QUOTE(rozeslasiukas @ 2008 08 30, 00:40)
Sveikos mamytes ir Quinny fanes

Lb prasau patarkit man

skaitinejau skaitinejau cia jusu pokalbius ri dabar pasimeciau..Buvau jau apsisprendus pirkt speed modeliuka..bet dabar pasimeciau ir nzn kas mano vyrukui geriau..Sake, kad speed modeliuke yra trys padetys ar yra visiskai guliamoji ar geriau pirkt lopsiuka, nes maniskiui dar tik 2men sueis
Turim dabar Graco vezimuka ispradziu maniau kad jis lb puikus, bet kuo toliau tuo labiau negaliu ziuret i ji..jis toks sunkus kad sakes..ir vaikui lb nepatogu miegot..
Tai lb prasau patarkit kuri modeliuka Quinny pirkt geriau Speed ar koki kt
Aciu
Turiu dabar Quinny speedy ir nesu juo patenkinta. Pati prieš perkant tiesiog liaupsinau juos, bed teko smarkiai nusivilti. Surašysiu visus minusus ir pliusus, gal padės:
1. Speedyje tikrai nėra pilnai
gulimos padėties. Yra gal kokiais 35 laipsniais nugarėlė pakilusi į viršų. Tai nėra visiškai patogu. Maniškis, kuriam 4 mėn jame nemiega, nes prieš tai priprato megoti lopšyje (dreamy;je). Taip pat ir nėra pilnai sėdimos padėties, kur būna tokia stati, vaikučiui pilnai sėdint atremt nugarytę.
2. Jis taip pat nėra lengvas nešiojimui. Visi, kurie turi didelius ratus, nėra lengvi.
3. Susilanksto gana patogiai ir sulankstytas yra pakankamai talpus, nes nusiima du šoniniai ratai.
4. Neturi vadinamo "buomelio" (priekinis turėklas, kur vaikutis įsikimba), ką aš laikau minusu, nes maniškiai pirmieji paaugus labai mėgdavo įsikibus važiuoti.
5. Rankenos aukštis reguliuojasi. Super dalykas, nes turime sportinį, kurio rankenos beveik nesireguliuoja, tai košmaras man aukštai. Stumiu ir pati vežimuką spardau. Vyras iš viso nepastumia, nebent į kuprą susimetęs.
6. Rankena viena, o ne dvi, kas yra taip pat labai gerai. Labai gerai valdosi ir su viena ranka. Jei būtų dvi su viena ranka nepavaldytum. Ir šiaip jis labai manevringas. Man ir stabilus jis pakankamai. Nesvarbu, kad triratis, reikia mokėti ir su juo važinėti išmokti. Pvz.: nesileisti nuo šaligatvio priekiniu ratu pirmyn, tik galiniais ir pan...
7. Pakeliamas pakojis, kad vaikučio kojytės nebūtų nukarusios.
8. Labai gerai visur pravažiuojantis, nebarškalas (pripučiami ratai duoda savo). Mes mėgėjai keliauti, todėl jis tiktai neblogas variantas. Jei būtų pilnai gulima padėtis ir buomelis, aš jį įvertinčiau tikrai aukštu balu.
9. Na, o jei pirksi lopšį, tai labai gerai įvertink, kaip jį iki namų pargabensi. Jei gyveni nuosavame name, tai idealu. Jei bute, tai

. Reikia per du kartus vaikštinėti. Ir ratai dažnaiusiai paliekami laikinai be priežiūros.... Na bet manau išeičių galima rasti.
SĖKMĖS RENKANTIS.