai guoliai ir teoriskai ju tepti nereikia (neaptarnaujami), o jai pradejo cypti laikinas sprendimo budas butu papurksti ant ju WD40 airozolinio tepaliuko, bet tai problema isspresite tik laikinai veliau gali pradeti guoliai strigti ir juos teks keisti.
Atsakyti
QUOTE(Mildusia2 @ 2008 09 04, 11:08)
...gal netyčia žinot, ar tą XL seat sėdynę galima atskirai nusipirkti, nes aš nors šiemet pirkau Quinny, dar nebuvo komplekte tos papildomos sad.gif

Deja, ne. Klausiau aš, nes pirmam vaikui turėjau Quinny3. Nebent galite paieškoti ebay, ten mačiau pardavinėja tik sportines dalis be ratų, tai gal rasit ir tas XL-seat.
Papildyta:
Štai radau, tik čia brangu, bet paieškojus manau rasite ir dėvėtų pigių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2008 08 30, 00:40)
Sveikos mamytes ir Quinny fanes smile.gif
Lb prasau patarkit man  blush2.gif  skaitinejau skaitinejau cia jusu pokalbius ri dabar pasimeciau..Buvau jau apsisprendus pirkt speed modeliuka..bet dabar pasimeciau ir nzn kas mano vyrukui geriau..Sake, kad speed modeliuke yra trys padetys ar yra visiskai guliamoji ar geriau pirkt lopsiuka, nes maniskiui dar tik 2men sueis  schmoll.gif
Turim dabar Graco vezimuka ispradziu maniau kad jis lb puikus, bet kuo toliau tuo labiau negaliu ziuret i ji..jis toks sunkus kad sakes..ir vaikui lb nepatogu miegot..
Tai lb prasau patarkit kuri modeliuka Quinny pirkt geriau Speed ar koki kt
Aciu 4u.gif

Turiu dabar Quinny speedy ir nesu juo patenkinta. Pati prieš perkant tiesiog liaupsinau juos, bed teko smarkiai nusivilti. Surašysiu visus minusus ir pliusus, gal padės:
1. Speedyje tikrai nėra pilnai gulimos padėties. Yra gal kokiais 35 laipsniais nugarėlė pakilusi į viršų. Tai nėra visiškai patogu. Maniškis, kuriam 4 mėn jame nemiega, nes prieš tai priprato megoti lopšyje (dreamy;je). Taip pat ir nėra pilnai sėdimos padėties, kur būna tokia stati, vaikučiui pilnai sėdint atremt nugarytę.
2. Jis taip pat nėra lengvas nešiojimui. Visi, kurie turi didelius ratus, nėra lengvi.
3. Susilanksto gana patogiai ir sulankstytas yra pakankamai talpus, nes nusiima du šoniniai ratai.
4. Neturi vadinamo "buomelio" (priekinis turėklas, kur vaikutis įsikimba), ką aš laikau minusu, nes maniškiai pirmieji paaugus labai mėgdavo įsikibus važiuoti.
5. Rankenos aukštis reguliuojasi. Super dalykas, nes turime sportinį, kurio rankenos beveik nesireguliuoja, tai košmaras man aukštai. Stumiu ir pati vežimuką spardau. Vyras iš viso nepastumia, nebent į kuprą susimetęs.
6. Rankena viena, o ne dvi, kas yra taip pat labai gerai. Labai gerai valdosi ir su viena ranka. Jei būtų dvi su viena ranka nepavaldytum. Ir šiaip jis labai manevringas. Man ir stabilus jis pakankamai. Nesvarbu, kad triratis, reikia mokėti ir su juo važinėti išmokti. Pvz.: nesileisti nuo šaligatvio priekiniu ratu pirmyn, tik galiniais ir pan...
7. Pakeliamas pakojis, kad vaikučio kojytės nebūtų nukarusios.
8. Labai gerai visur pravažiuojantis, nebarškalas (pripučiami ratai duoda savo). Mes mėgėjai keliauti, todėl jis tiktai neblogas variantas. Jei būtų pilnai gulima padėtis ir buomelis, aš jį įvertinčiau tikrai aukštu balu.
9. Na, o jei pirksi lopšį, tai labai gerai įvertink, kaip jį iki namų pargabensi. Jei gyveni nuosavame name, tai idealu. Jei bute, tai g.gif . Reikia per du kartus vaikštinėti. Ir ratai dažnaiusiai paliekami laikinai be priežiūros.... Na bet manau išeičių galima rasti.
SĖKMĖS RENKANTIS.
Atsakyti
o Speedis laiptais nevaziuoja? g.gif
as vaika ant ranku imdavau, o vezima laiptais vezdavau ant galiniu ratu, o i virsu uztempdavau, nereikdavo dukart vaikscioti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 05 rugsėjo 2008 - 16:23
Na mes taip pat isbandem jau speedi.Didziausias man minusas kad nera pilnai gulimos padeties ir sedimoj nepasidaro normaliai sedima,kaip kad kuri jau raset.Na dar gal galetu but permetama rankena,nes kai vejas ar saule reikia stumti atbulin ir tai tikrai nepatogu. Taip pat pats lopsiukas tikrai yra mazas.
O siaip daugiau gal ir nieko,pravaziuoja visur ir per smeli ir per vandeni(vazinejom pajuriu vasara,tai teko ir vandeniu pavaziuot) lotuliukas.gif
Na bet jei reiktu rinktis is naujo tokio tikrai daugiau nepirkciau.
Atsakyti
Mielos maytes,gal kas turit mmaxi cosi kedutes cabriofix baze-pada automobiliui?Nupirkciau!Jri planuojat iki gruodzio parduot,parasykit i az,tikrai paimsiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti