Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2008 12 12, 19:48)
na cia matai labai kategoriska nuomone,kaip pavyzdziui man nu niekaip nepatinka BMW as juose tiek minusu izvelgiu,o kaikam tai pati geriausia masina.

Taip taip cia man gal nepatiko o kitam tai puikus vezimas.Mano drauge toki pat turi tai ji labai patenkinta,tik ir sako kad lopsiukas mazokas,o daugiau jai viskas tinka ir patinka.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif man buzz4 vezimukas pasakiskas ir mano mazius jau beveik 6 menesiuku ir jis tikrai neismazuju tai jam lopsis pats tas ir telpam ir gulim patogiai na tiesa as jau ruosuos ji tuoj kelt i sportinuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2008 12 12, 14:51)
Tikrai ne.

4u.gif

kas ne - visi vienodi ar netiks musu vaziuokelei blush2.gif
Atsakyti
As baigiu isivaryt vezi su vezimeliu rinkimusi!!! Siaip vienas is Quinny yra mano TOP5 ax.gif man jis patinka del savo lengvumo ir mazumo wub.gif Bet kadangi man reikia naujagimiui tai tektu naudoti su automobilio kedute taip:

user posted image

Siaip atrodo neblogai bet sako jog tose automobilio sedynese negalima ilgai vaikio laikyt (max.2val...) tai shioks toks minusas! Ar kas naudojate Quinny Zapp su automobilio kedute? ar esat patenkinti?

Atsakyti
QUOTE(pukuotasangeliukas @ 2008 12 13, 00:02)
As baigiu isivaryt vezi su vezimeliu rinkimusi!!! Siaip vienas is Quinny yra mano TOP5  ax.gif  man jis patinka del savo lengvumo ir mazumo  wub.gif Bet kadangi man reikia naujagimiui tai tektu naudoti su automobilio kedute taip:

user posted image

Siaip atrodo neblogai bet sako jog tose automobilio sedynese negalima ilgai vaikio laikyt (max.2val...) tai shioks toks minusas! Ar kas naudojate Quinny Zapp su automobilio kedute? ar esat patenkinti?

nu va mano patirtis lotuliukas.gif sitoje kedute uzauginau vaika iki 11 men thumbup.gif
vaikui geriausiai yra gulet lopsy bet jei vaziuoji masina ir tavo isejimas i miesta uztrunka 2-4 val o reikia greit susisukt idealus variantas bet mes iki to laiko neturejom vaziuokles nesiojausi rankiniu budu ir kai vaikas jau svere 8 kg galvojau pirkt vaziuokle bet negalvojau kad iki 11 men tiks tad pabaigiau nesiot joje lotuliukas.gif o va daba netiketai isigijau zapp vaziuokle nu dvieju dienu patirtis - vaziavau ir lygiu keliu ir ziauriai dobetu aisku minusas kai kuriose vietose reikia pasinest vezima nes iskaikuriu duobiu neislipom doh.gif bet ne problema paemiai vaika su visu vezimu ir panesiai iki kur reik ir toliau i trasa o lygiu tai fantastika jau nekalbu apie vaiksiojima po parduotuves nes iki tol turejau sketuka tai jau galvojau super bet cia truksta zodziu vienas minusas nera gulimos padieties bet jei ji butu manau butu vezimelis numeris vienas - nu kolkas tai ziauriai dziaugiuosi wub.gif o kadangi atsitiko taip kad kedutes nepardaviau tad daba is dalies ir dziaugiuosi nes va liko viena problema nusipirkt adapterius thumbup.gif

tai kas atsakys ar visi quini adapteriai vienodi 4u.gif nu jei nieks nesusidure su sia poblema teks kokia diena uzsukt i spec parduotuve nes va pardavinejanciu yra tik va bijau kaip sakoma pirkt kate maise neisiaiskinus realios padeties biggrin.gif o iki pardes jau antra diena vaziuoju ir niekaip nenuvaziuoju doh.gif lotuliukas.gif ir aisku ju kaina bus kosmine lotuliukas.gif

Atsakyti
Sveikos Mamytes,
Reikalingas quinny speces patarimas smile.gif
noriu suzinoti ar mano beveik 7 men rubuilis tilps i quinny buzz sportine dali? ugis bernioko 76cm ir sveria 11kg...su kombinezoniuku jau toks nemazas o jei dar miegmaisiuka teks deti, bijau, kad netilpsim..gal kam teko isbandyti ziema si vezimeli su panasaus ugio ir svorio mazyliu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SNIPE @ 2008 12 12, 23:15)
4u.gif

kas ne - visi vienodi ar netiks musu vaziuokelei blush2.gif

netiks nuo kitokio vezimo tik nuo to modelio kuri turi. jai netiki gali pastudijuoti is nuotrauku internete, prie skirtingu remu skirtingai tvirtinasi tie adapteriai. http://www.quinny.com/
Papildyta:
QUOTE(Uzia @ 2008 12 13, 21:19)
Sveikos Mamytes,
Reikalingas quinny speces patarimas smile.gif
noriu suzinoti ar mano beveik 7 men rubuilis tilps i quinny buzz sportine dali? ugis bernioko 76cm ir sveria 11kg...su kombinezoniuku jau toks nemazas o jei dar miegmaisiuka teks deti, bijau, kad netilpsim..gal kam teko isbandyti ziema si vezimeli su panasaus ugio ir svorio mazyliu?  ax.gif

pirk speed arba freestyler ir tokiu klausimu tau neiskils. jai zinoma vezima perki ne sau ,o mazyliui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mr.D & Mrs.J: 13 gruodžio 2008 - 21:12

pirk speed arba freestyler ir tokiu klausimu tau neiskils. jai zinoma vezima perki ne sau ,o mazyliui.
[/quote]

Na as lenkiska visureigi ziemai turiu, bet i parduotuve jokia su juo nepralendu...o ir sportinuko lengvesnio noretusi. tai zaviuosi buzz'u, bet jo kaina aukstoka..tad jei ir ziema as ji galeciau panaudoti, tikriausiai daugiau nesvarstyciau... smile.gif
Atsakyti
[quote=Uzia,2008 12 13, 22:29]
[/quote]

Na as lenkiska visureigi ziemai turiu, bet i parduotuve jokia su juo nepralendu...o ir sportinuko lengvesnio noretusi. tai zaviuosi buzz'u, bet jo kaina aukstoka..tad jei ir ziema as ji galeciau panaudoti, tikriausiai daugiau nesvarstyciau... smile.gif
[/quote]
su buzzu tada irgi nepralysi wink.gif bent jau as maximikej su sraigtiniais praejimo varteliais, nepralindau su buzzu. didesnese parduotuvese, be problemu wink.gif
P.S. jeigu gali nepirkt buzz'o - tai ir nepirk mirksiukas.gif
Atsakyti

O dar atsakykit mamytes, kurios turint buzz'a sportinuka - kaip segat savo mazulkinus juose saltuoju metu periodu, tai yra, kai jie su tais kombinezoniukais? maniskei per trumpi buzzo dirzai... tai ir galvoju, ar ryztis avantiurai ir juos ilgint pas musu siuveja, ar tiesiog nesegti (tai yra - vaika prilaikys tas juodas buomelis). Musu lialia jau nemaza - 11 menesiu, tai gal, sakau, neisdribs? Bet gal cia mums vieniems tie dirzai trumpoki? Patarkite, aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Uzia,2008 12 13, 22:29]
[/quote]

[/quote]
jai vezimelio reikia tokio kad i parduotuves itilptum rinkis quinny zapp, jis naujas kainuos pigiau nei padevetas buzas
Atsakyti
oi laisvai tiplsit i quinny sprtine dali juk tas sportinukas yra sukurtas vaikui iki 4 metuku 4u.gif
Atsakyti