Pati turiu Buzz4, esu labai patenkinta jo pravažumu, manevringumu, bet parduotuvėje, manau puikiausias variantas - Zapp, juk jis labai mažutis, tikrai tilps visur.
QUOTE(Uzia @ 2008 12 13, 20:19)
Reikalingas quinny speces patarimas
noriu suzinoti ar mano beveik 7 men rubuilis tilps i quinny buzz sportine dali? ugis bernioko 76cm ir sveria 11kg...su kombinezoniuku jau toks nemazas o jei dar miegmaisiuka teks deti, bijau, kad netilpsim..gal kam teko isbandyti ziema si vezimeli su panasaus ugio ir svorio mazyliu?
noriu suzinoti ar mano beveik 7 men rubuilis tilps i quinny buzz sportine dali? ugis bernioko 76cm ir sveria 11kg...su kombinezoniuku jau toks nemazas o jei dar miegmaisiuka teks deti, bijau, kad netilpsim..gal kam teko isbandyti ziema si vezimeli su panasaus ugio ir svorio mazyliu?
maniškis dabar beveik toks, telpa ir su mutono kailiniais. beje, trimetė su kombinezonu irgi be problemų važiuoja.
QUOTE(Chloja @ 2008 12 14, 00:04)
O dar atsakykit mamytes, kurios turint buzz'a sportinuka - kaip segat savo mazulkinus juose saltuoju metu periodu, tai yra, kai jie su tais kombinezoniukais? maniskei per trumpi buzzo dirzai... tai ir galvoju, ar ryztis avantiurai ir juos ilgint pas musu siuveja, ar tiesiog nesegti (tai yra - vaika prilaikys tas juodas buomelis). Musu lialia jau nemaza - 11 menesiu, tai gal, sakau, neisdribs? Bet gal cia mums vieniems tie dirzai trumpoki? Patarkite, aciu

na man jų užtenka, nežinau, kodėl jums netelpa
QUOTE(Uzia @ 2008 12 13, 21:19)
Sveikos Mamytes,
Buk rami, tikrai tilps tavo angeliukas
QUOTE(Raile @ 2008 12 14, 16:50)
Buk rami, tikrai tilps tavo angeliukas
Dar ir dvieju metuku juo puikiausiai vazines
As, kaip ir tu blaskiausi pries perkant, o dabar matau, kad super 
Dekui, mamytes uz padrasinimus
siaip noriu, kad vezimukas butu universalus, ne tik prekybos centrui, bet ir i lauka...del to tiek abejoniu..
o vezimas, asmeniskai man, norisi ir kad akiai mielas butu, ir kad funkcionalus butu...gal sunkiai derinami dalykai, tad tenka daryti kompromisus..
jei su buzz 4 ir i lauka galesiu leliu issivest, tai mesiu "tanka" lauk is bagazines (pastoviai vargstu vis kamsydama, bunu juoda iki ausu nuo purvinu ratu
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2008 12 13, 21:10)
netiks nuo kitokio vezimo tik nuo to modelio kuri turi. jai netiki gali pastudijuoti is nuotrauku internete, prie skirtingu remu skirtingai tvirtinasi tie adapteriai. http://www.quinny.com/
ne nereikia irodinet
QUOTE(cuname @ 2008 12 12, 19:56)
Turejom speedi sx.Visu pirma kad lopsiukas labai mazas,man tai pats didziausas minusas,antra kai vaikas netelpa jau lopsiuka reikia persest i sportinuka,o jame nera pilnai gulimos padeties,o 5 menesiu vaikuciui jau reikdavo miegot sportinuke,na tikrai budavo nepatogu.Kai paaugo kazkaip ta sedima padetis nepasidaro i visai sedima ,na ir vaikutis sededamas vis susmugdavo ir sukrypdavo visa laika reikdavo patvarkyt.Nera permetamos rankenos kurios labai pasigedome.
O ir siaip paskaicius ir buzam vis kas nors nutinka,ypac su tais ratukais.Na daugiau nepirkciau tikrai.
O ir siaip paskaicius ir buzam vis kas nors nutinka,ypac su tais ratukais.Na daugiau nepirkciau tikrai.
Sveikos, mamytės
O kas zino kuo skiriasi 2009 metu kolekcijos Quinny nuo 2008 metu? Aisku spalvos, bet kiti skirtumai ???
QUOTE(AngelG @ 2008 12 23, 16:04)
O kas zino kuo skiriasi 2009 metu kolekcijos Quinny nuo 2008 metu? Aisku spalvos, bet kiti skirtumai ???
skaiciau apie nauja ju kolekcija, bet jokiu skirtumu isvis nerase tik spalvos
Nuo kada galima deti vaika i buzz sportine dali? kada bus ne anksti ?
manoji nenori gulet lopsi ,nors dar tik 3,5men. , kolkas vazinejam autokedutej ,bet joje jau vietos mazoka su kombinezonu
manoji nenori gulet lopsi ,nors dar tik 3,5men. , kolkas vazinejam autokedutej ,bet joje jau vietos mazoka su kombinezonu
as manay jau gali ir deti i sportinuka jau jei vaikas neguli lopsy, padarysi sportinuke gulima padeti ir bus gerai
QUOTE(egle2003 @ 2008 12 27, 10:49)
Nuo kada galima deti vaika i buzz sportine dali? kada bus ne anksti ?
pagal taisykles - nuo 6 mėnesių. gal rinkis nešynę, jei nenori lopšy gulėt. autokėdutėj ilgai laikyt irgi nelabai sveika.
Turiu Quinny Buzz, tik pora dalyku nepatinka:
saugos dirzas, sunui 1m 5men, o jau isodinus su striukyte nebegaliu uzsegt
nzn, jie turbut nepasiilgina dirzai, nerandam? manau daugiau pritaikytas vazinet vasarai
antra, kad vaikas sedi kaip suspaustas
jauciu siek tiek erdvesvio vezimelio ieskosiuos...
tik iki 2val auto kedutej vaikuciui but galima.
hm
, jei atmintis nepaveda tai nuo kokiu 4men jau guldem i sportine gulima dali, nes vaikiukas nebetilpo i lopsi.
nuo 5men pusiau sedom varinejom, o jau puses metu sodinau vezimelyje.
saugos dirzas, sunui 1m 5men, o jau isodinus su striukyte nebegaliu uzsegt
antra, kad vaikas sedi kaip suspaustas
jauciu siek tiek erdvesvio vezimelio ieskosiuos...
tik iki 2val auto kedutej vaikuciui but galima.
hm
nuo 5men pusiau sedom varinejom, o jau puses metu sodinau vezimelyje.