QUOTE(pukuotasangeliukas @ 2008 12 13, 00:02)
As baigiu isivaryt vezi su vezimeliu rinkimusi!!! Siaip vienas is Quinny yra mano TOP5
man jis patinka del savo lengvumo ir mazumo
Bet kadangi man reikia naujagimiui tai tektu naudoti su automobilio kedute taip:

Siaip atrodo neblogai bet sako jog tose automobilio sedynese negalima ilgai vaikio laikyt (max.2val...) tai shioks toks minusas! Ar kas naudojate Quinny Zapp su automobilio kedute? ar esat patenkinti?
nu va mano patirtis

sitoje kedute uzauginau vaika iki 11 men
vaikui geriausiai yra gulet lopsy bet jei vaziuoji masina ir tavo isejimas i miesta uztrunka 2-4 val o reikia greit susisukt idealus variantas bet mes iki to laiko neturejom vaziuokles nesiojausi rankiniu budu ir kai vaikas jau svere 8 kg galvojau pirkt vaziuokle bet negalvojau kad iki 11 men tiks tad pabaigiau nesiot joje

o va daba netiketai isigijau zapp vaziuokle nu dvieju dienu patirtis - vaziavau ir lygiu keliu ir ziauriai dobetu aisku minusas kai kuriose vietose reikia pasinest vezima nes iskaikuriu duobiu neislipom

bet ne problema paemiai vaika su visu vezimu ir panesiai iki kur reik ir toliau i trasa o lygiu tai fantastika jau nekalbu apie vaiksiojima po parduotuves nes iki tol turejau sketuka tai jau galvojau super bet cia truksta zodziu vienas minusas nera gulimos padieties bet jei ji butu manau butu vezimelis numeris vienas - nu kolkas tai ziauriai dziaugiuosi

o kadangi atsitiko taip kad kedutes nepardaviau tad daba is dalies ir dziaugiuosi nes va liko viena problema nusipirkt adapterius
tai kas atsakys ar visi quini adapteriai vienodi

nu jei nieks nesusidure su sia poblema teks kokia diena uzsukt i spec parduotuve nes va pardavinejanciu yra tik va bijau kaip sakoma pirkt kate maise neisiaiskinus realios padeties

o iki pardes jau antra diena vaziuoju ir niekaip nenuvaziuoju

ir aisku ju kaina bus kosmine
KAUNO MYTAS - SANTAKA - 11 VAL - RUGSEJO 11 - snipe/dollilyte/skaidrute/katute/kiskis/siges/katulka/rasamsam/idejafix/zvirblis/meredita/adrijana/fishi/celeste/